🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 658
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 850
Какво стана сега и аз съм объркана не само Васко. Joy Направо не знам коя е за него.

# 2 851
После Адриана била пренавита… Роси още малко и ще се промъкне в спалнята му през прозореца. 😁
Тя е пренавита по друг начин Адриана... Досадна е просто. Сигурна съм, че за всеки мъж тва дуднене ще е досадно.

# 2 852
Леле, Роси след тази целувка много се разочарова, че не последва и друго. Направо щеше да скочи на Васил. А и той гледаше като куче кокал

# 2 853
Добре постъпи Васил, че не я покани да пренощуват. Без камери хич нямаше да и прости.

Мартин не може вече да понася Даниела. Но и тя прекали с цупенето и натякването.

# 2 854
  • София
Васята скоро май ще задмине батко си по общ брой целувки...

# 2 855
Добре, че е Васил да вкара малко съспенс тоя сезон!

# 2 856
Ако Васил и Роската не са в Ергена, а ги видя случайно на улицата така да се целуват, със сигурност ще помисля, че са бая влюбени един в друг. Има чувственост, ненасотнист, желание да не свършва, нежност също. Не мисля, че е игра за пред камерите.
Мартин стана доста груб с Даниела, не си поплюва никак. А имам усещането, че тя започна да му се подмазва като, че ли от някакво напрежение, дори уплах. Лоша работа. категорично тези двамата не са един за друг. Тя доста глупаво и прибързано прокламира амбициите и изскванията си за охолен живот. Сложи си цена, освен това има някаква доста сбъркана феминистична идея за себе си... А сега усещам страх ... от мъж и грубостта му. Кафето е само външен израз на това напрежение. От долу има друго

Мартин е мъж на 40 години, манипулатор, арогантен и със студен, пресметлив ум. Не зная защо всички го подценяват тук, в темата, но той е доста опасен мъж, който няма да си остави магарето в калта, нежели някоя жена да го командори. Не е влюбен в Даниела и си личи от километри. Тя обаче е доста увлечена по него и с грешната представа, че той е влюбен в нея. Язък й за книгите, има грешна представа за мъжете.

# 2 857
Адриана също прилага разни трикчета за омайване на Васил. Действа доста по-обиграно и уверено от Роси.

# 2 858
Не знам какъв мъж трябва да си? Хубава жена цяла вечер флиртува с теб, казва ти, че иска да прекара нощта с теб и ти казваш може би ако станат нещата отвън...
Мъж ,който не иска да се занимава с глупости и драми Grinning  очевидно не съм мъж,но цял живот съм в главно мъжки компании, присъствала съм на какви ли не свалки и наистина не познавам мъж ,който ще си причини досадна и лепкава жена за единия секс. За една нощ винаги могат да си забършат някоя  в дискотека и момъка да се изниже след като приключат, но от отчаяни като Роси всички бягат, поне тази мъже които аз познавам

# 2 859
Да не се окаже накрая, че Роси е избраната и е превъртяла играта Joy

Утре очаквам Ади да му надуе главата.
Харесаха ми днес. Пренавити са , но това е предаване , не навън.

# 2 860
Колкото и да е чаровен Мартин, не може да не си покаже гадното характерче.

# 2 861
За първи път този сезон ми стана жал за Даниела.

Опитва се да се цупи както преди, но номерата ѝ не само вече нямат същия ефект, а дори ядосват и отегчават Мартин, който едва се усмихва и поддържа някакво поведения. Опитва се да го докосва и да е игрива, а той вече е някъде другаде и просто си личи, че вече не му е интересна.

# 2 862
Адриана също прилага разни трикчета за омайване на Васил. Действа доста по-обиграно и уверено от Роси.
Е, то не се брои ако го приспи в общата спалня де...

# 2 863
Отива и много на Адриана изправената коса. Решителна е, с характер (аз си казвах предишните теми - харесва ми)
След тая неоспорима химия между Васето и Роси, ще успее ли да обърне играта обаче…

Струва ми се че има шансове
Характерче е, опъва се на Васил, умее да подмамва и флиртува. Стана ми интересно утре как ще мине

# 2 864
Васята скоро май ще задмине батко си по общ брой целувки...
Кой батко? МартоЧалгиев получи само две целувки от две моми и избра тази, която я гледаме да му къса нервите ( напълно си го заслужи, между другото).
Та, така е, Алфата остана много назад от Сигмата.

Общи условия

Активация на акаунт