🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 176
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 560
Готина е Роси. Любимка ми е и това е. Simple Smile

Дани и Марто са ми сладки.
Аз също най-много я харесвам с всичките ѝ недостатъци, но ако наистина му вярва, за мен е жалка и отчаяна. Не заслужава такова отношение това момиче, но самата тя трябва да престане да позволява да се държат с нея по този начин.
Сигурно се надява да е истина, но едва ли го вярва. Тя и за срещата с писмата каза на майка си, че си мисли, че е била резервен вариант. Надява се просто да види нещо в нея и това да се промени, както и в живота става.
Ади, обаче много се радва, че Косара се махна. Тя силно вярва, че много я харесва.

# 1 561
Кефи ме как предаванията, които дават след Ергенът се сменят - но Ергенът си е константа... до лЕтото че земе ли да свърши или го сливаме наесен с "Ергенът - страсти в Китен" Grinning

# 1 562
  • here and now
Васил, точно като Алеко от миналия сезон го бута продукцията да играе театър...

# 1 563
И на мен ми е жал за Васко. Харесваше си Косара и това е. Даниела и Мартин са ми като типична двойка. Скандалът им ми напомни тези вкъщи с мъжа ми. Мъжете са от Марс, жените от Венера.

# 1 564
Представям си Васо, поседнал между Ади и сестра й, на тематични беседи за любовта, верността, дълбочината на чувствата...

# 1 565
  • Be realistic - plan for a miracle.
Малко със закъснение гледам - рядко виждам някой толкова повярвал си като Косара. Тя в своите очи е повече от принцеса, тя е императрица на света, коронясана, обожествена и възхвалявана в измислен от самата нея свят. То се чете в очите й. Но е много лека на акъл. Много. То елементарни изказвания, то празнота в тия екзотични очи…
И аз съм на мнение, че Васко изпита облекчение от развитието на нещата.

# 1 566
Добре, че има още едно шоу нна другия канал, сега отивам и там да се мъча.
В Ергена всичко е под контрол, направиха им двойките, после какво става не ме интересува. Може пък Васил да преоткрие някоя от двете моми и да вземе да се влюби в последния момент - а дано, ама надали.
Хубава вечер.

# 1 567
Представям си Васо, поседнал между Ади и сестра й, на тематични беседи за любовта, верността, дълбочината на чувствата...
Докато им държи преждата, която те мотаят на калбета. Имам спомен така баба и прабаба как мотаеха прежда, едната я държеше с две ръце, а другата правеше калбенцето.

# 1 568
Сега да му кажат от продукцията да избере Роси, съвсем да заформят интригата.

# 1 569
  • София
За мен е много долно това, което продукцията прави с Роси. Сеир и рейтинг на гърба на момиче с очевидни проблеми в социалното общуване, което не успява да разчита невербалните сигнали на околните. Искат да предизвикат онова, което публиката почувства при отхвърлянето на Елена.

За един радостен миг си помислих, че Васил, "сваляйки розовите очила" ще каже на Косара, че няма роза за нея. Ей това щеше да е обрат. Ама не, мигът отлетя и Косара изслуша хвалебствията с поза на ледена кралица.
Ужасно студена жена. Майчинко.

Адриана е... Уф... Няма по-несекси нещо от пренавита жена.

# 1 570
И аз си мислех, че днес е финалът, но не - сега ще се разтягат две срещи в 3 епизода. Която и да избере Васил, ще е протоколно, някаква по-силна тръпка имаше само към Косара.

# 1 571
Аз ако бях на него щях да избера Роси - знам, че си заминава за Ел Ей, пък Ади трябва да ѝ търпя дутнежа поне известно време там по интервюта след финала. Ама уви, Роси си издаде с постовете, че не е била избрана, не че има вариант да бъде де. Малко е тъпо за втори път да гледаме едно и също - финал, в който фаворитката си тръгна, препокрива се с Виктор - едно и също в тоя сезон. То и в първия сезон така беше, но да кажем, че имаше малко интрига.

# 1 572
Кефи ме как предаванията, които дават след Ергенът се сменят - но Ергенът си е константа... до лЕтото че земе ли да свърши или го сливаме наесен с "Ергенът - страсти в Китен" Grinning
Записвам се за Кичин.

# 1 573
Е, не съжалявайте Роси и не мислете, че тя е хваната от горите))). Аз мисля, че на нея й е ясно положението и си прие ролята на подгласничка. Благородна постъпка.

# 1 574
  • Stockholm
И на мен ми е жал за Васил и за това, че манипулатори като Мартин всъщност променят човешки съдби. Той е в основата да настрои Косара срещу Васко от завист и психопатия. Васил си харесваше Косето, а и тя него.
Хора, разчитайте червените сигнали на нарцисите и се пазете!

Общи условия

Активация на акаунт