🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 690
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 865
Браво на Васил!
Така разбирам предаването. Сега се надявам да устои на Ади. Тя ми е супер досадна и мисля,че изобщо не са един за друг

# 2 866
Много готина, романтична, секси среща между Васил и Роси.. Единствената толкова приятна в този сезон, една от най-добрите във всички останали.. Като се сетя за срещите на Витьо с Люба и Брана, блях, криндж и отврат.. Като гледам и семейство Адамс, още по-нелепо.. А Кошмара, който я вземе, халал да му е 👌😏

# 2 867
  • София
Той де, той, Алфата. Grinning Под общ брой имам предвид всичките мляскания с "избраницата на сърцето", не са малко, но Васил бая дръпна тия дни.

# 2 868
Не знам, не знам, ама се чудя докъде я докарахме в това предаване - мъж да обяснява на жена да има малко търпение... за кревата.
Роската тъй му се нави на Васко, че още на диванчето щеше да го яхне и вместо те да гледат "Тетрадката", тя щеше да гледа тях и да се черви от срам какви работи правят хората. Joy

# 2 869
Адриана и омайване? Тва философско дуднене трябва да е някаква топ омайваща съблазнителна тактика , за която не съм чувала още Grinning

# 2 870
А какво беше това от Мартин: "и ти вече разбра моя етнос" :Д когато говореше за цвета на колата си и на седалките.

# 2 871
Даниела изглежда като ескорт на тая дегустация, много кофти избор на дреха. Не, че не ѝ седи добре, просто лъха на компаньонка в тази обстановка.
A Марто даже си поиска още от предната чаша вино. След събитието, както на Даниела  и се искаше по default,  може да си закупи.

# 2 872
Съгласна съм, че за пръв път целувките бяха както трябва този сезон. Но ми направи впечатление как Роси си го придърпа на едната целувка.

# 2 873
Ако Васил и Роската не са в Ергена, а ги видя случайно на улицата така да се целуват, със сигурност ще помисля, че са бая влюбени един в друг. Има чувственост, ненасотнист, желание да не свършва, нежност също. Не мисля, че е игра за пред камерите.
Мартин стана доста груб с Даниела, не си поплюва никак. А имам усещането, че тя започна да му се подмазва като, че ли от някакво напрежение, дори уплах. Лоша работа. категорично тези двамата не са един за друг. Тя доста глупаво и прибързано прокламира амбициите и изскванията си за охолен живот. Сложи си цена, освен това има някаква доста сбъркана феминистична идея за себе си... А сега усещам страх ... от мъж и грубостта му. Кафето е само външен израз на това напрежение. От долу има друго
И аз мисля така, че кафето е само външната причина. Малко ми е странно да си играят на двойка и на бъдещи годеници, може би, без да са спали заедно?( ако наистина не са)... дори и от това може да се насъбере напрежение, не че всичко останало им е перфектно. Иначе след тези снимки на Мартин с Косара, ми става кофти и да ги гледам заедно, защото това говори за раздяла, а още гледаме финала.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 22:51 от BobbyDyl

# 2 874
  • here and now
А какво беше това от Мартин: "и ти вече разбра моя етнос" :Д когато говореше за цвета на колата си и на седалките.
Даца рече, че "етноса" харесвали бели коли с бяла кожа......... Мартиновата била такава...

# 2 875
Изненадана съм, но мисля, че срещата на Васил и Роси беше най - приятната и истински романтичната за целия сезон. Абстрахирам се от мнението ми за всеки от тях като хора. Росица тръгна по кривата пътека в началото, но после уцели пътя. Имаше между тях лекота, привличане, удоволствие от взаимната компания. Васил си го каза много искрено, че не е очаквал колко хубаво ще им се получи. Колкото и да е хахава Росица, вече искам нея да избере. Поне да си изживеят тръпката. Васко постъпи правилно, горкия знаеше, че няма да е телевизионно добре да я замъкне в леглото, въпреки взаимното желание.

Финалните сцени в банята с Марто и Данка много ме впечатлиха. Той полугол, тя се гушка в него и го целува по рамото многократно. Така се държат само мъж и жена, които са били интимни и вярвам 100 %, че са правили секс. Бях на това мнение още в доста по - предните епизоди и сега си го потвърдих отново.

# 2 876
Роклята на Ади за последна или коя да е среща е потресаваща. Изключителна липса на вкус. Въобще не си отиват с Васил.

# 2 877
Ако Васил и Роската не са в Ергена, а ги видя случайно на улицата така да се целуват, със сигурност ще помисля, че са бая влюбени един в друг. Има чувственост, ненасотнист, желание да не свършва, нежност също. Не мисля, че е игра за пред камерите.
Мартин стана доста груб с Даниела, не си поплюва никак. А имам усещането, че тя започна да му се подмазва като, че ли от някакво напрежение, дори уплах. Лоша работа. категорично тези двамата не са един за друг. Тя доста глупаво и прибързано прокламира амбициите и изскванията си за охолен живот. Сложи си цена, освен това има някаква доста сбъркана феминистична идея за себе си... А сега усещам страх ... от мъж и грубостта му. Кафето е само външен израз на това напрежение. От долу има друго

Мартин е мъж на 40 години, манипулатор, арогантен и със студен, пресметлив ум. Не зная защо всички го подценяват тук, в темата, но той е доста опасен мъж, който няма да си остави магарето в калта, нежели някоя жена да го командори. Не е влюбен в Даниела и си личи от километри. Тя обаче е доста увлечена по него и с грешната представа, че той е влюбен в нея. Язък й за книгите, има грешна представа за мъжете.
Изцяло подкрепям. Мартин притежава едно добре обиграно качество, което се учи при хората с много социален опит и по масите - умее да е лигльо. На такива хора им викат лаладжии също така, само че при него е лигльо плюс пресметлив ум. Което не изключва, че Даниела го кефи за точно тази роля - на Ергена. Направо я издигна в култ той тази жена, за да свали барикадата й. Оттам - падне ли му в ръчичките, няма да я валидира, както тя иска.

# 2 878
За първи път този сезон ми стана жал за Даниела.

Опитва се да се цупи както преди, но номерата ѝ не само вече нямат същия ефект, а дори ядосват и отегчават Мартин, който едва се усмихва и поддържа някакво поведения. Опитва се да го докосва и да е игрива, а той вече е някъде другаде и просто си личи, че вече не му е интересна.

Дам. От много писане за женски енергии, тя съвсем е забравила що е това "мъжка енергия".
Мартин просто се ската в Ергена, избра си най-интелигентната участничка, писателка бля бля, тя пък и тунингована, та съвсем в крак с тренда. Обаче това, което Даниела не разбира е, че мъжката енергия е символ на свободата. Всъщност истината е, че мъжете обичат да са свободни и това трябва да се има предвид. Не може да им се слага хомот така очеизвадно, както го прави Даниела. Ама сега, ще пиеш вино, щото аз така ти казвам. Моля? Човекът е водкаджия, направи си труда да разучиш водките все пак. Ама не, на нейното ще става. Той и казва, че е опасно да спира в крайпътни заведения в Шри Ланка тя - не, искам кафе пък! И още, и още...еми извинявай, Дани, но това никаква женска енергия не е, поне аз отказвам да се идентифицирам с такава. За да се докажеш на един мъж трябва да покажеш, че си му на нивото в НЕГОВАТА игра. Той пие водка - ок, да пием Руский стандарт (казвам аз), защото рецептата за водката е написал лично Менделеев. Изненада! Wink

# 2 879
  • Варна
Назад съм и знам че не харесваме Даниела, но като човек пристрастен към кофеина и пиещ много вода, и аз щях да полудея ако не съм си пила кафето сутринта и са ме пратили на път без да ми дадат вода.
Абсолютно. Даже още по-зла щях да бъда.

Васко и Росица се забавляват добре, дано се "валидират" .🤣🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт