🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 203
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 695
Според мен Васил много искаше Косара да приеме розата. Няма какво да се лъжем – мъжете на неговата възраст си търсят гаджета, с които да се фукат пред приятелите. Евентуално след като са се опарили забелязват и нормалните жени, като отбелязвам, че има много хубави и поддържани момичета, които не са влезли в категорията трофейно гадже.
Адски му се искаше да бъде валидиран от Косара.

Аз пък мисля, че си отдъхна, като му я отказа. Беше много напрегнат, потна се поне 5 пъти и се виждаше, че не му е много ОК с нея вече. Тя се държа, като Мони от миналия сезон - същински Тутанкамион беше.

# 1 696
  • Обран бостан ;)
Впрочем, една жена, дори и да е най-тъпата, винаги усеща кога е план "Б", ама и винаги живее с надеждата, че е толкова невероятна, че най-накрая няма начин обекта на желанията ѝ да не прогледне и да установи, че тя е самото великолепие.

Блажени са вярващите Trollface

# 1 697
Интересно, като социология е, че за финал остават самостоятелните ирачи. Никакви коалиции срещу някого, клики и интриги не оцеляха. Ергенът си е индивидуална "игра".

За Мартин да вметна, по мои наблюдения, как се настрои срещу Васил. От самото начало се опитваше да му влияе на избора, като пробутваше Ферай за срещи, за да не би тя случайно да излезе от компанията. Тя затова се разболяваше от учудване, когато не е поканена. И Мартин, като видя, че не пробива,  мина от другата страна и започна да настройва жените срещу него, и където  нямаше самостоятелно мислене, мина номера. Човекът още си е в ИВ, и това е положениет.

Снощи, за Косара, ами нямаше уау-ефект.  Васил беше наясно и някак си двамата стигнаха до заключението.
Ако трябва да се каже нещо, крайно отрицателно за Васил, то това е само това, че се подведе по онзи бас. Груба грешка, макар, че той тогава още не знаеше,  с кой влиза "в братство".

# 1 698
Не ми е жал за Росица, защото тя драпаше за екранно време и не е по различна от другите. Не мисля, че искаше мъж, а да се задържи за по- дълго и да стане известна. Разликата е,че другите са силни характери и се изразяват по друг начин, а тя , като жертва и просене на съжаление. И си има самочувствие, в социалните мрежи е доста нахакана и на нея ѝ завиждат, защото лайква коментари в които пише как тя е успяла зад океана и всички ѝ завиждат. Не я мислете Роси, просто това е нейният начин за постигане на целта.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 09:57 от Anvelope

# 1 699
Роси заслужи да отиде на финал, да има ефирно време, да бъде запомнена. Напук на всички злобни жени, начело с АМ, които се опитаха да я стъпчат. Е, тях вече всички ги забравиха, а Роси тепърва ще тръгва по участия и коментарни студия.
Ах, участия, коментарни студия... Все едно при Опра Уинфри ще ходи! Па и там да ходи, все едно ще разкаже най-невероятната история на света - как в едно тъпо предаване от аутсайдер се превърна в план "Д"... Заслужила! То голяма чест на финала на тая тъпотия да ти кажат, че избират другата 😂 Мда, заради глупостта си точно това заслужава.
“Тая тъпотия” се гледа и коментира страстно от доста хора, включително и от високоинтелектуалната ти персона. И да не се лъжем, всички, абсолютно всички са там за известност, участия и ефирно време. В този смисъл, се радвам, че Роси ще ги получи, а булитата като АМ - не!

# 1 700
Работата заприлича малко на : "...ако А не А, а Б не е Б, то..."

# 1 701
Хора, оставете това с план А и план Д... Понякога, като спечелиш, губиш и обратното - някои загуби са прикрити печалби. Мисля, че всеки от нас го е изпитал в някакъв етап на живота си... А Роси не я съжалявайте, тя знае какво прави и ще се оправи. Аз, навярно, я виждам под друг ъгъл... На Васил му "сипа" Мартин - и с баса и с плюенето зад гърба! Прекалено много очакваха от него, аз го подкрепям. Косара постъпи с него, както и с Виктор - грандиозно изритване с обвинения в какви ли не глупости. Ми, кажи му: " Не ме кефиш, чао!" Само, че за това се искат топки! Да излезеш лошата. А тя не иска, много й е важен имиджът. Затова- "Ти си виновен!"

# 1 702
  • София
За снощния епизод - прочетох мнения, че Продукцията натискала Росица да остане, за да има две финалистки. Едва ли ще да е така, защото по същата причина можеше да натиска и Косара. Изборът на Васил беше ясен - Ади и Косара. Абсолютно неправилна преценка на Росица, но сигурно там, в тези условия и невиждаща това, което виждаме ние, тя де надява на обрат в последния момент. Няма да има такъв според мен. Адриана ще си тръгне с Васил, пък после какво ще стане ще се разбере. Ади го харесва наистина, и той нея мисля, но дали достатъчно за нещата, които тя иска, не е ясно...
Мартин е изпечен манипулатор и при това му идва отвътре. Гледах го в Игри на волята и подходът му беше същия - нахвърляше се с обвинения и нападки за нещо направо изсмукано от пръстите, преследваше нарочения и накрая намираше начин да го смачка - справка Мастагарков, а, и преди това имаше една Моника ли беше, която горката така и не разбра в какво е сбъркала...
Иначе за компания и забавления е супер - това също му се отдава...

# 1 703
Имам позната от Стара Загора, която говори по абсолютно същия начин, със абсолютно същия акцент като Косара и майка ѝ. Моят мъж често пътува до Стара Загора и според него там всички така говорят.
На мен любим момент ми е в един епизод Косара подава някаква напитка на Мартин и той я пита "Какво е това?", а тя отговаря "СмуЧи", и аз в първия момент съм в шах: "Ама какво да смуче??" Пък то било смуТи Grinning Grinning

# 1 704
Не знам колко е супер за компания, аз такъв човек не бих държала около себе си. Той държи да е обграден с клика от слабаци и плужеци, пред които да се дуе и пъчи колко е велик, а те като Силвия да повтарят в захлас колко са му благодарни. Пред тях е супер компания. В момента, в който някой от кликата реши да надигне глава и да противоречи, ще види другата страна на Мартин.

# 1 705
Косара пита Васко що да не би да съм сбъркала някъде? Направи панаир за нищо на непознат мъж. Той се поотдръпна за малко. И после 100 излишни приказки и разсъждения какво е объркал.
Аз не видях Васил толкова разстроен. Беше подготвен, че може да не му вземе розата.
Защо каква казал на Роси, на кой как сипал шампанско.
Аз не мисля, че не харесва Роси и той го каза на Косара и ще това, че така са започнали нещата, ме означава, че няма как после да се получи нещо.
И последно - смятам, че Косара няма кантар.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 10:26 от marigold_

# 1 706
Скрит текст:
Роси заслужи да отиде на финал, да има ефирно време, да бъде запомнена. Напук на всички злобни жени, начело с АМ, които се опитаха да я стъпчат. Е, тях вече всички ги забравиха, а Роси тепърва ще тръгва по участия и коментарни студия.
Ах, участия, коментарни студия... Все едно при Опра Уинфри ще ходи! Па и там да ходи, все едно ще разкаже най-невероятната история на света - как в едно тъпо предаване от аутсайдер се превърна в план "Д"... Заслужила! То голяма чест на финала на тая тъпотия да ти кажат, че избират другата 😂 Мда, заради глупостта си точно това заслужава.
“Тая тъпотия” се гледа и коментира страстно от доста хора, включително и от високоинтелектуалната ти персона. И да не се лъжем, всички, абсолютно всички са там за известност, участия и ефирно време. В този смисъл, се радвам, че Роси ще ги получи, а булитата като АМ - не!
Аз имам мнооого свободно време за губене, не ме мисли мен. И не го гледам това нещо с надеждата накрая да се оженят и да заживеят щастливо като си народят една сюрия дечурлига. Всеки е там, за да извлече полза, каквато си въобразява, че има. Не знам какво повече ще получи Росица от АМ, ама ти се надявай...

Бънди, колкото мъж ще признае на жена, че е план Б за него, толко и жена ще си ппизнае, че знае, че е план Б.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 10:13 от DiaMia

# 1 707
На мен ми се струва, че Роси остана от състезателност. Не мисля, че ще страда от това, че ще е втора, защото на картинга се забавляваше и радваше на второто място (от три!)
За отношението на Васил е за съжаление той, не тя. Конкретно за това и Косара беше права. Той се изложи много и в случая без намеса от Мартин.

# 1 708
Ползата на АМ е, че стана приятелче с Мартин и редовно посещава Джанъм. Там ще развърти едни полезни приятелства. Мартин сигурно е заинтригуван от онзи, който е платил тя да стане бизнес-дама на годината.

# 1 709
  • София
Много искам Васил да избере Роси.

Общи условия

Активация на акаунт