🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 150
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 095
Благодаря за новата тема Flowers Rose
За другата анкета, може да опитаме да познаем най-голямата мистерия - коя е Туджаровица Grinning

Финалът на Виктор в частта с Бубето ми хареса, режисиран или не - симпатично беше.

Много ми харесва тази част с роднините, опознаваме хората по-добре. Ще готино и роднините на Васил и Марто да дойдат, ама едва ли.
Сестрите ми харесаха много, майките не толкова, но пак.
Майката на Косара даде искрен съвет на Васил, ма той разбра ли го изобщо или пък го разбра, но му е неипълнимо ..
Майката на Роси и тя с недомлъвки.
Майката на Ферай симпатична семпла женица, от къде се е засилило това малкото така да компенсира не е ясно. Ферай се дразни на Васил, но може да го изрази и за разни дреболии се е хванала и изглежда дребнаво, но проблем е цялото отношение, просто не може да формулира - не достатъчно уважение и зачитане или дори забелязване.

Марто пак почна с номерата, а Данка се почувства в капан.
Нямам проблем с това, че говори с майката на Косара, но още ми е гнусно, като говори със Силвия колко била хубава дъщеря и.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 09:49 от Одри ♡

# 1 096
Не е заради Ферай. Тя няма проблем с произхода си.

Аз не зная Даниела и сестра ѝ в крайна сметка какъв им е етноса, но може да ѝ е станало неудобно за "турския сериал" и заради Ферай.

# 1 097
Тя няма проблем, но на мен също ми става неудобно когато някой прави подобни подмятания пред приятели, които са турци - имам. Зная, че те не го приемат по този начин и нямат никакъв проблем, обаче аз изпитвам неудобство. Тук, обаче, случаят си е съвсем друг. Даниела е направила много, за да заличи тази част от себе си, което е адски тъжно. Радвам се, че нещата се променят и поне сред по-младите хора такива грозни неща не се обсъждат и рядко има човек, който да тръгне да променя имена и вяра, за да бъде приет.

# 1 098
  • Обран бостан ;)
Коментар за снощния епизод на "анализирай това".

В същност, колебаех се дали ми прилича на "искрено и лично" или "анализирай това", но в крайна сметка надделя второто заради анализите, които правеха майките и сестрите на ергените.
Както и да е.

Срещата на Мартин, Диди и проекто-балдъзата мина без изненади. Марто си е Марто, Диди си е Диди, сестра и е хубавица. Толкоз.

Останалото - разговори, разговори, разговори. Странно ми е да си прекарал с някой няколко седмици, а после да питаш човек, който го е видял за 10 минути какъв човек е, но може това да е някой от гениалните замисли на сценариста на продукцията.

Като цяло всички бяха обрани, мереха си думите и не казаха нищо лошо, но мисля, че това е правилното поведение, когато говориш за човек, когото не познаваш.

Доста по-интересно стана когато се събраха на една маса. Според мен беше нагласена поканата на Марто към майката на Косара, както и това, което и снесе за Васил, ама какво разбирам аз от реалити Wink

Цупенето на Диди пред всички ми дойде в повече. Ако толкова го ревнуваше защо не отиде  с тях на пейката ? Мистика. Wink

От всички разговори на масата бих коментирал само "хейта" за който отвори дума майката на Косара.
Като цяло позицията и е правилна. За жалост цялата ситуация с хейтенето напомня за вица:
"Вярвам само на хора, които ми казват, че съм умен, красив и богат. Всички останали ме хейтят защото съм по-умен, по-красив и по-богат от тях."

Косара, знам че четеш. Впрочем, като гледам колко нови регистрации пишат в темата започвам да си мисля, че всички четат - както участници, така и от екипа.

Та, Косара. Много хейт (според теб и майка ти) се е изписал в темата по твой адрес. Вярно, че мненията не винаги са написани с най-подходящите думи, но в повечето случаи потребителките са прави, поне на база това, което гледаме.

Моя хейт: Косара, имаш физически данни да те харесват много мъже, но с този характер ще отблъснеш повечето или поне по-свестните. Самочувствието е хубаво качество, но до момента в който не прерасне в самовлюбване. За жалост с това трябва да се справиш сама, тоест да останеш наистина сама, без подкрепа и да трябва да се впишеш в обществото. Отсега ти казвам, че ще е трудно, но друг път няма. Енд оф хейт. Wink

Ферай ми стана симпатична докато си говореше с майка си, но после, на стълбите, когато се троскаше, че Васил не я е прегърнал симпатията ми се изпари. Васил може да е всякакъв, но не и е никакъв за да изисква подобно нещо от него. И какво щяха да си помислят останалите майки и сестри "Охооооо, тоя я награби, пък моето дете/сестра иска да се сродяваме с него". Ферайче, Ферайче, млада си - простено ти е.

Диди май дава на заден за годежа. Като му казваха преди на Марто някои неща той викаше "аз такова не виждам". Еми щом не виждаш - ОК.

Няма да се учудя, ако и това е сценарий, за да има "боНба" в следващата серия.

За финал слагам един диалог на Статлър и Уолдорф :
Скрит текст:
(Вчера си пуснах една компилация - страшни лафове имат)
- Тъкмо си мислиш, че няма как да е по-зле и става нещо хубаво.
- Какво ?
- Шоуто свършва. Sunglasses

# 1 099
  • Be realistic - plan for a miracle.
Случайно ми излезе в тикток и шотнах една физиономия, която перфектно описва долния пост 😁

Скрит текст:

Мега токсичното същество, НО - понеже и той е такъв, просто са the perfect match отвсякъде. Да илядят! 😁

Даца изревнува ли, м?

Цупни, фръцни, ади обратно с куфарите към Чепеларе.

Такова характерче е непоносимо.

# 1 100
Мартин с каква радост отиде да натропа Васил пред майката на Косара и как мазно каза Косара каква жена е. Газира се, когато дойде Васко и се скупчиха около него момичетата. Определено ме у важно да е център на внимание както каза Емануела.
Още в промото на епизода бях сигурна, че точно за това ще говори с майката на Косара.
Васил се насочи и към другите момичета и за малко спря с вниманието към Косара след изцепките и и ставането и тръгването и. Които бяха попесилени към непознат мъж

# 1 101
Косара и мама живеят в някакъв балон на върховенство, а то едно безкрайно "аз, аз, аз - чи, чи, чи". Тази крайна взискателност все едно допускат някого до вратите божии ми е меко казано комична.
//
Сценарият с Марто и Косареви малко като от нищото да има интрижка. На този етап няма работа да си вре носа в чуждите истории. Явно е направено за пиперливост.
Даци не иска годежи. Тук съм съгласна – кой нормален човек ще се сгоди в риалити за няколко месеца. Моля ви – дан са убиждами.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 12:39 от Не се сърди, човече

# 1 102
Стои на тръни да не би сестра й да каже нещо,че също са турци. На Даниела не й личи заради пластиките,обаче на сестра й е изписано на лицето,нищо че се краси с кръстче (което за мен също не е случайно там).
Съмнявам се майка им да е българка и това,че са си сменили имената на български,не може да им скрие етноса.
Майка ѝ си е българка и си личи от презимето ѝ. Име и фамилия можеш да смениш, презиме - не е толкова лесно, трябва да докажеш, че баща ти не ти е баща.

Продължавам да твърдя, че Даниела не крие етноса си кой знае колко. Човек с такива притеснения не се бута в национален ефир. За мен проблемът с имената е по-дълбок.

# 1 103
Той предните дни го "натропа" и на Косара. Не му се искало да казва какво мисли за него, ама какво да се прави... Laughing
Не можа да се надскочи този Мартинчо...Жалко. Харесвах го до скоро, въпреки смесените ми впечатления от Игри на волята. Подмолен и себичен. Интригант в чистата му форма.
Иначе имал проблеми с доверието, заради предателства от приятели.  Васил уж му беше в "кръга на доверието", ама какво да се прави - природа.
Май всеки се страхува от това, което лично той е способен да направи.

Мартин с каква радост отиде да натропа Васил пред майката на Косара и как мазно каза Косара каква жена е. Газира се, когато дойде Васко и се скупчиха около него момичетата. Определено ме у важно да е център на внимание както каза Емануела.
Още в промото на епизода бях сигурна, че точно за това ще говори с майката на Косара.
Васил се насочи и към другите момичета и за малко спря с вниманието към Косара след изцепките и и ставането и тръгването и. Които бяха попесилени към непознат мъж

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 10:04 от ddarri

# 1 104
Викторчо съвсем го забравихте. Чудя се как успя да баламоса толкоз народ, че въпреки неадекватността си е добро момче. Ако изгледате клипчето с Туджаров и Любомира ще разберете защо го казвам. Къде му изчезна добротата? И дали това не е типично за всеки комплексар. Докато се опитва да постигне целите си да заблуди и наложи контрол е супер,  после изведнъж се превръща в агресор.

# 1 105
От всички разговори на масата бих коментирал само "хейта" за който отвори дума майката на Косара.
Като цяло позицията и е правилна. За жалост цялата ситуация с хейтенето напомня за вица:
"Вярвам само на хора, които ми казват, че съм умен, красив и богат. Всички останали ме хейтят защото съм по-умен, по-красив и по-богат от тях."
Достатъчно показателно е, че Косара пита има ли хейт, а не има ли критика, дали е направила нещо грешно и т.н. През главата не може да ѝ мине, че не е права.

# 1 106
  • Варна
Ама не я интересува иначе. 😁

# 1 107
Ужасна цветарка и интригант е Марчин.Смешно беше,защото супер аматьорски опита да изманипулира майката на Косара,обаче явно интригите му са на ниво Джанъм и минават само в отбраното общество там.
АМ същата стока,затова са се разбирали само с поглед,мда.

# 1 108
Няма шанс да излязат заедно Даниела и Мартин. На нея вече ѝ светна, че има работа с едно дърто дете, което няма задръжки, и което винаги ще бъде провокирано от всяка труднодостъпна играчка.
И неистовата му нужда да е винаги заврян в дискотеките, по възможност да не излиза оттам, както и заряда, който му носят тези места и посетители.
Чалга,  пиене, свалки, бърза консумация, нулева отговорност.
Мартин, с изключение на моментите, в които се прави на алфа и психолог, си е винаги горе на черешата.
И докато недостатъците на Даниела бяха видими от самото начало, защото тя зае прозрачна и последователна позиция, то за Мартин имах надежда а ха да надделее доброто, което може да извади, но тотално разочарование.
Мартин Лекето е за мен.

# 1 109
Даниела е скучна и говори едно и също. Не знам на кой мъж би била интересна за по-дълго време.
Относно това как пишат хората хората, които не говорят правилно, познавам един, който казва видех, отидех и т.н.и така и пише.

Общи условия

Активация на акаунт