🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 583
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 910
Много интересна сцена Васил изпраща едната с целувка и тя се качва в колата, и след това другата идва и с нея пак целувка😂😂😂

# 2 911
  • Бургас
Не мога да не направя сравнение между Роси и Магдалена; ако Роси ви е пренавита и отчаяна и една ли не “във филма”, какво по дяволите беше Магдалена? С нейните десет години+ отгоре на Роси, с “миналото си” , се държеше като 18-годишна, вдетиняваше се, беше направо неудобно да я гледа човек на срещите и синхроните. Но тя събра половината фенски вот, при все, че е на години и такова държание изобщо не й отиваше. А Роси, която е очевидно млада, без медиен тренинг, притеснена, с ниско самочувствие, обира само критики. Поне е искрена. Магдалена се принизяваше за шоу и роля. И пак я остави да чак сама Алек.

# 2 912
Данчето да беше станала час по-рано и да е пила 2 кафета преди да се видят. Да мрънкаш в колата при предварителен план си е постановка.

# 2 913
  • here and now
Много интересна сцена Васил изпраща едната с целувка и тя се качва в колата, и след това другата идва и с нея пак целувка😂😂😂
Нали с Алеко били приятели... Понаучил го е на т'ва он'ва...

А и Росито си има фенове, аз не съм от тях, не бях и на Магдалена.. Признавам си, че тя беше още по-зле, при все че беше бутана от продукцията...

# 2 914
Росица много бедин речник, направо съм в шок.
Косе, ти ли си?
Росица как можа да избере най-грозната си рокля за вилата?
Oт Люба го видя. Grinning

# 2 915
И още една точка за Роси от тази вечер. Добре ѝ се получи игричката с билярда на "безпомощното момиче, което големият, силен мъж да учи" как се играе. А после да вкара доста топки и да стане ясно, че е част от флирта. Напомни ми на сцена от един филм по Джейн Остин,  Persuasion с Дакота Джонсън, когато братовчедка ѝ преувеличено ѝ показваше как се флиртува с мъж, като се правиш на безпомощна госпожица, която не може да си служи с вилица  Joy

# 2 916
  • Някъде там...
На мен ми хареса срещата на Роси и Васил. Даже бих казала, че е единствената среща, в която се усети привличане, чувственост, страст. Дори от страна на дървения Васко. И визуално си отиват двамата.
Отчаяна не бих я нарекла Роси. Неопитна и необиграна, да. Но пък ми е сладко, по детски невинно някак. Васил изглежда една идея по-мъжествен до нея.

# 2 917
Който избере Росица ще спечели. От нея лъха аристократизъм, финес и изисканост. То е изказ, в нея се въплъщават всички положителни качества.  Владее езици и се  е устроила в Америка.  Жена мечта.

# 2 918
Само че не той целуна Адриана, а тя - него. Той просто се наведе да я прегърне, и тя използва момента, докато с Роси инициативата беше негова.

# 2 919
  • here and now
Явно аз съм дърта и цинична вече, но аз видях една отчаяна млада жена и един не много добър актьор/джентълмен, който отговори на очакванията ѝ, за да не я обиди, след като се почерпи достатъчно.
Точно както правеше Алеко в миналия сезон.. Пийваше си до степен да не му пука особено и ги лигавеше наред...

# 2 920
Сакън, с всички тия положителни качества на мен Росица ми е по-голям червен флаг дори от Косара.

# 2 921
  • София
Аз го разбирам Васил защо не си легна с Росица. Тя ясно му показа, че е повече от навита, но и Адриана също недвусмислено показа на 24-часовата им среща, че няма нищо против да сподели спалнята с него. Васил безпроблемно би могъл да си легне и с двете, но на следващия ден ще избере само една или дори никоя. И излиза, че просто се е възползвал от тях, което по никакъв начин не му влиза в наратива да се представи по телевизора като супер точния пич. Отклонявайки безмълвните оферти за пренощуване, всъщност проявява уважение към тях,  пазейки достойнството им.

# 2 922
  • # супернатурална #
Да, на Роси тази "пренавитост" поради младостта и наивността и, е някак си по-чаровна и изглежда искрена. Докато.при Ади (М не съм я гледала) е с някакви стиснати устни и стоманен поглед, като "на всяка цена трябва да се метна на тоя влак".
И как извъртя, че двамата решили да не си лягат на предишната среща! Тя друго беше решила, ма греда!
Чак ме е яд, че Косара не се изправи срещу Росица на финал. 24 часа са предостатъчни на почти всеки мъж да се отврати от Косара. Да не говорим колко сеир щеше да предложи.

Не мога да не направя сравнение между Роси и Магдалена; ако Роси ви е пренавита и отчаяна и една ли не “във филма”, какво по дяволите беше Магдалена? С нейните десет години+ отгоре на Роси, с “миналото си” , се държеше като 18-годишна, вдетиняваше се, беше направо неудобно да я гледа човек на срещите и синхроните. Но тя събра половината фенски вот, при все, че е на години и такова държание изобщо не й отиваше. А Роси, която е очевидно млада, без медиен тренинг, притеснена, с ниско самочувствие, обира само критики. Поне е искрена. Магдалена се принизяваше за шоу и роля. И пак я остави да чак сама Алек.

# 2 923
  • София
Това беше най- якият Dreamday! / спомнете си Виктор с Клаудия и Любомира/
Започна кринджаво 😉, но тръгна възходящо и стигна кулминацията на романтичната вечеря с филма, подаръчето и … най- готините целувки досега 😘🔝
Много си отиват като двойка 🤗

# 2 924
  • here and now
Аз го разбирам Васил защо не си легна с Росица. Тя ясно му показа, че е повече от навита, но и Адриана също недвусмислено показа на 24-часовата им среща, че няма нищо против да сподели спалнята с него. Васил безпроблемно би могъл да си легне и с двете, но на следващия ден ще избере само една или дори никоя. И излиза, че просто се е възползвал от тях, което по никакъв начин не му влиза в наратива да се представи по телевизора като супер точния пич. Отклонявайки безмълвните оферти за пренощуване, всъщност проявява уважение към тях,  пазейки достойнството им.
По скоро гради някакъв имидж. Тъй като гледам не му пука ни за едната ни за другата...

Общи условия

Активация на акаунт