🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 715
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 820
Влезе в тона на Алеко. Лигавене чак до ушите и после беж.

# 2 821
С това гротескно бургунди червило и черна рокля, с тия отсечени скули СМЕШНО Е как смята, че само филм на ужасите не са имали Даниела

Семейство Адамс

# 2 822
  • София
Ох, Васил понякога е с такъв мазен коцкарски поглед, чак отблъскващо ми идва. И все пак ще пасува за общата спалня... Не съм сигурна защо.

# 2 823
Щото се пази за Ади…

# 2 824
Ох, Васил понякога е с такъв мазен коцкараки поглед, чак отблъскващо ми идва. И все пак ще пасува за общата спалня... Не съм сигурна защо.
Познай защо?
Все едно мъж в дискотека да откаже на жена... Значи много не я харесва.

# 2 825
Много повече си отиват Васко и Роси.Тя не е досадна и бъбрива като Ади  .

# 2 826
За мен е отлична компаньонка!
На Васил и Роси добре им се получиха нещата!

# 2 827
Океейй, окейй...целувките повтаряха ли ги или наистина бяха доста.

# 2 828
  • София
Де да беше такъв мотивът, но подозирам, че и нея няма да я "огрее". А изглежда като да си пада по тая част, щом му се удаде възможност. Да е притеснен "какво ще кажат хората"??

# 2 829
Васята нещо много му отпусна края 😂

# 2 830
  • here and now
Много повече си отиват Васко и Роси.Тя не е досадна и бъбрива като Ади  .
Ааа хич не е досадна... Аз план Б ли съм, ооокей, уау.... ооокей, уааааууу, наистина, ... оооокей, уааау...

# 2 831
Васил разбра, че разочарова Роси с отказа си...Тя го гледаше с такъв жаден и очакващ поглед...Голямо дърво си е Васко. И по време на филма Роси го поглеждаше с очакване за нещо повече, но той имитираше гледане в екрана и отбягна нишаните, които му даваше.

# 2 832
Оф, как ги мразя тия условности - не е като да са се запознали преди 5 минути в дискотеката. Тия хора какво - с бившите си са се познавали с месеци преди да спят заедно ли?

# 2 833
Не знам какъв мъж трябва да си? Хубава жена цяла вечер флиртува с теб, казва ти, че иска да прекара нощта с теб и ти казваш може би ако станат нещата отвън...

# 2 834
Отиват си Роси и Васил, ама не мога да разбера дали е от алкохола, или защото наистина имат химия.
май им се получи.
Тя иначе изглежда опиянена.

Общи условия

Активация на акаунт