🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 084
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Обран бостан ;)
Коментар за вчерашния епизод на "Мистър и Мисис Криндж".

Вместо в края, този път слагам диалога на Статлър и Уолдорф в началото:
- Никога не съм гледал подобно шоу.
- Ако сме късметлии никога повече няма да гледаме.

Толкова ли няма какво интересно да се случи, че ни натрапват как се надцакват "влюбените" ?
Айде по време на интервюто - ОК, ама едва ли има толкова залюхан , че да повярва, че "проформа-семейния скандал" се състоя на място, където има камера на статив ?
И също като в бозав холивудски филм - хепиенд.
АлАлуя, дайте насам НУЯ. 

Никак не му завидях на Васето. Въпреки недолюбването в темата ми е симпатичен. Млад, все още неориентиран, ако се отърси от излюзиите има потенциал, но има какво да се учи.

Нямаше начин да даде роза на Ферай. Въпреки, че има Ферай страхотна физика, двамата са на двата полюса. Може да се срешнат някога си, когато Ферай слезе на земята, но надеждата е малка. Не си струва инвестицията.

За Ади беше повече от ясно, че ще получи роза. Мааалко, ама маалко се притесниха от камерите, ама на срещата ще е различно. Там ще проличи дали са един за друг или не са.

За Косара - вчера написах нещо, а именно, че ще отблъсне свестните мъже с характера си:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1775092.msg49722940#msg49722940

Ето, че вече се случи.
Сигурно се успокояваш, че Роси е план "Б". И план "Ю" да е, има шанс, а ти вече не си даже план "Я". И забележи, не че Васил не те хареса, ти не го одобри. 
Косара, пожелавам ти късмет, ама много, много късмет. Ще ти трябва.

И накрая - Роси.
Когато предаването започна имах три фаворитки: Яна, Ивет и Роси. Какво ли не прочетох и за трите, но държа на мнението си, че и трите имат достатъчно женска харизма (енергия по тукашните стандарти) за да омаят всеки свестен мъж. За жалост Ивет и Яна не бяха оценени подобаващо. Роси все още е на линия, но както казах и преди, много, ама много закъсня. Ще трябва да стане чудо за да пререди Ади. Чудеса стават, така че стискам палци за Роси. Не, че Адриана не ми допада, не. И тя си има чара, но съм фен на Роси, а като мъж си държа на тази, която харесвам.

Роси, за теб съм. Ще сте добра двойка с Васил. Действай, пък каквото "сабя" покаже. Wink

# 1 666
За вчера:

И накрая какво - и Васята, също, като Виктор си остана само с двечките, на които им е най-важно да са на финал. Росица се излага яко - толкова ли не стопли за толкова време, че Васил не я харесва. Да си беше тръгнала и да го остави на Адриана, вместо да се бута и тя на финала. Ох и да спре да я връзва тази коса отзат, че тези уши направо ми вадят очите. С пусната коса е много по-красива и нежна, не се ли вижда в огледалото, не знам.

Мартин и Даниела - какъв скандал, какво чудо. Реално в скандала и двамата си бяха прави за себе си. Мартин се изказа достатъчно ясно за пръстена, обаче Даниела наистина чу само това, което искаше да чуе. От друга страна и тя е права за себе си, защото е прекалено рано и е нормално да се притеснява. Аргументите й по повод поведението му към майката на Косара и към самата Косара бяха напълно основателни.

Връщам се да ви чета.

# 1 667
  • Be realistic - plan for a miracle.
Един ли беше? 😁
В предаването се фръцна на трима от трима. Навън е същото. Не е задължително да има котки, просто ще си намери човек с достатъчно дефицити, за да й стане родителска фигура (тя това иска в партньор) и да я отглежда и обожествява.

Айде пак котките…
Една жена да не посмее да се фръцне на един мъж.

# 1 668
Данчето и Марто:
В спора Данка си защити много по-добре позицията и устоя на глупостите на Мартин. Но аз не и вярвам и на 10%, че излага истинските си мотиви. Та каквото повикало, такова се обадило ми е положението.
Да видим какво са ни подготвили за финал.

Аз очаквах да останат Ади и Роси.
Продукцията смени правилата, така че да не ги вика от стълбите и да дава рози публично, защото в такъв случай щеше да остане само с Ади.

Косара не го иска вече и ако остане за финал, тогава трябва да си тръгне (а вероятно и да не бъде избрана), така че доста по-добре да го направи сега.
Ади толкова ми доскуча, че не чух какво каза даже ....
Ферай беше много хубава и много добре се държа снощи.

Васил се подхлъзна много да се изложи, наистина имаше какво да каже така че да е истина, примерно:
Скрит текст:
Косара ми беше приоритет от началото, бях привлечен от нея от раз, мисля, че беше видимо. Но нещата там не се развиха, както си го представях - и двамата допуснахме грешки и се разминахме. А междувременно с теб се сближихме. Но това стана на по-късен етап. Затова иска ми се да видим дали можем натурално да скъсим дистанцията и да наваксаме това време естествено и с красиви преживявания.”

Роси не е тъпа, знае че Васил имаше голям интерес към Косара и вижда, че напоследък нещо не им се получава. Само не знаеше дали Васил е взел решението да няма роза за Косара или пък е предложил роза, но Косара не е искала.
За самата Роси, видя се че може да флиртува. Изобщо харесвам аз Росито. Беше закачлива и нежна вчера, ей на това аз му казвам - женска енергия.
Не знам дали помните, но в началото всички бяха назлобяли на Виктор, че бил слаб мъж и след срещата си Роси го защити, каза че няма мъжки пример и малко от малко му оправи репутацията.

Ще ми е интересно другата седмица на мен.
И аз ще стискам палци на Роси да обърне играта. И не че не ми допада Ади, но Роси ми допада повече и е доста по-интересна.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 21:53 от Одри ♡

# 1 669
Забравих да напиша - вчера всички моми бяха много красиви. Ама много. Роклите на Ферай и на Роси много ми харесаха, особено тази на Роси беше ТОП. Но мисля, че на Ферай щеше да й стои много по-добре.

И друго - забелязах, че от както Ферай се отлепи от кака си Даниела, пак си стана същата, като преди. УСмихната, лъчезарна, позитивна и спря да дрънка глупостите за валидиране и пари. Много ми беше сладка снощи. Успех й желая

Смях се, когато Мартин резна Даниела за любимата й дума "валидирам". Сигурно вече я сънува гОркия - тя от сутрин до вечер само това си повтаря и то за щяло и нещяло

# 1 670
  • София
То няма угодия - ако някоя се дърпа и отстоява себе си в нежеланието да се обвърже с тези кандидати -  веднага я мятаме на котките. Ако е по-активна и показва емоциите си към мъжа - отчаяна и безинтресна става.
Не гледах много внимателно разговора на Косара и Васил, после не ми се и връщаше, но ми се стори, че и той е разколебан. Спомена за проблемите им в общуването, а тя пък ми се стори разстроена после на синхроните. Все едно осъзна, че от три стола падна на земята. Не че много я интересуват точно тези мъже, но просто остана неспечелила.
Адриана някак злорадстваше след това, почувства се специална. Не ме дразни обаче, отиват си с него. Малко разума надделява над чувствата и при двамата. Някой знае ли второто име в социалните мрежи фамилно ли й е или някакъв прякор?
Виктор кога е казал това на Любомира?! Flushed Абсурден както винаги.

# 1 671
Според мен Васята не харесва Адриана повече от Роси. В момента, в който неземната красавица го настъпи, той се оплете и не можа да се държи нормално с другите момичета. Много се унижи това момче и пред двете говорещи на турбо диалект принцеси - мама и щерка. Личеше колко му е гадно, когато говореше вчера и до последно пълзя пред Косара, но накрая се видя колко е облекчен, че агонията му е свършила.
Интересен ще е финалът. Адриана не подхожда на Васил, прилича на леля му. Вчера беше много смешна като разправяше, че мъжете я гонели и тя винаги била приоритет. Е, сега е само опция и дори да победи, не ги виждам във връзка. Роси за мен е единственото свястно момиче от целия сезон. Вярно, колеблива е, несигурна е, лута се, но кой млад човек не е? А, забравих, мис Съвършенство от Стара Загора не е! Роси заслужи да отиде на финал, да има ефирно време, да бъде запомнена. Напук на всички злобни жени, начело с АМ, които се опитаха да я стъпчат. Е, тях вече всички ги забравиха, а Роси тепърва ще тръгва по участия и коментарни студия. Може пък и да се е получило нещо с Вася, кой знае. Видя се, че когато плевелите ги няма, цветето разцъфва.

# 1 672
Скрит текст:
Кога толкова бързо. Rolling Eyes
Аз за 7 мин. пускам душа и не мога да се накисна, като хората. Smile
Е, аз и сутринта се къпах, няма нужда да се кисна чак!

Айде пак котките…
То това не е фръцване като фръцване нейното... Тя така ще си се фръцка доде е жива, само дето няма кой да я търпи. Данните ѝ не са за красиво узряване, а тия мъже, дето тя ги търси, искат красавица завинаги до себе си. Ако не пасва на това, сменят.

Така е. Косара дано да гледа сега и да се поучи от това, което вижда и чете...тук. Има един разказ на Мопасан, в който се казва следното (перефразирам): "Тя беше отказала много предложения за брак, но ако знаеше, че това ще е последното - щеше да го приеме". Та така и с Косара, да поиграе още малко и да си избира някой, защото красотата е преходна, а децата са завинаги. Пари човек един ден има, друг ден - няма, после пак има, но щастието да родиш и отгледаш човек е нещо уникално и незаменимо.

# 1 673
Роси не е тъпа,а млада и наивна без опит с мъжете,да не забравяме че вътре тя няма тази информация,която имаме ние,нито е гледала синхроните на Васил,нито е гледала срещите му с Косара и как и се слага,имаше съмнения,зададе му въпроси ,той я излъга и тя му повярва( като си увлечен не ти трябва много)...иначе Косара направи от мухата слон,Васил нищо не е направил кой знае какво,просто много и показа,колко я харесва и тя се възгордя,както и Мартин изигра голяма роля в очернянето на Васил...много подлярско от негова страна,отвратителен интригант и манипулатор,само Данка го хваща на къде бие,но той е с нея само за предаването,в реална ще си търси млади,красиви и наивни да му ходят по свирката...

# 1 674
Според мен Васил много искаше Косара да приеме розата. Няма какво да се лъжем – мъжете на неговата възраст си търсят гаджета, с които да се фукат пред приятелите. Евентуално след като са се опарили забелязват и нормалните жени, като отбелязвам, че има много хубави и поддържани момичета, които не са влезли в категорията трофейно гадже.
Адски му се искаше да бъде валидиран от Косара.

# 1 675
Скрит текст:
Кога толкова бързо. Rolling Eyes
Аз за 7 мин. пускам душа и не мога да се накисна, като хората. Smile
Е, аз и сутринта се къпах, няма нужда да се кисна чак!

Айде пак котките…
То това не е фръцване като фръцване нейното... Тя така ще си се фръцка доде е жива, само дето няма кой да я търпи. Данните ѝ не са за красиво узряване, а тия мъже, дето тя ги търси, искат красавица завинаги до себе си. Ако не пасва на това, сменят.

Така е. Косара дано да гледа сега и да се поучи от това, което вижда и чете...тук. Има един разказ на Мопасан, в който се казва следното (перефразирам): "Тя беше отказала много предложения за брак, но ако знаеше, че това ще е последното - щеше да го приеме". Та така и с Косара, да поиграе още малко и да си избира някой, защото красотата е преходна, а децата са завинаги. Пари човек един ден има, друг ден - няма, после пак има, но щастието да родиш и отгледаш човек е нещо уникално и незаменимо.
Грешката на много жени, бързат да родят от когото и да е. Косара е на 26 още 😆. Една жена да отстои себе си и край, трябва да мълчи и да се съгласява с всичко. Ми не.

# 1 676
На мен пък щеше да ми интересно сбитичко майка и дъщеря да кажат какъв е мъжът,който златното яйце заслужава.Защото слушам само-Косара знае какво иска,Косара иска най-доброто,Косара е много специална,Косара заслужава най-доброто,Косара е уникална жена и прочие.

Очите на майка ѝ се смеели преди при запознаване с нейните половинки,с Васил не било така,а в същият момент майка ѝ разказва как тежко са я наранили./мигам/

# 1 677
Косара е толкова куха, че язък за пропиления потенциал, който е единствено във външността ѝ. Дребнава, интригантка, клюкарка, с характер на були, с неоправдано самочувствие, високомерна, за диалекта дори няма да отварям дума. Кое ѝ е спициалното?

# 1 678
  • Out of the Mix
Ако Васил не беше излъгал Росица, какво би се случило?
1. Тя си тръгва.
2. Остава да се унижава още повече.
И щеше да избере да остане и да се доказва, защото не са "прекарали време заедно", "не са се опознали" и всякакви други оправдания....
Добре, че я излъгаха, така унижението е една идея по-малко.

Първото, запазвайки достойнство и предаването свършва.
Насила не стават тези неща, въпреки формата, освен ако всички не са там, за да спечелят на всяка цена, а не в търсене на любовта, за което уж е целият парад и цирк.

За мен проблемът е друг - че такова нещо се тиражира, дава в национален ефир, едва ли не показва и казва, че е "нормално", въобще яко промиване на мозъци за рейтинг и печалби.

Социален експеримент и убиване на време за много от нас, но за другите, особено "следващата смяна", положението е майка плаче, грамофон свири, като типични примери затова са почти всички от всички сезони, от настоящия особено Ферай която едно изречение на кръст не може да каже; татуси, простотия, корекции, Майкъл Джексъни, уонабита зомбита. Peace

# 1 679
Тежко е наранена Косара, защото направила бившия милионер, а той започнал да води други на пътешествия по мечтаните от нея дестинации.
Подозирам, че заслугата ѝ той да стане милионер е, че не си е искала луксозни подаръци и почивки, едва ли разбира нещо от бизнес.

Общи условия

Активация на акаунт