🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 584
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 925
Добре, че е Васил да вкара малко съспенс тоя сезон!
Сети се той… Ама чак в предпоследния епизод. 😁

# 2 926
Леопардовата долнопробна рокличка за 20лв на Данка е топ като за френски ресторант във вероятно 5 звезден хотел.
Има визия на долнопробна компаньонка..

Ами тя по същество си е точно това. Колкото до претенциите й за познавачка на вина и интересуваща се от картини персона - опитвам само да се смея, но получавам позиви за повръщане от този фарс.

# 2 927
Ясно е, че и двамата бяха на градус и това допринесе за вайба, че Роси е неумела в комуникациите и странна, но чак пък червен флаг... Нямаше да му откаже да си легнат, но тя, за разлика от Васил, не е изправена пред дилема за среща на следващия ден с друг и после финален избор между двама - за нея е много по-лесно решение. Не я виждам отчаяна, беше под влияние на момента, алкохола, целувките и това можеше да е естествено продължение на вечерта. Даже си мисля за нея, че е доста по-разкрепостена, отколкото показва. Затова, макар да знаеше, че не му е първи вариант, остана в играта да пробва какво може да излезе и няма да е особено съкрушена, ако не я избере. Адриана е далеч по-пренавита.

# 2 928
Малии това Роси как обърна нещата. На Васко определено му харесаха целувките.  Личеше си, че иска още и още. И съжали, че не го е направил по-рано ами гонеше Михаля цял сезон. За пръв път можех да гледам Васко в режим на целувка. Химия имаше и още как. Роси доказа, че изобщо не е за подценяване. При нея проблемът е в несигурността, но когато остави да я води тялото без да се самоцензурира тя е изключително чувствена, нежна, фина жена. И Васил го разбра, но късно. Язък.

# 2 929
  • # супернатурална #
Не мисля, че Росица би си легнала с Васил пред камери. Говореше мило за баща си, и мисля, че държи на мнението му, а всичко знаем какво е то по отношение на дъщерите.  Поне в нормалните семейства, а тяхното, смятам, е.
Васил просто влезе късно и трябваше да избира набързо. Затова, като граблива врана, се насочи към най-лъскавото, а не към най-вкусното (може би) за него.

# 2 930
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
E много са готини В и Р. Има романтика, чувственост, флирт.

И аз гледам сега Роси и Васил,на сцената с филма и вечерята са.
Много са готини заедно. Роси леко си пийна от нерност ми се струва.

Ами,страхотни.Толкова си отиват.И целувката им се получи.

Сещам се за мизерните романтични 24 часа на Виктор и неговите кокошки и гледам Васил с Роси...ами една галактика разлика.

# 2 931
  • here and now
След срещата с канелата с Росица, Васил все още се надяваше на Косара..., но на тази среща беше трезвен...
След като си пийна порядъчно и остана без особен избор и  ... химията се появи...
И един мармот....

# 2 932
Според мен си беше готова за джиджи-биджи и по презумпция смяташе, че това няма да се снима от камерите. Тя си го каза още на билярда, че ВасЯта стопля бавно. То е ясно, че няма да дават онлифенс, но щеше да има подсказки. В случая Васил й направи услуга.

# 2 933
За мен цялото е театър. Все пак трябва да запълнят три епизода. Не виждам никаква химия от негова страна.

# 2 934
Виното си му образува химия много бързо Trollface

# 2 935
  • # супернатурална #
В такъв случай трябва да са по-добри актьори от режисьорчето и трите му актриси.

За мен цялото е театър. Все пак трябва да запълнят три епизода. Не виждам никаква химия от негова страна.

# 2 936
  • София
Васил е на път да се окаже най-успешният ерген този сезон 😀
Скрит текст:
Марто ще се пукне от яд 😂.  Но за него - утре. Няма да си развалям вечерта 😉

# 2 937
И на мен много ми допадна този "дрийм дейт". Росица беше притеснена в началото, но явно алкохолът й помогна да се отпусне и да пофлиртува. Васил я гледаше доста закачливо, целувките им бяха страстни...какво повече да искаме от първа истинска среща, защото реално те дори не са били на вечеря преди това.
Аз съм за избор Росица, Адриана ми е скучна,нетактична,досадна и повърхностна.

# 2 938
  • Leeds, UK
Много добра си им беше срещата и от всички срещи досега това най-много приличаше на среща, като по филмите - вечеря и кино.  Че и с камери насочени. Аз и без камери какви кринджави съм имала😁 Ваше светлост може да ми викат ергенките.   Съвсем естествено им се разви срещата.
Аз не намирам Росица за отчаяна. Просто наистина го харесва. Тези срещи по презумпция са най-трудни. Никога не можеш да си сигурна  дали и колко да се отпуснеш, да не те помислят за много “стисната” или “дашна”😁. Аз съм за Роската на финала.

# 2 939
Телевизията си има начин как да въздейства с музика, обстановка итн.

Общи условия

Активация на акаунт