🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 128
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 575
Аз сЯ се объркАх. Не е ли днеска финал?
Още 3 епизода...
Коооооо? Макак така? Какво ще гледаме, не разбрах Grinning
Dream dates с Роси и Адриана.
И литературно четене на Момиче за милиони
2 скучни срещи с измислени финалистки и 1 типичен  ден с измислени младоженци😅
А как от 16 момичета и 3 ергена да направиш 3 двойки за чудо и приказ? Пък и да се обичат.

# 1 576
И на мен ми е жал за Васил и за това, че манипулатори като Мартин всъщност променят човешки съдби. Той е в основата да настрои Косара срещу Васко от завист и психопатия. Васил си харесваше Косето, а и тя него.
Хора, разчитайте червените сигнали на нарцисите и се пазете!
Никога не го е харесвала особено. Искаше да е спИциална и да победи. Но видя, че Васил няма да я постави на пиадестал така, както Мърчин направи с Данка - и се ядоса.

# 1 577
Не е само Марто виновен..да, със сигурност е имал голямо влияние.. то си личи всички как го слушат- техния психолог и гуру Grinning
 Косара съдеше за Васил до голяма степен по това как той се държи с другите момичета, а не с нея, без да зачита факта, че много от 'грешките' му бяха с цел да стигне до нея и да не се изложи пред нея.

# 1 578
И на мен ми е жал за Васил и за това, че манипулатори като Мартин всъщност променят човешки съдби. Той е в основата да настрои Косара срещу Васко от завист и психопатия. Васил си харесваше Косето, а и тя него.
Хора, разчитайте червените сигнали на нарцисите и се пазете!
Никога не го е харесвала особено. Искаше да е спИциална и да победи. Но видя, че Васил няма да я постави на пиадестал така, както Мърчин направи с Данка - и се ядоса.
Косара си хареса Мартин от самото начало, просто видя, че Мартин е играч и не беше уверена да му отиде в отбора в началото, а след това беше късно - той вече си имаше фаворитка.
И още нещо - за Косара е много важно мъжът до нея да е завършен образ, който да показва пред хората. Тя видя, че Васил е момче, не е такъв и съответно не може да се излага да му пристава.

# 1 579
Хванах розораздаването от Адриана нататък.  Дано не дръпне още няколко лекции на целодневната среща, че ще стане малко монотонно 😅
Косара и тя си постигна целите, показа се по телевизията, чувства се най-искана и отрязала всички ергени един по един. Убедена съм, че по-доволна не може да бъде.
Росица ми е симпатична на фона на повечето вече излезнали и все още присъстващи девойки, но наистина трябва да поработи сериозно върху социалните си умения и разчитането на ситуациите, но какво пък - 2 месеца почивка на море.

# 1 580
  • София
Е, не съжалявайте Роси и не мислете, че тя е хваната от горите))). Аз мисля, че на нея й е ясно положението и си прие ролята на подгласничка. Благородна постъпка.
Именно това че е наясно с положението я прави жалка. Не бъдете като Роси!

# 1 581
  • Leeds, UK
Как ми се искаше Васил да не предложи роза на Косара. Да я свали от пиедестала, на който са двете с маман. Щях да го призная тогава за мъж номер 1. Косара живее в някаква друга реалност, където има само безгрешни мъже. Личи си, че няма никакъв опит с мъжете. И на 56 да стане, още ще търси мъж. Дано да обича котки…

# 1 582
Айде пак котките…
Една жена да не посмее да се фръцне на един мъж.

# 1 583
Дали Мартин, дали майка и, Косара изобщо не беше сигурна, че това е решението. Мислела си е, че е по-силен ход тя да откаже на някой мъж, начесала си е Спициалното его.
А...забравих, и на баща и трябва 100% да се хареса ергенчето.

# 1 584
И музикалния фон беше един драматичен когато напускаше сцената Кралицата. И от продукцията ли са повярвали в нейната уникалност. Как даваше мъдри наставления на момичетата с апломб, спокойна, студена.. . Да е ясно, че тръгва по собствено желание, да не си помисли някой, че Васил не я е избрал. Как ще си намери такъв богоизбран като нея не знам. Не знам дали се е родил такъв изобщо, как се постига такова съвършенство. 😁

# 1 585
  • гр.София
Много беше красива Роси. И много загубена. Продължавам да я харесвам и ме е яд на нея. Дали психоложката не ги подгрява,че могат да обърнат играта в своя полза, за някакви си 24 чАса.Как пък не...
Косара даже си позволи да дава съвети на околните, за каква се взе?!
Васил не знам как издържа резила:smiley:, физиономията му се смени след разговора с Косара .

# 1 586
  • Leeds, UK
Айде пак котките…
Една жена да не посмее да се фръцне на един мъж.
За котките и старите моми си е лафче от стари времена. Не казвам, че трябва да е съгласна с всичко като Адриана, но така като я гледате как се държи, дали само на един мъж ще се фръцне или на всеки?!

# 1 587
Я кажете набързо какво стана на церемонията, че ще мога да гледам чак утре вечер. Разбрах само, че медената питка е отказала роза.

# 1 588
Дори не знам как да коментирам… жал ми е за Васил. Направи се за резил пред цяла България, по-зле и от Виктор. Не знам, не знам. Страхотно падение и унижение е цялото му поведение. Адриана и Росица… и те. Козара, каквато и да е, нямаше абсолютно никакви други ходове, а нямаше начин да го доближи този повече, камо ли да се показва с него някъде навън. Ад. Става гротескно и негледаемо.

# 1 589
Роси - за нея поне предаването беше полезно. Изключвам плажа и курорта. След тази 'школа' ще ги шашне американците.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт