🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 109
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 605
Решила е, че ще е "по-имиджово" да не спИчели.
Да, ама Мъдрецът е казал: Който играи пичели, който не играи не пичели! Joy
И така тоя не става, оня не става, от два стола, та на зимятъ съ падъ...

# 1 606
  • here and now
Е па шА паднИ, па шА станИ.

# 1 607
  • София /Абсурдистан
Харесвам Роси, но що за измислено рокле беше облякла Simple Smile

# 1 608
Харесвам Роси, но що за измислено рокле беше облякла Simple Smile
Всичките бяха с парцалите... Ама Ади беше най...

# 1 609
  • Leeds, UK
Аз пък откровено съжалих Косара — това е едно объркано момиче, промито от прищевките и претенциите на родителите си относно това какъв мъж ѝ „приляга”. Изключително силно си пролича днес, че ѝ се остава и Васил не ѝ е чак толкова безразличен, но в нея надделя „майчината воля”. Много лоша работа.
Косара какъвто мъж търси, то всички го търсим, ама няма. Всеки си има трески за дялане. Тя “спициално” има много за дялане. Комуникацията никаква при нея - нито с мъже, нито с жени може да говори.   Може да има осанка на кралица, но поведението й е далеч от това. Показа се като конфликтна личност и то съвсем не по кралски. Клюкарка и интригантка е също.  Въпросът е с кои от негативите можем да се примирим и с кои не. Като не, си седим самички и това е. С котките…Според мен не е толкова лош Васил. Не всеки е роден за тв звезда и душа на компанията. Спича се, но да речем това може да се оправи с времето. Послъгал ту-там,  много грешки направил и не знам си какво. Покажете ми един мъж, който не го прави. Грешката му за мен беше, че изобщо се опита да й се хареса. Врътни се и ти и точка. Какво ще й се обяснява по 100 пъти. Ако иска да остава, ако иска да си тръгва.

# 1 610
  • София
И на мен ми е жал за Васил и за това, че манипулатори като Мартин всъщност променят човешки съдби. Той е в основата да настрои Косара срещу Васко от завист и психопатия. Васил си харесваше Косето, а и тя него.
Хора, разчитайте червените сигнали на нарцисите и се пазете!

Точно така. И в реалния живот се случва и е жалко.

# 1 611
Според мен ходът на Косара е правилен. Къде по- достойно е от  Росиното  поведение. Всички в социалните мрежи  излишно са се загрижили кой ще  я вземе. За всеки влак си има пътници.

# 1 612
  • here and now
Косара има самочувствие, но няма самоувереност. Чувства се добре в група, когато е "валидирана" от други, като нея.

# 1 613
  • София
Е, не съжалявайте Роси и не мислете, че тя е хваната от горите))). Аз мисля, че на нея й е ясно положението и си прие ролята на подгласничка. Благородна постъпка.
Именно това че е наясно с положението я прави жалка. Не бъдете като Роси!
А като коя от момите там предлагаш да бъдем 😄 Че тя Роси е най-приятната, ненатрапваща се и ненатоварваща за комуникация.. Това че не е перде и не успя достатъчно да се отпусне пред камери, че не е нагла и кречетало е някакъв грандиозен недостатък ли??
Всъщност е доста натоварваща в комуникацията. Предлагам да сте някоя със самоуважение,  на която това да е заместител не и е станало навик, но вие си избирате .

# 1 614
  • Някъде там...
Косара се върза повече на Мартин, отколкото на майка си. Тя е влезнала там да става известна, не я вълнуват никому неизвестни ергени. И както се беше  запътила към финала, думите на Марто, че ще спечели някакъв недолюбван лузър я спряха. Взе да го гледа под лупа и се омете.

Решила е, че ще е "по-имиджово" да не спИчели.
Е, в инстаграм вече пуска стори, че тя е истинската победителка. Simple Smile

# 1 615
Вкрайна сметка Косара направи своя избор според своите разбирания за живота. Никой не може да я вини. На мен Васил също ми е неприятен по много причини - един разказ не чух от него за нещо - каквото и да е! Мълчи и се съгласява, това е! Нищо не разбрахме и не научихме за това момче. Откакто стъпа на криво с Косара, той започна да се държи отчаяно, да говори само това, което би се харесало, както и да прави същото. Това определено не е печеливш ход за мъжа и ако срещу него стои жена с характер просро е загубен. Както и стана. Косара беше твърде надменна, безкомпромисна, тя искаше да го стъпче и не прояви човечност. Това беше нейното поведени почти орез целия и престой. Не ми хареса и майка и, която гледаше и изпитваше Васил по същия начин - виновен до доказване на противното. Тя има същото надменно поведение като дъщеря си, но успява да се държи възпитано.
А Васил как излъга Росица - нямам коментар за това. Особено след думите на Косара за срещата, в която той искаше тя да е с него, а взе Росица вместо нея. Това момиче така отчаяно проси любов и внимание, че тази "благородна"лъжа просто я довърши. Неприятна личност е Васил - въздух под налягане.

# 1 616
  • Leeds, UK
Не е Васил… Сценарият ми се струва е… Как си играят с хората само, ужас.

# 1 617
  • София /Абсурдистан
Е, участниците сигурно са взели добри хонорари, за да се съгласят.

# 1 618
А е и скучна - нейните срещи са - тя седи като истукан, ергените пръскат обожание. Наистина смята, че е чудо невиждано.
Сетих се за "13-та годеница на принца"... 😂👌

# 1 619
  • here and now
Ако Васил не беше излъгал Росица, какво би се случило?
1. Тя си тръгва.
2. Остава да се унижава още повече.
И щеше да избере да остане и да се доказва, защото не са "прекарали време заедно", "не са се опознали" и всякакви други оправдания....
Добре, че я излъгаха, така унижението е една идея по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт