🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 210
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 710
Един ли беше? 😁
В предаването се фръцна на трима от трима. Навън е същото. Не е задължително да има котки, просто ще си намери човек с достатъчно дефицити, за да й стане родителска фигура (тя това иска в партньор) и да я отглежда и обожествява.

Айде пак котките…
Една жена да не посмее да се фръцне на един мъж.

Ти би ли избрала някого от тези?

# 1 711
Един ли беше? 😁
В предаването се фръцна на трима от трима. Навън е същото. Не е задължително да има котки, просто ще си намери човек с достатъчно дефицити, за да й стане родителска фигура (тя това иска в партньор) и да я отглежда и обожествява.

Айде пак котките…
Една жена да не посмее да се фръцне на един мъж.

Ти би ли избрала някого от тези?

Не е към мен, но да си кажа - от тримата ергени, бих избрала Мартин. Ще си изляза с него, ще си покупонясваме заедно няколко месеца и, като ми писне, ще му бия шута. Ей така, да поразтоваря малко на аванта Joy

# 1 712
  • София
Скрит текст:
Косара според мен нямаше полезен ход освен този, може би не са я пуснали по-рано. Тя не харесваше нито Виктор, нито Васил дори и в началото да е била впечатлена. За нея е било важно да е номер едно, но явно не иска хлапак. Виктор не я харесваше, Васил пък я гледа като кученце т.е е слаб за нея и е никой, а тя иска "някой", примерно като Мартин, но без лошата му страна.  Васил също не е мъжкар и тя го усети, а нагаждач и момченце, малко по-опитен от Виктор и я искаше, според мен , защото и Мартин/авториртета/ я иска, а и щеше да вземе големия трофей за което пък Мартин му подля вода.
Получи се много кофти и за двамата млади ергени и момичетата, които останаха. Всички залитнаха по опаковката Косара и накрая всички са принудени да се примирят за да завършат предаването.
Напълно съм съгласна. Косара от резерва, излезе напред с външен вид и стоя почти до края заради това, напук на всички фасони и на липсата на каквото и да е съдържание при нея. А влезе по милост, защото на бързата среща Виктор не беше очарован, едва се нави да и даде роза и беше потресен от тоновете грим.
Късмет и желая, дано се приземи, но не се надявам много.

За Ади и Роси ще обобщя така: определено съм тийм Ади, макар да не вярвам навън връзката им да продължи, защото Васил не е влюбен в нея. Той просто прави очаквания избор, за да излезе що-годе достойно от предаването.
Но Ади заслужава да спечели, ако не друго - фина, нежна, с усет за ситуация, въобще - хубаво и възпитано същество. Ако зареже лелското обличане и прическа, направо ще цъфне.

Като цяло предаването ми досади много. Постоянно бистрене на ситуацията, хората, кой как го усещал, говорене на празни приказки, оттегляне по двама на диванчето и така до безкрай.
В епизода с роднините вече доста прекалиха. Първи разговор с майки и сестри, после Васил с майки и сестри, после момичетата с тях, после вечеря, после всяка дръпна майка си, после закуска, айде пак дъвкане на същото с майките, после те пак с Васил, с Мартин, спрях да ги броя. Поне 4 разговора на всяка кандидатка с еднакви разсъждения и преповтаряне, че има за какво да се борят и няма страшно, клишета, прегръдки. Ами заспах направо.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 11:23 от jasmin tisane

# 1 713
Интересно е как се променя форумното мнение обаче. В началото аз и от тримата ергена имах много големи очаквания, а към края си мисля кога ще приключват и се чудя защо изобщо продължавам да го гледам това нещо.

От Мартин очаквах да поддържа по елегантен начин интригата до самия край и да завърти главата на няколко кандидатки, а не да хлътне уж по някаква, която самата тя не знае точно каква е.

От Виктор очаквах да покаже повече характер и мъжки интерес към жените. Да бъде по-разчупен, а не само да се кълчи и да философства, опитвайки се да прикрие, че е там само и единствено, за да бъде известен.

От Васил очаквах да бъде по-внимателен и обран в поведението си, нещо, което уж заяви в самото начало, да поддържа лека дистанция и мистерия, за да бъде интересен на кандидатките си. А не бързо-бързо да си покаже, че е просто хитър простак, който се надява номерата му да минат.

# 1 714
В Преди обед Оля се възхити как една жена с финес поставила един мъж на място. Сещате се кого визирам. И тя е най върлата фенка на Марто. Каза, че при семейния скандал Даца е излъгала и повече манипулирала от него. Не знам дали е права аз вече не им помня дословно репликите. А Маги била фенка на Васко, но вече се отрекла от него.

# 1 715
Косара може да се хареса само на хитри котараци като Мартин и комплексари като Васко, които искат да се хвалят с трофеите си. Последният не можа и един сносен диалог да изкопчи от нея и само се потеше от напрежението да поддържа несъществуващите разговори с кухата и глава. На Косара и трябва някой с двупръстово чело като нейното, за да си се разбират и мълчат/мучат на всички теми.

# 1 716
Гледах "Преди обед". Нямало друга опция за финал на М. и Д. освен пръстен. Как пък никой не се сеща, че само ден по-рано Виктор не даде пръстен и въпреки това имаше избраница и излязоха като двойка. Това, че Даниела придава на пръстена значение на годеж и вричане за нещо трайно, не е толкова неразбираемо, колкото се опитват да го изкарат. За мен основното съмнение в момента е, че Мартин, който доскоро смятах за наистина хлътнал, всъщност играе Ергенът като Игри на волята с цел да стигне до възможно най-зрелищен финал, без да влага кой знае какво в пръстена. Още повече сам го каза снощи. Всичките им разговори за бъдещето досега бяха "нека да видим как ще потръгнат нещата в София". Той повтори много пъти през сезона, че това му е основното притеснение. Та приказките как сега е готов за обвързване с пръстен и това е показвал с всичко досега, не ми звучат последователно. По-скоро колебанието на Даниела дали са готови за такава категорична заявка е по-автентично.

# 1 717
Вселената си знае работата. Понякога да си план Б е по-добрия вариант (за теб) в дадена ситуация. Твоят план А вероятно дебне някъде другаде. Така че – за дадената ситуация в този формат всичко си е резонно.
Васил и на мен ми е симпатичен. КОято и да избере – и Ади, и Роси – няма да сбърка. И двете са умни и мили жени.
Марто и Даци няма да смелят брашното понеже и двамата са силни егоцентрици. И са ок сам за себе си.

# 1 718
Росица на стори , не ѝ е било тъпо, не е в шок и търка очи уж да се разплаче, но  отвътре ѝ напираше да се разхили . Театър ха ха.
Язък за Васил, че зрителите го разпънаха.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 11:08 от Anvelope

# 1 719
Е то трябва да си много бавен реотан, да не стоплиш, че си план трети в случая. За мен Роси определено е за почивката.

# 1 720
В промото нали питаше дали ще си лягат. И план Д я устройва. С Адриана нямат против да са по заместване.

# 1 721
Тъкмо гледах въпросното предаване с Ферай и Мартина. Повръща ми се. То не бе групово лъскане на Алфата и оплюване на Васил, не бе сипване с лъжица на Даниела... Значи, изводът, който трябва да проумее драгия зрител е, че Алфата е мъжкар на място, мил, добър, пухкав и бял, както и хлътнал! Нее, в никой случай той не е интригант и манипулатор! А Даниела е!
Васко е лъжец и бутафорка! Косара е егати точната мадама!
Е, няма такъв ... Криндж ( да не използвам други изрази).

# 1 722
Косара имаше всички основания да отреже Васко. Нито има професия, нито има каквито и да било амбиции да постигне нещо значимо в живота, нито има елементарни социални умения. Да, не е зъл или кръгъл тъпак, но това не го прави мечтан ерген.

В този ред на мисли оправдавам решението на Косара да си ходи. Но, смятам ,че трябваше да го направи с повече финес. Все пак продукцията ѝ е дала възможност да се популяризира и доброто възпитание изисква малко да влезе в роля. Както видяхме тя е от изискващите, а не от даващите.

# 1 723
Тъкмо гледах въпросното предаване с Ферай и Мартина. Повръща ми се. То не бе групово лъскане на Алфата и оплюване на Васил, не бе сипване с лъжица на Даниела... Значи, изводът, който трябва да проумее драгия зрител е, че Алфата е мъжкар на място, мил, добър, пухкав и бял, както и хлътнал! Нее, в никой случай той не е интригант и манипулатор! А Даниела е!
Васко е лъжец и бутафорка! Косара е егати точната мадама!
Е, няма такъв ... Криндж ( да не използвам други изрази).
Ко?! Ферай е сипвала на Даниела ли? Нали са си приятелки.

# 1 724
Ох, на мен хич не ми се гледа Косара как се величае по подкасти, наслушах се и на нейния репертоар, както на този на Даниела. Никакво развитие на персонажите.

Общи условия

Активация на акаунт