🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 224
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Бургас
Косара според мен нямаше полезен ход освен този, може би не са я пуснали по-рано. Тя не харесваше нито Виктор, нито Васил дори и в началото да е била впечатлена. За нея е било важно да е номер едно, но явно не иска хлапак. Виктор не я харесваше, Васил пък я гледа като кученце т.е е слаб за нея и е никой, а тя иска "някой", примерно като Мартин, но без лошата му страна.  Васил също не е мъжкар и тя го усети, а нагаждач и момченце, малко по-опитен от Виктор и я искаше, според мен , защото и Мартин/авториртета/ я иска, а и щеше да вземе големия трофей за което пък Мартин му подля вода. Получи се много кофти и за двамата млади ергени и момичетата, които останаха. Всички залитнаха по опаковката Косара и накрая всички са принудени да се примирят за да завършат предаването.

# 1 681
Аз ли си внушавам, или виждам на дясната ръка на Марто, татуирано женско лице, досущ като това на Косара?
Май е мноого негов Чип Scream

# 1 682
Хорски срам!!!, м.р, ед.ч.

Като е толкова красива и натурална принцесата защо на всички снимки е играл яко фотошопът? 🙄
Жал ми е за Роси, но съм сигурна, че нейният човек я чака някъде там и тя ще разцъфти.
Ади е пренавита, че не е първа младост и часовникът тиктака. Как ли се е почувствала като гледа епизодите и види, че е опция?

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 13:13 от Лятo

# 1 683
Няма лошо в претенциите и изискванията на Косара, наистина, но начинът, по който ги изразява, е страшно селски. Въобще, наистина, външността и държанието не съвпадат. Много е далеч от дама, за да търси джентълмен.

Голямо съжаление към Роси…значи на всички по-малки от нея им стигна акълът да си тръгнат, но не и на нея? Ама те са тъпи, а тя е душичка. Страшни двойни стандарти.

# 1 684
Роси заслужи да отиде на финал, да има ефирно време, да бъде запомнена. Напук на всички злобни жени, начело с АМ, които се опитаха да я стъпчат. Е, тях вече всички ги забравиха, а Роси тепърва ще тръгва по участия и коментарни студия.
Ах, участия, коментарни студия... Все едно при Опра Уинфри ще ходи! Па и там да ходи, все едно ще разкаже най-невероятната история на света - как в едно тъпо предаване от аутсайдер се превърна в план "Д"... Заслужила! То голяма чест на финала на тая тъпотия да ти кажат, че избират другата 😂 Мда, заради глупостта си точно това заслужава.

# 1 685
Косара и Ферай, и двете близки до звездната двойка рязко обърнаха палачинката спрямо Васил след идването на Мартин при жените. Ясна е работата като при Косара имаше и разочарование от въпросната целувка още преди да знае за баса.
Адриана както е пренавита сега рязко ще смени плочата след/ако успее да впримчи Васил.
Има два типа жени според преди и след. Едните преди са трудни, цупят се, дърпат се щото знаят, че след ще дават всичко от себе си и искат да са сигурни в чии ръце попадат. Както беше Бранимира. Другите преди са готови на всичко само докато впримчат мъжа и после се почва с изискванията, претенциите и водене на къс повод. Ади дори не веднъж го заяви - сега от мен да мине ама стане ли мой...други ще са правилата на играта.

# 1 686
  • София
Важи и обратното.😉 Колко пъти жените сме били влюбени, пък не са ни валидирали😜и сме продължили напред…🥰

# 1 687
Тежко е наранена Косара, защото направила бившия милионер, а той започнал да води други на пътешествия по мечтаните от нея дестинации.
Подозирам, че заслугата ѝ той да стане милионер е, че не си е искала луксозни подаръци и почивки.
Ако е за това,да речем,че донякъде я разбирам.И аз имах едно гадже, музеен работник, с оскъдна заплата,давах му пари,а бях студент.Всички несгоди заедно сме ги преживели,подкрепяла съм го.Пък и аз го насърчих да отиде на интервю за новата работа.Като смени работата,позамогна се повече,реши да инвестира в колата си,други скъпи придобивки,пък аз десета дупка на кавала,една почивка не се напъна да организира,да задели някой лев,да не е егоист.Първата ми сериозна връзка.

Ади е симпатяга,хубава,обаче да е толкова бъбрива,чак досадна.От малкото изгледано за следващият епизод,Росица не виждам да провежда кой знае какъв разговор с Васил,отделно се озадачавам как успя да се шмугне до финала.Ще видим..

# 1 688
Аз пък си мисля, че ако Васил толкова много искаше Косара, нямаше да си позволи тези ‘своеволия’ с Адриана. А не изглеждаше да му е лошо с нея на последната среща. Харесваше Косара, но в един момент нямаше полезен ход- каквото и да направи, все е грешно. Просто тя не беше единствената, неповторима и специална в неговите очи. Не посмя обаче и официално да се откаже от нея и затова така олекна.
Накрая хем му стана тъпо, хем почувства и облекчение. Може би осъзна, че само си е изгубил времето с Косара и изобщо не си е дал шанс да опознае достатъчно другите момичета. Затова и не виждам толкова лошо, че даде роза и на Роси.

# 1 689
Да се включа и аз с някакъв коментар, макар и на края на сезона, който гледам от начало.
Ади - не мога да се отърся от мисленото сравнение на Ади и майка ми на нейните години, като гледам снимките й у дома. През 1965 година е била  на възрастта на Ади и страшно напомня за нея, тъй като на ръст и тяло е почти същата, обличала се е много подобно на Ади. Хубаво момиче е Адриана и щеше страшно да се харесва през 60-те години на миналия век. Днес ми изглежда много ретро и някак много различна от останалите. Сестричката й също, сякаш са извадени от нафталина.
Роси - като чух писмото на Росица до Васил останах с впечатление, че това момиче е много умно и има богат речник, умее да се изразява. Защо се държи тогава така? Не вярвам да е само огромното притеснение пред камерата и пълната липса на социални умения, нещо друго е по-важно. Прилича ми на американците с тяхната мания за преживеят колкото може повече, че тия спомени ще ги носят на другия свят. Вероятно е попила тези мантри. И типично по алпинистки Роси катери върха, наречен Ергенът, с пот и мъка, но държи на всяка цена да стигне най-горе и да погледне и оттам, независимо какво има надолу и дали изобщо ще види нещо. Важно е да се качи и да хвърли едно око и от върха. После да скъта този спомен при всички други неща, които трябва да преживее, няма значение какво й е струвало. Добре, изкачи се, но не си струваше.  Орпитът обаче го има, беше сега или никога, задачата е изпълнена, да отпрашва за Коачела.
Косара - господ да е на помощ на тази кралица без трон. Мисля, че се досещам какво иска - интелигентен, харизматичен, успешен и оттам богат мъж, с който тя самата да се гордее и да може да го покаже пред каквато и да е публика. Нещо като крал в средите си. Сигурно си мисли, че може да застане до такъв мъж, защото външно има напълно всички качества да бъде достойна за представителен мъж, но не и като интелект, възпитание, ум и способности. Щом си отвори устата, истината лъсва, затова по-далече от мутра няма да стигне.
Васко - горкото момче, няма капацитет, покриващ изискванията на Косарчето най-вече финансово и затова сам не си повярва, че може да я спИчели. Вярно е, Васето отече. Според мен с Адриана нямат никакви допирни точки, с Росито ще си отиват много повече, но няма как да стане заварката, щото грам химия няма от негова страна. Най-добре да си излезе сам, но ще видим....
МарЧин и Айгюл....много достадно стана тяхното присъствие във формата, но не са виновни те, от продукцията им диктуват и те щат, не щат се правят на маймуни. Да свършва и тяхната мъка и кой от къде...
Виктор и Любомира - тотал щета е тяхната история. Не знам защо Любомира търпи да участва в този фарс, но сигурно има голяма нужда да даде някакъв старт на кариерата си и на всичко е съгласна...

# 1 690
Дали пък Роси не е снизходителна към Васил заради оная първа върната от нея роза? Или пък дали не е на принципа "важно е кой се смее последен"? За мен тя е напълно наясно с това кой план е. По една или друга причина е решила да приеме нещата такива. Но в никакъв случай не от наивност или глупост.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 09:43 от pandorina

# 1 691
Още като влезе третия Ерген, имах сън, в който той се оказа голям гадняр. Даже писах тук. Ето че сънят ми се сбъдна Sad Изключително неетична постъпка спрямо Роси, на която и без това малко й трябва. Дори и продукцията да е тази, на която трябва да се сърдя, той е човекът, който излъга. Измежду думите му се четеше, че го прави просто защото не му пука за Роси.

Адриана просто я изслушваше (с известна досада), но все пак си личи в погледа му, че има привличане към нея.

Обаче е очевидно, че най-хлътнал беше в Косара, която в крайна сметка го сдъвка и изплю. Тя беше права да се разочарова от Васил, не я харесвам, но мисля, че и според нея е много некоректно спрямо Роси да не й каже защо е на среща именно тя. Не смятам, че е искала той да го направи, просто за да смачка Роси и възвеличае себе си. Отвъд това обаче, тя категорично ми е най-неприятния човек този сезон. Толкова е самовлюбена, че не знам как изобщо ще се влюби в някой друг. Това, което демонстрира не е самочувствие, а високомерие, гордост... Не знам защо повечето хора, когато видят човек с демонстративно "самочувствие" си мислят, че той има реални качества, които стоят зад него. Уви, както се видя и в случая - нито кой знае какви положителни качества се видяха у Косара, нито Васил прозря отвъд красотата и декларациите й. Аз я виждам като човек, който гледа от всичко да извлече лична изгода и е готов на всякакви схеми и машинации за това. Цялото й участие в предаването бе посветено на целта и вероятно в очите на много хора е успяла да се покаже и издигне.

Мартин и Даниела ми бяха много интересни, особено когато спореха! В мен се разсея всякакво съмнение, че играят актьорска игра по повеля на продукцията или на не/знаен спонсор. Даже и най-добрите актьори ще се позапънат секунда или две, преди да кажат репликите си, ще сменят интонация, дори едва доловимо, опитвайки се да намерят правилната. Нищо подобно не видях в разговора помежду им и ги ВАЛИДИРВАМ Bowtie

Браво на Даниела, защити много правилно себе си, хареса ми. И в крайна сметка не поддаде на манипулациите на Мартин. В борбата за власт засега тя печели, но ще следим развитието. Трудна ще им бъде връзката, не ги виждам заедно... Тя иска освен материална и емоционална сигурност, а Мартин не е мъж, който може да преложи такава. Той пък иска да си продължи постарому, а нещо да се промени в живота му, няма как да стане. Лелееее, колко му беше трудно да признае, че е влюбен! Но пък уважавам това, че все пак излезе от зоната си на комфорт и успя. Може и да им се получи, макар и трудно, за съжаление не го виждам като способен на вярност, а не мисля, че Даниела би направила компромис с това. Колкото и подаръци да получава за извинение. По-скоро би се оглеждала за някой отговарящ повече на типа мъж, който тя търси. Това с Косара й бе огромен червен флаг и не ми се вярва тя да го забрави току-така.

# 1 692
Па и там да ходи, все едно ще разкаже най-невероятната история на света - как в едно тъпо предаване от аутсайдер се превърна в план "Д"...

Забравя се, че беше от фаворитките на Виктор в началото, пак план Б след Брана.

# 1 693
Впрочем, една жена, дори и да е най-тъпата, винаги усеща кога е план "Б", ама и винаги живее с надеждата, че е толкова невероятна, че най-накрая няма начин обекта на желанията ѝ да не прогледне и да установи, че тя е самото великолепие.

# 1 694
Мартин като подви коляно пред любимата трябваше тя да го тупне с книгата си по главата и да викне Аз победих!

Общи условия

Активация на акаунт