🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 620
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 940
  • # супернатурална #
Аха, добре. И тези прийоми чак накрая хванаха дикиш.

# 2 941
  • here and now
Много добра си им беше срещата и от всички срещи досега това най-много приличаше на среща, като по филмите - вечеря и кино.  Че и с камери насочени. Аз и без камери какви кринджави съм имала😁 Ваше светлост може да ми викат ергенките.   Съвсем естествено им се разви срещата.
Аз не намирам Росица за отчаяна. Просто наистина го харесва. Тези срещи по презумпция са най-трудни. Никога не можеш да си сигурна  дали и колко да се отпуснеш, да не те помислят за много “стисната” или “дашна”😁. Аз съм за Роската на финала.
Тя и Виктор харесваше, докато не се усети(не ѝ казаха), че няма да я бъде тая... И щото нямаше ооще един ерген си натисна парцалите до последно....

Съжалявам, че дъщеря ми не прояви интерес да го гледа този сезон. Щеше нагледно да види "Как не трябва да се държи една жена и как не трябва да допуска да се държат с нея."

# 2 942
За мен винаги има интуитивно усещане за човека отсреща. Ако имаш колебания дали да си "стисната" или "дашна", по-добре си бъди "стисната".

# 2 943
И накрая Роси направи най-добрата среща за сезона, а побойничките сигурно са палили цигара от цигара на дивана у Косара преди вечерната проверка в Джанъм. Филмарка била, не знам каква била, но най-после нещо за гледане имаше.

# 2 944
Росито си пийна, Васко си пийна и се отпуснаха, и това им помогна да сътворят една почти нормална среща между двама необвързани човека. Някак постоянно се игнорира факта, че на тези срещи неотменно висят и клечат някакви хора около тях с камери. Колко от вас биха се държали естествено в такава обстановка..
Васил постъпи супер правилно в края на вечерта и много хора трябва да са му благодарни за това, най-вече Роси и родителите ѝ.

# 2 945
И накрая Роси направи най-добрата среща за сезона, а побойничките сигурно са палили цигара от цигара на дивана у Косара преди вечерната проверка в Джанъм. Филмарка била, не знам каква била, но най-после нещо за гледане имаше.
Абсолютно! Така както уж беше филмарка ги сложи в джоба си всичките. Роси е скрита лимонка и може да даде много повече от това, което показва в началото. Ама трябва мааалко повече акъл да имаш за да я ВИДИШ наистина.

# 2 946
Роузи, обикновено всички срещи са на публични места - статисти по масите, сервитьори и т.н. Рядко човек е тет-а-тет. За другото съм съгласна.

# 2 947
  • here and now
Ще я видим лимонката на финала... Що ли си мисля, че феновете ѝ ще се поразаочароват ....

# 2 948
  • Leeds, UK
За мен винаги има интуитивно усещане за човека отсреща. Ако имаш колебания дали да си "стисната" или "дашна", по-добре си бъди "стисната".
А бе то от интуитивност та после разводи….
То и много стисната не е на хубаво, че ей на другата дебне зад храстите.  Дори и да изглежда напориста Росито, за мен то е защото има елемент на състезание и няма да се даде без бой. Аз в реалния живот, дори и да харесвам някой мъж, абсурд да го чакам да избере между мен и друга. Затръшвам вратата без да ми мигне окото.

# 2 949
Съжалявам, че дъщеря ми не прояви интерес да го гледа този сезон. Щеше нагледно да види "Как не трябва да се държи една жена и как не трябва да допуска да се държат с нея."

Точно това казах на мъжа ми преди малко- на децата ни (момче на 16 и момиче на 19)  би било донякъде полезно да изгледат няколко епизода от този сезон, за да видят как НЕ трябва да допускат да се отнасят с тях, как те самите да не се държат с противоположния пол, както и за да се научат да разпознават серия червени флагове.

# 2 950
Happy Bella, oт стиснатост не съм пострадала да ти кажа, разводи по същата причина засега нямам.

# 2 951
  • София /Абсурдистан
Аз съм ЗА Роси. Адриана страда от словесна диария и е доста трудна за изтрайване.

# 2 952
Ще я видим лимонката на финала... Що ли си мисля, че феновете ѝ ще се поразаочароват ....

Никакви очаквания нямам за финала на този хаотичен сезон. Но поне ще свърши и дано не се повтаря с този продуцент.

# 2 953
Аз не съм фен на Роси и нито се очаровам, нито разочаровам. Но виждам много качества под булото на несигурността и. Алкохолът притъпи тази  несигурност и това, което се показа беше хубаво. И дори дръвцето Васил го усети и изрази съжаление, че "чак сега".

# 2 954
  • Leeds, UK
Happy Bella, oт стиснатост не съм пострадала да ти кажа, разводи за
сега нямам.
Ама много други са! Тъй, че интуитивността не е присъща на доста жени.

Общи условия

Активация на акаунт