🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 135
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 740
Готова е за брак Даниела, дърпането е или защото сестра ѝ ѝ снесе някаква информация против Мартин, или - по-вероятно, защото се притеснява, че вън всичко ще се разсъхне и иска публични гаранции от Мартин.

# 1 741
На мен ми направи лошо впечатление, как инстинктивно отблъсна ръката на Люба в началото, когато тя го хвана са бедрото.

# 1 742
  • в сърцето на един мъж...
Този епизод би всички по безумни ситуации, обаче не мога да повярвам, че ще го напиша - хареса ми Даниела как се защити. И тя е много наясно какъв манипулатор е Мартин и му даде яростен отпор. Разбирам я в тази ситуация - тя вижда той как се държи, какви игри играе и явно не го усеща достатъчно искрен и не е сигурна, че не играе в тази ситуация. Права е и за това - заявка за годеж, особено ако се познават от 20 дни и не са имали възможност да попаднат в сериозни ситуации, си е притеснително. Едно е да опознаеш човек в криза, друго е по време на парти. Да, тя харесва много в него, но за друго усеща, че има фалш. Мартин като не му мина номера при другите, реши да напълни главите на глупавите Ферай и Косара и да подлее вода на Васил. Косара до сега не е показала нито, че е много умна, нито че е нещо изключително, виждаме само претенции, претенции и никакво покритие. Какво да я опознае някой, като тя един разговор не може да проведе. Васил тотално се спича като е с нея, тази жена му изсмуква енергията и го стиска за топките яко, до степен да не знае какво да прави. Ади за това спечели, защото го оставя да диша спокойно. И на мен ми се стори, че е облекчен, особено след срещата с майка й на Косара, че няма да му вземат розата. Така и не ми стана ясно с какво е стъпил на криво? Че не е налял шампанското и я е попитал защо така се сърди??? Ма ако това е основание за разочарование, ние до сега у нас да сме се развели... Това беше страшна тъпотия и изобщо тази жена живее в някакъв си нейн принцесин свят. Не е много наясно как изглежда светът на вън.
За Васко ми е малко жал, но и съм му ядосана. Имаше варианти да отиграе ситуацията, а не да се държи така с Роси. На мен от начало тя ми е фаворитка, радвам се, че остана докрая, но не ми харесва той как реагира. И дори и да усеща, че е план нам си кой, пак е по-добре от останалите. Има и нещо друго - когато една жена харесва един мъж, няма сила, която да я накара да премисли, дори и да усеща, че е резервен план. А на нея й личи, че го харесва и би искала да го опознае.
Подразни ме само Васил какви ги надроби накрая, можеше и по-елегантно, но явно тотално се спича от ситуацията и не може да отреагира. Явно в това отношение Марто е доста напред с материала, той поне има много обиграно държание.
Между другото прочетох, че Васил няма професия, няма и пари - ние това от къде го знаем? За това, с какво се занимава и какви пари има, ние не сме много наясно. Той може и да си има негови си, не на мама и тати като при Мартин, но да не иска да се знае. Много от истински богатите хора не парадират с парите, които имат.

# 1 743
Виктор излезе от роля и ми хареса Blush Чудя се кога Данка ще излезе и тя, че с нейните присвивания, премигвания, кокорения, подскачания, нацупвания, превземания ми е трудна за гледане, а като нищо може да се окаже нормален и приятен човек.

# 1 744
А Даниела от луната ли пада за формата на предаването и за самия Мартин? Все едно не е гледала предните сезони и не знае, че завършва с пръстен. И другите моми все едно не видяха Евгени и Алек що жени нацелуваха, а те сега много обидени, че не са единствени. Всичко е сценарий на този сезон. Явно ни подготвят, че Даниела и Мартин навън няма да ги бъде, но пък бяха по-атрактивни за гледане от всички други 'двойки' този сезон.

Виктор 2 само преди 2 дена не даде пръстен Grinning Grinning Виктор 1 не даде, Алек така или иначе, Евгени единствен. васил 99% няма да даде пръстен така като го гледам. Във форматите на други държави също често не дават.

Защо да се очаква пръстен? Особено от Мартин, който не дава никакви заявки , е иска да се жени. Той иска да прави представкления в риалитите

# 1 745
И моите 5ст. по темата, че вчера успях да изгледам целия епизод

Косара за мен е победителя тоя сезон (знам, че не я харесвате - ок). Заряза Виктор, на Мартин отказа, вчера задраска и Васил, ама така го заличи като човек, мъж и всичко, че ми дожаля.
И всичко това с една съвсем автентична самоувереност, според мен идваща от някакви топли отношения в семейството. Явно е на татко момичето и допускам, че майката и бащата си се обичат. Такова дете прави каквото си иска в отношенията с мъжете. Винаги има при кого да се прибере и да си прекара супер.

При всичките и кусури, много ми хареса как се придвижи целия сезон като царица - отиде в което квадратче си поиска и накрая бутна пешката и напусна играта.

Двамата с Васил бяха много красиви вчера. Като в азиатски сериал. Просто красиви, удоволствие да ги гледа човек, особено ако не ги слуша.

Данка и Мартин започнаха спора със съвсем реални различия по въпроса с годежа, а после мазаха-замазваха-обясняваха, докато всичко се омаза напълно. Както казвам още от средата на сезона, Данка ще бяга до последно, защото съгласи ли се да е с човек като Мартин, той ще и се порадва макс 2 месеца и после с чисто сърце ще си тръгне. И на смолянското девойче това не му харесва.
Така че, до последно ще се дърпа. Скука, скука, скука и дантели от Шейн.

Интересно ми е как продукцията ще злоупотреби с лъжите на Васил, очаквам да видя как ще експлоатират темата така че и за него и за Росица да гледаме грозни истории.

# 1 746
Косара, много страда от държанието си, защото тя е човек, който само взема и изисква. При нея има проблем с даването. Няма ли даване в една връзка, няма двустранна истинска любов.
А дори след разочарование да се прибира винаги при семейството си, това няма да й помогне за пълноценна връзка и любов.

# 1 747
  • Бургас
Косара не хареса Васил, защото за нейните разбирания е смотан и обикновен, а тя трябва да е трофей за някой "по-достоен" .Нейният потенциал е интересната външност,  другото е само претенции и горделивост.  Иска той да е нещо повече от богат, но трябва да поработи малко и да се ошлайфа за такъв, но ако не се осъзнае ще остане на ниво мутра.

И смятам, че тя е пробутвана от някъде, затова стоя, затова влезе. Заради нея набутаха другите момичета да са план не знам си кой и извъртяха така нещата тя да излезе чиста.

# 1 748
На Козара и трябва Марчин ама от хелс китчън.  Ще си праскат на диалект и ще са щастливи Joy
За беля той е обвързан и дете има Stuck Out Tongue Winking Eye
Косе босето е закъсняла

# 1 749
Hazel, не мисля, че ще се оклепат повече от продукцията, надявам се поне, да не са грозни... Някак си вярвам, че Роси е на ниво да заглади нещата. И на мен ми е малко жал за Васил - не смятам, че заслужаваше такова тенденциозно пренебрежително отношение.
Според мен, Косара постъпи с него далеч не елегантно, направо ме беше срам да гледам как го смачка. Грозна картинка, егоистична.

# 1 750
  • Somewhere beyond the moon and stars
На мен много ми хареса ходът на Косара, всъщност беше единственият правилен. Защо да си обвързва името с човек, който нито ѝ харесва, нито се държи достойно?
Васко да излъже в очите, в национален ефир, момиче, което му е засвидетелствало интерес, е едновременно непочтено и откровено глупаво. Тъжно ми е за Росито, но младостта и неопитността я извиняват.

Направо не мога да повярвам, че Мартин се държи най-правилно от мъжете във формата.

# 1 751
Всички видяхме Васил като витиеват. Една мъжка дума не чухме, освен съгласяване, усукване и чисти лъжи, после в синхрон д@¿ба. Защо Косара да остава с такъв мъж, въпреки първоначалните симпатии?

# 1 752
За мен остава загадка какво толкова съгреши това момче и какво толкова каза, и как се очакваше да я опознае тая надувка, като тя само се фръцкаше като ощипана. Много добре си спомням как си поднасяше задника над водата когато Васко дойде и им го пуснаха цял ден при тях. Ивет облизваше сламката, а Косара си демонстрираше "много добре знам какво мога да дам", за да му грабне вниманието, защото го хареса още с появата му. Ама тогава още я харесвах... Обаче тя няма способността да мисли сама, главата ѝ работи когато някой ѝ сдъвка материала и ѝ го поднесе такъв, какъвто той го вижда. Тогава и тя "проглежда", ама през неговите очи, не през своите. Те малко бавно сработват да направят връзка с мозъчето...

# 1 753
  • Обран бостан ;)
Косара не хареса Васил, защото за нейните разбирания е смотан и обикновен, а тя трябва да е трофей за някой "по-достоен" .Нейният потенциал е интересната външност,  другото е само претенции и горделивост.  Иска той да е нещо повече от богат, но трябва да поработи малко и да се ошлайфа за такъв, но ако не се осъзнае ще остане на ниво мутра.

И смятам, че тя е пробутвана от някъде, затова стоя, затова влезе. Заради нея набутаха другите момичета да са план не знам си кой и извъртяха така нещата тя да излезе чиста.

Ами направо да се записва за следващия Ерген - вече върви кастинг. Sunglasses

# 1 754
  • Out of the Mix
На мен много ми хареса ходът на Косара, всъщност беше единственият правилен. Защо да си обвързва името с човек, който нито ѝ харесва, нито се държи достойно?
Васко да излъже в очите, в национален ефир, момиче, което му е засвидетелствало интерес, е едновременно непочтено и откровено глупаво. Тъжно ми е за Росито, но младостта и неопитността я извиняват.

Направо не мога да повярвам, че Мартин се държи най-правилно от мъжете във формата.

Да, но и Роси трябваше да направи същото, или може би защото го харесва, се остави да я излъже, а Косара нямаше симпатии, и излезе "достойно".

Васко си е дърво и тъпак, видно е.

Защо не вярваш за Мартин, че той е най-зрял и с най-много опит от всички...
Сега, дали има преиграване малко, може и да има, но и в живота навярно си е тупан, блещи си, с една дума - Марти Парти, което повечето жени сякаш харесват, да им е забавно, фриволно, но може би до определен момент...

Общи условия

Активация на акаунт