🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 658
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 880
Изненадана съм, но мисля, че срещата на Васил и Роси беше най - приятната и истински романтичната за целия сезон. Абстрахирам се от мнението ми за всеки от тях като хора. Росица тръгна по кривата пътека в началото, но после уцели пътя. Имаше между тях лекота, привличане, удоволствие от взаимната компания. Васил си го каза много искрено, че не е очаквал колко хубаво ще им се получи. Колкото и да е хахава Росица, вече искам нея да избере. Поне да си изживеят тръпката. Васко постъпи правилно, горкия знаеше, че няма да е телевизионно добре да я замъкне в леглото, въпреки взаимното желание.

Финалните сцени в банята с Марто и Данка много ме впечатлиха. Той полугол, тя се гушка в него и го целува по рамото многократно. Така се държат само мъж и жена, които са били интимни и вярвам 100 %, че са правили секс. Бях на това мнение още в доста по - предните епизоди и сега си го потвърдих отново.
И аз така си цункам мъжа ми по рамото.

Ама МърЧин заслужава един мокър парцал по гърба за това грубо поведение. Той се държи като тези мъже, които те love bomb-ват и след това стават хладни и емоционално недостъпни - готови за следващата.

# 2 881
Може да е кинематография, но добре им се получи на Васил/Роси, бяха естествени.  Васил има да мисли,  дали и  ако излязат навън ще се случи или не...сложна работа.
След първоначалните изцепки за "План Б",  Роси се държа много сладко.
Искаше и се да спинкат в една стая (Не к'вото Васил си мисли)!

# 2 882
Йоана беше казала за Мартин, че бил много сръдлив и можел да се сърди с месеци (с нея било по-добре - държало го по седмица Open Mouth) Даниела досади с фасоните, но той не спря да натяква за това кафе часове и часове по-късно. Имаше и едно нейно изречение тази вечер как той казал, че за пръв път виждал в нея човек, който да мрънка повече от него. Много ми е анти сръдлив и мрънкащ мъж. Ако ще мрънка някой, на жените ни е по-простимо.

Васил правилно не избра варианта да спят заедно с Роси, не разбирам какво му се чудите. След един ден как ще се обяснява с нея, ако не я избере. Жалко, че търча толкова време след предвзетата Косара - срещите и разговорите им бяха пълна мъка. По-интересно и за тях, и за нас щеше да се получи, ако беше пробвал повече срещи с Росица.

# 2 883
Мартин като чуе, че трябва да купува нещо и му става лошо. Можеше да я зарадва с 1 бутилка за армаган.

# 2 884
  • София
Роклята на Ади за последна или коя да е среща е потресаваща. Изключителна липса на вкус. Въобще не си отиват с Васил.

Още не съм стигнала до промото за следващия епизод, пък и никак не харесвам Ади, обаче белите чехли на Роси с черната сатенена рокля ми избодоха очите.

# 2 885
Росица пияна ли е, или просто нефелна?

# 2 886
  • here and now
Мартин като чуе, че трябва да купува нещо и му става лошо. Можеше да я зарадва с 1 бутилка за армаган.
Да има за пиене, като отиде у тях Mr. Green

# 2 887
Да има за пиене, като отиде у тях Mr. Green
За там ще му трябва и водка.

# 2 888
  • София /Абсурдистан
На Данка черната рокля-бельо нова мода ли е, че аз изоставам нещо.

# 2 889
Изоставаш. Ходи се по пижама и по нощница от няколко години Simple Smile

# 2 890
Припомнете ми с Козара само целувката от баса ли остана? Представяте ли си я Козара на 24 часова среща, щеше да е нетърпимо и за двете страни. А така се получи много добре. Всичко се случва с причина са казали хората.

Ади, обаче още като отиде го млясна в устата. Ще загражда и тя.

Мартин вече не ми е интересен. Имаше шанса да направи яко шоу този сезон, а той реши да е чехъл! И ще се обеснява после по над, под и н-ти каст. Безинтересни са ми!

# 2 891
Хареса ми роклята/нощницата на Роси черната,май сатенена беше Целият гръб гол и само съвсем тънки презрамчици много секси.

# 2 892
  • София
Васил ходи с Косара на някаква среща с лодка и там пак се целуваха.

# 2 893
Относно спора за кафето, според мен Даниела прекали и нарочно се тръшкаше. Ако продукцията им е казала, че не трябва да спират никъде, Мартин откъде да й го изкопае това кафе. Да не говорим, че са спали до късно и са закъснявали. Ако Данчето беше станала по - раничко щеше да си пие кафе и всичко останало, така че Мартин с право се изнерви. И аз не мога без кафе сутрин, но при дадените обстоятелства, ще изтърпя, вместо да се правя на интересна.

# 2 894
На Данка черната рокля-бельо нова мода ли е, че аз изоставам нещо.

Модата в момента е пижами и комбинезони. Аз съм УаУ направо, да бях запазила някои от майка и баба...имаха страхотни модели, сега щях да съм топ. Тюх, тюх.
Ще ми е интересен разговорът между М&Д в следващия епизод. Нещо там не вървят нещата по план май май.

Общи условия

Активация на акаунт