🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 863
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 280
  • София
Когато Клаудия плакала на дрийм дейта според нея не е плакала заради Виктор, а защото нямало звук на синхрона и.... ахааааа Smile

Хахахах, повярвахме и Joy

# 2 281
А нама да си я причиня , голяма злобарка е май , то се показа с последните си думи какво представлява .

# 2 282
Утре и сряда са Надкастите с Ферай и Косара, четвъртък няма да има Надкаст заради финала. От петък започват с финалистите до края на май

# 2 283
Клаудия изобщо не е фенка на Маги, нахрани си стабилно Роси и Ивет,и на Виктор изобщо не му спести,че е мамино синче

Сега е мамино синче пък като го натискаше на целувки не беше....това е като с киселото грозде....
И аз няма да си я причиня, беше ми антипатична.

# 2 284
Благодаря че разказахте, за да не гледам.
Фиксацията им в Роси е просто забележителна. За Даниела разбирам, открадна им шоуто, но с тази Роси не се спряха. В предаването кой знае колко не я видяхме, но в Надкаст стана главен герой благодарение на булитата.

# 2 285
  • # супернатурална #
Кофти беше, да… То си му личеше, че повечето от тях хич не иска да ги доближава даже - едни целувки със стиснати устни…

Евгени обаче се кефеше на тези моменти - някои от тях направо щеше да ги изяде. 😁

Е, че то на Евгени повечето бяха топ красавици. Даже Елена, която беше от семплите, и тя не беше за изхвърляне.
Колкото и да не е гледал Алек телевизия, все е мернал предишния сезон. И да се озове баш с този каст, като се е надявал на Валерийки и Айлинки...

# 2 286
Клаудия цял сезон тичаше по Виктор, сега не била влюбена, не плакала за него. Разбрала че не бил там за любов, защото Синтия го питала някакви глупости.
И най - голямата лъжа ми беше, че майка и не го харесала Виктор, ние друго видяхме.

Грешка било че не минала при Васко, там щяло да и се получи🤷‍♀️

# 2 287
Благодаря че разказахте, за да не гледам.
Фиксацията им в Роси е просто забележителна. За Даниела разбирам, открадна им шоуто, но с тази Роси не се спряха. В предаването кой знае колко не я видяхме, но в Надкаст стана главен герой благодарение на булитата.
Тя твърди, че и Росица се е опитвала да е були, конкретно спрямо Александра. И Клаудия затова си развалила отношенията с нея, а не заради АМ и кликата ѝ. Иначе не е обсебена от нея, те само за 2-3 минути я обсъдиха. През останалото време хейти Виктор. 😁

Краули, Алек каза, че му обещали готини мацки. Говорили му, че са му направили профил и всички жени ще са по негов вкус. Всъщност чисто визуално само една била негов тип и от там стига до извода, че е нечий човек и е гласена за победителка от самото начало. Сещайте се коя. *hint hint, wink wink*

# 2 288
Ха ха, всички произведохме булита, само Росица - цялата в бяло. Невинна без право на доказване на противното. Сериозно ли не ви прави впечатление шизофренната разлика между образите ѝ в клипчетата и предаването?!

# 2 289
  • # супернатурална #
По този критерий 90% от младите са шизофренни.
Мен предишния сезон да го гледам ме отказа Алек-като килнеше главата назад и почваше да се жлеби, и момичетата-вярно беше гавра с ергенина.

# 2 290
  • в сърцето на един мъж...
Като чета за Клаудия - ясно що майка й пита дали е нападнала някой... Тя си я познава.
Кое пък й е шизофренното на Роси?

# 2 291
Не й гледам клипчетата, гледам Надкаст. Като мине и тя оттам, ще видя и тя какво ще сътвори. Прави ми впечатление, че във всеки Надкаст е тема, а тя е между второстепенен герой и статист. Ако от предаването са я крили за нейни агресии, интересно с каква цел. Но нея агресивна не са я показали.

# 2 292
Не й гледам клипчетата, гледам Надкаст. Като мине и тя оттам, ще видя и тя какво ще сътвори. Прави ми впечатление, че във всеки Надкаст е тема, а тя е между второстепенен герой и статист. Ако от предаването са я крили за нейни агресии, интересно с каква цел. Но нея агресивна не са я показали.
Още в самото начало в спойлерите пишеше, че Николов не искал да излъчва скандали, та може би затова. На няколко пъти в къщата се намеква за множество конфликтни ситуации, а на нас нищо не ни е излъчено. Клаудия също спомена за една случка, в която се е карала с Даниела и дори ѝ е крещяла (по време на играта с въпросите).

# 2 293
Ха ха, всички произведохме булита, само Росица - цялата в бяло. Невинна без право на доказване на противното. Сериозно ли не ви прави впечатление шизофренната разлика между образите ѝ в клипчетата и предаването?!

В случая няма никакво значение каква е Росица. Ще я гледаме като я пуснат и нея.

Клаудия е в подкаст да говори за себе си. Или за Любомира, Бранимира и Виктор да спомене, нали интригата около тях беше. Дума не казва за важните неща, другите са ѝ в устата. Финалистка стана, а говори като резерва на скамейката. Детска история, ама с много злоба.

# 2 294
В тяло като физика може да е добре.
Но подобно съчетание на цветове и елементи си говори най-общо за психика/характер Simple Smile Според мен я пери леко съчмата. Но това не значи, че е лош човек. Даже има някакъв чар да се виждат различни стилове.

Това не е проблем.
Всяка жена си има особености. Ако му допадат, което май е така, никой мъж не ги вижда като отрицателни качества.
Е, то и Алек не е най-нормалният - неговото хилене беше доста коментирано. Намерили са се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт