🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 034
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 890
Който ме мрази, в краката ми да лази! SunglassesJoy

# 1 891
Ех, Марто за едната бройка да излезе целият в бяло от този формат и баш накрая се омаза!

Сега Даниела ще излезе цялата в бяло, нищо че беше оплювана цял сезон😜🤣

# 1 892
Фирето май ще прави вежди. Поне се е ориентирала да върши нещо, а не да чака.
Скрит текст:

# 1 893
  • София
Ох чак сега успях да догледам този скучен и досаден епизод. Финалът е по-зле и от миналогодишния дето не избра никоя. Но моля ви, кажете ми че масово момичетата не са такива, жал ми е да ги гледам, чак ме е и яд. Косара емпатия 0, най-важно е егото й да не пострада. Ади и Роси са направо жалки. Едната сто пъти се опитва да му втълпи, че има тръпка между тях, а не осъзнава, че са като на бизнес среща. Коя нормална би останала като не вижда никакъв подтик за нежност към себе си и се обсъждат отношенията им като сделка. За каква интуиция говори това момиче? А Роси сега беше моментът да си събере и малкото останало себеуважение и да си тръгне, но не.. какво й се върти в главата, какво очаква, какво вижда изобщо от Васил към нея..наистина не разбирам. Възможно ли е наистина толкова да нямат връзка с реалността?

# 1 894
Анна-Марията на стори от преди ден, два. БаленЦяга да е, нищо, че изглежда като намерено до контейнера, вече използвано многократно и пенсионирано. Колко пари вървят тия парцали?

# 1 895
Анна-Марията на стори от преди ден, два. БаленЦяга да е, нищо, че изглежда като намерено до контейнера, вече използвано многократно и пенсионирано. Колко пари вървят тия парцали?
Скрит текст:
Ако е истинска... Nerd
https://stockx.com/es-es/balenciaga-womens-maison-balenciaga-med … lack-orange-white

# 1 896
За всички сезони не помня мома, за която да ми е било по-жал от Роси. Стана момичето на продукцията за запълване на дупки. Като няма коя да попълни бройката, тя ще е. Не знам дали накрая остана, зя да не пропадне сценария, но е факт, че цял сезон се унижаваше сама, като подскачаше от радост на последната роза, докато повечето пренебрегвани моми си тръгнаха сами. Имам чувството, че е с толкова ниско самочувствие, че отчаяно копнее за малко мъжко внимание, което е много тъжно. А Васил, както му е опция Д, ама нали му е приятна, така би я вкарал на драго сърце в спалнята и като гледам промото и гордата усмивка на Роси, се надявам да не падне толкова, че да приеме.
Именно!
Всичко, което се случва с Роси, идва от тоталната ѝ липса на самочувствие и себеуважение. На мен също ми е жал за нея, но уви, това нищо не променя за нея.
Имам позната, която визуално не е “уау”, не е и грозна, разбира се, но пък е адски сексапилна. Флиртува ненатрапчиво, с лекота, с маниер и без да минава границата към вулгарността. И същевременно не изглежда достъпна, а точно обратното.
Роси не е грозна, но всичко в нея крещи “отчаяна съм”. Е, няма как да стане така.

# 1 897
Сетих се и аз най-накрая да погледна бащата на Синтия. 🫣 Васята има много да черпи, че е избегнал такъв тъст.

# 1 898
  • София
Парадоксално е, че Роси и Васил някакси си подхождат - и двамата имат интереси към дигиталния маркетинг и реклама, обичат да пътуват, отворени са към света… Тя е чувствителна и много несигурна, а той е спокоен, обран, джентълмен, който може да й е  опора… Жалко, че се разминаха 😉

# 1 899
  • София
Васил като че ли има нужда точно от такова момиче като Ади, която е доста настъпателна, бъбрива, прекалено сигурна в себе си. За жалост мене много ме дразни. Разбирам, че тя не е виновна, явно проблемът е в мен.

# 1 900
  • София
Парадоксално е, че Роси и Васил някакси си подхождат - и двамата имат интереси към дигиталния маркетинг и реклама, обичат да пътуват, отворени са към света… Тя е чувствителна и много несигурна, а той е спокоен, обран, джентълмен, който може да й е  опора… Жалко, че се разминаха 😉
И аз това си мислех. И обичат и не ги е страх от екстремни неща.
 И се разминаха заради нейната колебливост да зареже веднага Викито и да се пренасочи.

# 1 901
  • София
Момичета, сега се сетих нещо: Косара много държи на това как изглежда в очите на другите. Попита майка си има ли много хейт? Когато са идвали майките в Шри Ланка, тогава Косара не беше толкова хейтена - Бранка обираше “народната любов”. 😉
Сега, като види какви си ги надроби сама и колко хейт отнася - леле… 😂

# 1 902
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Парадоксално е, че Роси и Васил някакси си подхождат - и двамата имат интереси към дигиталния маркетинг и реклама, обичат да пътуват, отворени са към света… Тя е чувствителна и много несигурна, а той е спокоен, обран, джентълмен, който може да й е  опора… Жалко, че се разминаха 😉

И аз това си мислих. Високи,стройни,кестеняви..
+ И двамата могат да работят дигитални номади от Бали/Тайланд примерно.

Жалко,чисто физически мн си подхождат. Много по-добре би му стояла една Росица пред една Косара,около която трябва да върви на пръсти,да си мери всяка приказка,че ако направи грешна стъпка, тя и семейството й ще го разсипят.
Токсични отсякъде.

# 1 903
И аз това си мислих. Високи,стройни,кестеняви..
+ И двамата могат да работят дигитални номади от Бали/Тайланд примерно.
Роси от Бали ли ще настанява хората в заведението в ЛА или…? 😁

Стига се подигравайте на Косе Босето, ей. Няма по-велик човек от нея. Поне според майка ѝ. 😁

# 1 904
Мартин, Косара и Ана Мария се вихрят на дискотека във Велико Търново

Общи условия

Активация на акаунт