🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 851
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 325
  • Варна
Хахахахаха, тая е чисто луда.

# 2 326
Ергените подред:
- Виктор 1 - опитно зайче, абе да целувам ли, или не е въпросът, но без много дълбочина и "духовност".😂
- Евгени - ооо, аз ще се справя по-добре от първия, защото имам дълбочина, ще ги поцелувам, обаче забравих, че мислите ми не излизат правилно, т.е. говоря нещо но никой не разбира какво.
- Алек - аз имам дълбочина и изказ, ще ги омая и нацелувам, ще се справя най-добре, обаче дърво с Хриси.🤣
- Мартин - оу, какви са тези целувачи тука дето едно категорично решение не може да вземат, е аз съм по-добрият във всичко, включително и да се закопая и да разбирам от "валидиране " и " "енергии". Обаче да знаете, че съм "Ерген" номер 1, сега ще ви кажа как ставам "балък".
-Виктор - аз ще поцелувам малко, ще говоря като политик и вие нищо няма да разберете, включително и момите, те ще чакат следващата ледникова епоха.
- Васил - опа ще оправя нещата тука... аз съм баланса, всичко разбирам, на всичко  съм съгласен, ей продукцията размазахте ме.

# 2 327
Егати пачата, направо се чудя дали да си го причиня. Сега сигурно ще ме набие. 🤣🤣
Пращай съобщение на всеки 2 часа. Ако изчезнеш, ще се обадим в полицията.

# 2 328
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/sled-tseremoniata/kosara-s … -razocharova.html
Косара след "Ергенът": Васил ме разочарова
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/sled-tseremoniata/zad-kada … sara-i-feraj.html
Зад кадър с Туджаров: Разходка с Косара и Ферай

# 2 329
Много морализаторстване от Алек, много претенции. Той бял и добър, само дето бил наивен завалията, а екипът лоши и черни. Уж не гледал телевизия от деветгодишен, ама все пак гледал Евгени и му съчувствал, защото и той бил човек на изкуството.  

Ясно е, че от продукцията са изцедили от него, каквото могат, както и че много работи са нагласени. Може да е било токсично като обстановка, въпреки че на жените 100% им е било по-гадно — набутани като сардини в консерва, походни легла, гадна храна, унизителни игри, булита, студ на коктейлите. Те също трябваше да го целуват и да се правят, че го харесват и — шок и ужас, жените също много гледат външния вид! — за някои от тях и той самият може да е бил между 3 и 6. А колко хейт и подигравки отнесоха Горджъса, сестрите, Барбара, Силви, Виктория…

Личи си, че е глезанчо, неизлизал от София и неработил извън фирмата на тате. Не се е напрягал много в живота, не е имал сериозна конкуренция и затова е толкова изненадан и омерзен от първата си токсична работна среда и кофти шеф, който го кара да прави неща, които не иска. Не е свикнал да търси вина в себе си, нито да поема отговорност за изборите си. Много си личи, когато мъж не е опъвал каиша, and it’s not a good look.

Позитивното е, че изглежда много влюбен в Царина. Да са здрави и щастливи и да си гледат с любов бебчето.

# 2 330
Алек в рози сезон ли участва, че го коментирате вече 6 страници?
Много морализаторстване от Алек, много претенции. Той бял и добър, само дето бил наивен завалията, а екипът лоши и черни. Уж не гледал телевизия от деветгодишен, ама все пак гледал Евгени и му съчувствал, защото и той бил човек на изкуството.  

Ясно е, че от продукцията са изцедили от него, каквото могат, както и че много работи са нагласени. Може да е било токсично като обстановка, въпреки че на жените 100% им е било по-гадно — набутани като сардини в консерва, походни легла, гадна храна, унизителни игри, булита, студ на коктейлите. Те също трябваше да го целуват и да се правят, че го харесват и — шок и ужас, жените също много гледат външния вид! — за някои от тях и той самият може да е бил между 3 и 6. А колко хейт и подигравки отнесоха Горджъса, сестрите, Барбара, Силви, Виктория…

Личи си, че е глезанчо, неизлизал от София и неработил извън фирмата на тате. Не се е напрягал много в живота, не е имал сериозна конкуренция и затова е толкова изненадан и омерзен от първата си токсична работна среда и кофти шеф, който го кара да прави неща, които не иска. Не е свикнал да търси вина в себе си, нито да поема отговорност за изборите си. Много си личи, когато мъж не е опъвал каиша, and it’s not a good look.

Позитивното е, че изглежда много влюбен в Царина. Да са здрави и щастливи и да си гледат с любов бебчето.

# 2 331
Алек си противоречи, ако толкова не знаел за какво иде реч, и бил разочарован, защо е подкрепил близкия си приятел Васил да влезе в тоя сезон?

# 2 332
Изслушах каста на Алек - ще ме извинява, но продължава да е неподготвен за интервюта и звучи много глупаво. Така, моето мнение - дори ако предположим, че не знам кой, къде е бил и какво е направил там, защото с поведението си там, и интервютата след това нещата стават и по-зле (но нали не били негов избор).
Първо и отвратително - диалект, Soffish (Софийски говор), но диалект - все можеш да се напънеш малко повече. После - оценки на жени според външен вид, wtf? И хубаво, ще даваш оценки - ми кажи, че са десятки и девятки, но не твой тип бре глупчо.
Колко пъти повтори държавица не знам, но ме вбеси.
После избрал двамата най-... хм, как да кажа абе неподходящи хора за интервю (явно са приятели, впечатлението ми, че е глупав се затвърждава и тук).
Не знае какво е телевизия, не знае какво е монтаж вярва на каквото му се каже от Тушев. Е нали си бизнесмен - следва да знаеш, че кой каквото и да ти говори ... нали. Каза, че при идеята да стане ерген е гледал Евгени и е предполагал какво му е, та не е влязъл чак толкова неподготвен.

Злобните приказвки за жените и при него и при Евгени ме отвращават - за инстаграм ли са влезли или не стратегия ли са имали или не - трай там, че и ти все за нещо си влязъл вътре.

Иначе явно грам не му пука за имиджа му, което донякъде е ок, но аз на негово място щях да платя на PR задължително. Ако беше подготвен истината му щеше да е по-полезна за следващите.

Това се сещам - тръгвам на разходка с куч и ще слушам Клаудийка Simple Smile Благодаря на всички за преразказа, стана ми интересно. Дано не е било досадно.

# 2 333
Бях забравила колко болна тема за хората е отхвърлянето на двете пренавити досадници от предния сезон.

# 2 334
# 2 335
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да отново се обсъжда Роси, не мога разбера какво толкова го хейтят това момиче, не стига, че Васко я унижи публично, я и момичета на всеки Надкаст обясняват колко е зле.Нещо не мога да го разбера това цялото нещо.

И аз стигнах до момента с Роси,изтърпях 10 минутното каканижене на Клаудия,за която всички са виновни,но не и тя, и спрях подкаста. Отблъскваща ми е Клаудия и това е. И толкова евтино се натискаше на Виктор,който очевидно не я понасяше..

Не знам защо всеки път се отделя толкова много внимание на Роси, тя стана звездата на сезона!! Толкова за победителката Люба не се казва.

# 2 336
Краули, Алек каза, че му обещали готини мацки. Говорили му, че са му направили профил и всички жени ще са по негов вкус.

Не са го подвели особено. Както се видя, си пада по каки (за ужас на майка му 🤣)- получи ги, таман 2 такива за фаворитки имаше.

Той с тази Царина бил ли е обвързан преди предаването?

Ами не зная той ли си ги избра, или те го подложиха на неистов натиск и не можеше да се отърве от тях? Едната още от ден едно каза, че тя е "нъмбър уан" и точка. Пък другата му се подвря в леглото на пикника, въртя му се, сука му се, използва всяка скрита техника за сваляне на мъж. Останалите така или иначе не бяха стока, в т.ч. и програмистката, която се държеше като 50-годишна лелка и само седеше на скамейката и клюкареше по цял ден. Така че, практически Алек нямаше никакъв избор освен...да си бие камшика, което и направи. Искат се топки и за такова решение и всъщност той се прояви като най-голям мъж от всичките, участвали в Ергена, с изключение на Евгени, които се съгласяваха да си излязат с абсолютно неподходящи за тях жени, само и само да угодят на продукция и публика. Евгени беше много яко излъган от Валерия, която до последно му даваше иширети, а всъщност не го харесваше. Той, обаче, си остана напълно заблуден (може и той да се правеше всъщност, че не разбира, че тя не го харесва, но той поне искрено я харесваше повече от Елена).

# 2 337
Това със стоте лева е пълна мизерия. Защо Клаудия си мисли, че това не са пари? Това си е половин работен ден. Не знам как ги изкарва, но по никакъв начин не личи, че е с труд и знания.

# 2 338
Това със стоте лева е пълна мизерия. Защо Клаудия си мисли, че това не са пари? Това си е половин работен ден. Не знам как ги изкарва, но по никакъв начин не личи, че е с труд и знания.

Защото е свикнала все някой да ѝ е длъжен с нещо.
Едва ли от целия каст само тя е с такава настройка, за съжаление.

# 2 339
  • Варна
Егати пачата, направо се чудя дали да си го причиня. Сега сигурно ще ме набие. 🤣🤣
Пращай съобщение на всеки 2 часа. Ако изчезнеш, ще се обадим в полицията.

Не съм в София сега и затова така смело пиша. Тя до Варна няма да дойде. 🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт