🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 176
  • 3 024
  •   2
Отговори
# 1 590
Е, не съжалявайте Роси и не мислете, че тя е хваната от горите))). Аз мисля, че на нея й е ясно положението и си прие ролята на подгласничка. Благородна постъпка.
Именно това че е наясно с положението я прави жалка. Не бъдете като Роси!
А като коя от момите там предлагаш да бъдем 😄 Че тя Роси е най-приятната, ненатрапваща се и ненатоварваща за комуникация.. Това че не е перде и не успя достатъчно да се отпусне пред камери, че не е нагла и кречетало е някакъв грандиозен недостатък ли??

# 1 591
Аз от целия коктейл видях само дългите крака на Росица. Всичко друго беше пълнеж на ефирно време 😀

# 1 592
Роси в следващият епизод май ще "валидира" Васята?! Ой, чак ми стана смешно като Мартин каза на Даниела да спре с тояа валидиране.🤣🤣🤣🤣

# 1 593
На мен ми изглежда с някаква много флуидна сексуалност - не се ли казва така вече? Едва ли има жена, на която да ѝ лъха на тестостерон от това момче, пък ако ще да е обратен…
Има редки такива случаи..Виждала съм привидно не привлекателни мъже (по-скоро в женската енергия както би казала Даниела😁😁) ,но в днешно време с жена и деца...

# 1 594
Марин и Даниела седят до последно в предаването, да бяха предложили и на Виктор и Люба да се пробват и те?

# 1 595
Не симпатизирам на Косара, не казвам, че самочувствието ѝ е с покритие или нещо... Ама реално повечето мацки могат да си намерят нещо далеч по-добро от тоя сельо. Вико при цялата си недодяланост поне беше красив, тоя какво има? И един мазен шкембак е отпрал... Щхя да съм много доволна на финал в който Васил остава без мома, защото никоя не му ще розата накрая, въпреки че първоначално му дадоха шанс, за да останат още малко там.

Чак пък сельо… Остава тва да го каже и Козара 😂 А и тук някои явно са коренячки пето поколение от Ню Йорк 😂
На тия “повечето мацки” проблемът им е същия като на Козара и маман - гигантски претенции, а насреща - нищо…
Не, че Васил е цвете, ама като гледам как всяка се е засилила за млад, красив, спортист, с плосък корем, пък мъжкар да бъде, пък “лошо момче”, ама само нея да гледал в очите… Да не забравим и “финансовата” му красота. Последна по ред, но не е по значение.

И накрая се чудим що сме с отрицателен прираст. Само принцеси имало и никой достоен за тях. Освен котките.

# 1 596
Аз пък откровено съжалих Косара — това е едно объркано момиче, промито от прищевките и претенциите на родителите си относно това какъв мъж ѝ „приляга”. Изключително силно си пролича днес, че ѝ се остава и Васил не ѝ е чак толкова безразличен, но в нея надделя „майчината воля”. Много лоша работа.

# 1 597
И на мен ми е жал за Васил и за това, че манипулатори като Мартин всъщност променят човешки съдби. Той е в основата да настрои Косара срещу Васко от завист и психопатия. Васил си харесваше Косето, а и тя него.
Хора, разчитайте червените сигнали на нарцисите и се пазете!
Никога не го е харесвала особено. Искаше да е спИциална и да победи. Но видя, че Васил няма да я постави на пиадестал така, както Мърчин направи с Данка - и се ядоса.
Косара иска някой точно като Мартин - да е по зрял, за да й демонстрира отявлено желание и “любов”, но тя не би могла да се справи точно с Мартин,защото е недорасла и не особено умна. Даже мисля, че Йоана е по-умна от нея. Косара се разсърди на Васил, че нещо си беше казал ( кой ли ти помни), представям си я как понася шегите на Мартин. Човек не може да има всичко в един човек. Много съм съгласна, че тя всъщност завиждаше на Даниела за позицията, в която беше поставена. Даже мисля, че, не че толкова не харесва Васьо, колкото просто не искаше да е на пангара заедно с Адриана. Някакси да стои и да чака. Така се отърва като доста желана жена, но тя остана отгоре. Какво й пречи да му звънне в София? Нищо.

# 1 598
  • София
Как може да е толкова глупава тая Росица?! Видя отлично, че е план Б след писмата, но предпочете да повярва на тъпата лъжа и да си затвори очите. Сега пак същото. Не знам как може да си мисли, че има изобщо нещо с Васил и че той би я предпочел пред Косара. Прозрачно като изворна вода - Косара е отказала розата, затова я получава тя. Но не, отново се върза, че Васил е искрен. Дори да са я навили от продукцията да остане, пак е тъпо решение така да те унижават заради още малко ефирно време.
Глупаво беше и това да го пита дали е план Б на срещата им. Никога не трябва да се задават отговори. Интересно какво очакваше да й каже точно. Не е лесно да кажеш на някого в очите, че ти е резервният вариант.

# 1 599
Скрит текст:
Кога толкова бързо. Rolling Eyes
Аз за 7 мин. пускам душа и не мога да се накисна, като хората. Smile
Е, аз и сутринта се къпах, няма нужда да се кисна чак!

Айде пак котките…
Една жена да не посмее да се фръцне на един мъж.
То това не е фръцване като фръцване нейното... Тя така ще си се фръцка доде е жива, само дето няма кой да я търпи. Данните ѝ не са за красиво узряване, а тия мъже, дето тя ги търси, искат красавица завинаги до себе си. Ако не пасва на това, сменят.

# 1 600
Как може да е толкова глупава тая Росица?! Видя отлично, че е план Б след писмата, но предпочете да повярва на тъпата лъжа и да си затвори очите. Сега пак същото. Не знам как може да си мисли, че има изобщо нещо с Васил и че той би я предпочел пред Косара. Прозрачно като изворна вода - Косара е отказала розата, затова я получава тя. Но не, отново се върза, че Васил е искрен. Дори да са я навили от продукцията да остане, пак е тъпо решение така да те унижават заради още малко ефирно време.
Глупаво беше и това да го пита дали е план Б на срещата им. Никога не трябва да се задават отговори. Интересно какво очакваше да й каже точно. Не е лесно да кажеш на някого в очите, че ти е резервният вариант.
Да, изисква се мъжество. Ама Васката. Да кажем, че си е в женската енергия.Wink

# 1 601
И според мен при Косара има много много влияния, които ще й създават много трудности в живота. Хората инфлуенсъри, както ги наричат- точно те търсят най- много одобрението на хорското мнение, те се интересуват само от това как ще се представят в очите на другите, а душата им остава непоказана и страдаща от тези последствия. От тук и произлиза винаги недоволството от живота като цяло, което проявява Косара. То е закодирано в нея от всички тези модели, с които е израснала и в които сега се е превърнала.
Може и да има промяна при нея ако разбере, че трябва да изживее собствената си съдба, такава каквато е- натурална, а не каквато мисли, че хората биха харесвали най- много.

# 1 602
Ама какво предлага Васята  - селски тарикат, лъже, маже, нагажда се,    нито блеси с ум, нито пък с отношение. Не е  и хубав, че за едната красота, някоя да се прежали за няколко нощи с него... Не знам защо наистина жените, които имат някакви стандарти за елементарно отношение да са "принцеси".  Ами хайде всичките да се примирам да им режем салата за ракийката, докато зяпат щерката на съседката... Или да ни придърпват като Адриана там и да сме покорни и готови да ни замъкнат в стаята след първата целувка. Аз си залагам главата, че Мартин ѝ е казал на Косара за баса, докато не е имало камери. Вероятно пред нея и Ферай, та и двете така придобиха реална представа за тоя, не че им пукаше за него и без това.

# 1 603
  • Някъде там...
Стори ми се, че Васил почти се разплака след отказа на Косара. Изкриви му се физиономията, затрепери му долната устна, очите се насълзиха, гласът му трепна. Чак го съжалих. Ледената кралица намахано и снизходително му изнесе една лекция и си тръгна.
Мисля, че й стана неприятно, че Адриана получи роза преди нея, доста се нацупи. Но вероятно щеше да откаже, дори да я беше викнал първа.
Роси си остана със съмненията, милата. Излъга я и се опита да замаже с репликата, че всичко се случва с причина.

# 1 604
  • here and now
Косара се върза повече на Мартин, отколкото на майка си. Тя е влезнала там да става известна, не я вълнуват никому неизвестни ергени. И както се беше  запътила към финала, думите на Марто, че ще спечели някакъв недолюбван лузър я спряха. Взе да го гледа под лупа и се омете.

Решила е, че ще е "по-имиджово" да не спИчели.

Общи условия

Активация на акаунт