Десетокласници 2025/2026

• 20 763
  • 507
  •   4
Отговори
# 90
  • ВАРНА
https://bntnews.bg/news/vklyuchvat-integralni-elementi-v-testove … -1344248news.html
Преди време - махаме нво-тата след 10 клас.
Днес - ново двайсе.
Оставка, хапчета, ваканция - в този ред.

# 91
https://bntnews.bg/news/vklyuchvat-integralni-elementi-v-testove … -1344248news.html
Преди време - махаме нво-тата след 10 клас.
Днес - ново двайсе.
Оставка, хапчета, ваканция - в този ред.
Но хапчета, хапчета... Това е водещото. И медицински документ за съответните хапчета Sunglasses

# 92
Толкова се радвам, че нямам повече седмокласници, за мен това е най-безумният и стресиращ изпит в училищното битие, макар че с това ми дете мина леко и неусетно, за сметка на първото, което ми стопи лагерите и покрай НВО-то пропих розов джин Simple Smile.
Почти приключи годината за сина ми, отново Философията го спъна Simple Smile, явно така ще си отиде до 12 клас, освен ако не се пенсионира корифеят на МГ в тази област...

# 93
  • София
Нашите ще връщат учебници в сряда, четвъртък имат само последните два часа, от 18ч Flushed Той няма против да се разхожда до училище и обратно, отказа да му пиша бележки. За работа не сме и коментирали.

# 94
НВО-тата в десети клас всяка година трябва да взимат награда за най-безмислено харчене на пари. Чудно ми е, кое крепи съществуването на тази глупост. Да не би някакви хонорари и бонуси да се стичат там, та затова да се намират привърженици в гилдията.

# 95
НВО-тата в десети клас всяка година трябва да взимат награда за най-безмислено харчене на пари. Чудно ми е, кое крепи съществуването на тази глупост. Да не би някакви хонорари и бонуси да се стичат там, та затова да се намират привърженици в гилдията.
Имаме си цял Факултет по науки за образованието и изкуствата. Хората си отчитат дейност, но и си канят специални скъпи гости. Аз се радвам на здравия разум на педагогическия съвет при нашите, че засега са оставили избор за два допълнителни профила. Дано и догодина да бъде така.

# 96
  • ВАРНА
Министерството на образованието и науката ще въведе от догодина интегрални елементи в тестовете след 7-и и евентуално след 10-и клас, каза днес министър Красимир Вълчев. Това означава, че в теста по математика ще има елементи от физиката, химията и биологията. Целта е да се обърне по-голямо внимание на природните науки.
След като прочетох това снощи вкъщи, реакцията на дъщеря ми "Ами край с идеята ми за 100т по мат". Преподаването по химия и физика тази година беше тотал щета.

рони, нас догодина първо ще ни питат колко допълнителни пп искаме, но в крайна сметка май не се отчита волята на ученици и родители и се пуска само още един. От нашата камбанария на този етап това ни устройва. Детето е мазохист и засега желнието е за трети профилиращ предмет физика Grin

BoeL, племенницата ми догодина ще е седми клас и за нея се притеснявам много, защото тя е доста рисков играч. Ще споделя какво съм пропила. То най-добре от сега да започвам, защото положението не е никак розово Laughing Сънувах снощи някакви резултати на дъщеря ми - бел 93, мат 95, ама не разбрах за кои нво бяха Laughing

# 97
Ще ги мислим НВО за 7 и 10 клас като им дойде времето. В момента съм съсредоточен върху това, че нашата е поканила две съученички да спят вкъщи довечера. Още сега се потя при тази мисъл.

# 98
  • София
Супер е че има приятели съученици и се разбира с тях. При нас редовно има някое дете, което остава да спи, най-вече на каките, но и на Ели.
За съжаление в момента Елена не си говори с момичетата от компанията и от класа и нещата не са толкова розови. Има си извън класа приятели, но с тази компания от училище трябваше да е на два лагера сега след училище и като гледам въпреки, че са платени просто ще ги пропусне.
Осъзнавам, че след като целият осми клас нямаше с кой да си говори в училище, а сега накрая на девети сме в изходна позиция има и при нея някакъв проблем, но не виждам какво да направя.
Продължавам да следя за обявяване на подходящо място в някое друго училище евентуално, тъй като като цяло и 35-то не е нейното.

# 99
Айла, съжалявам да го прочета Sad Много тъжно да не си общуват в класа.
Моята девойка преди два дни се вижда със съученици от 35то, с класната 1-4 клас и с две учителки от 5-7 клас... 5 деца са си в 35то и сега, 3 с френски и 2 с немски, в различни класове...
А преди тази среща имаше друга с част от настоящия клас да довършат някакъв макет, нещо си за училище...

# 100
  • София
Те си общуват в класа, просто щерката не е като да не се е метнала на баща си и трудно завързва приятелства на първо място и на второ е малко теле, така че и поддържането им е трудно.
Не е специално заради 35-то, макар че в СМГ с редовните лагери дори и по-трудно сприятеляващите се деца ми се струва, че по-лесно успяват да си намерят компания, каквато е едната и кака.
Близначките от друга страна пък не се спират, едната е в Малта с класа и класната в момента по-случай завършването, а другата е с компания във Видин, на гости на съученик, на когото цялото семейство след четвърти клас се премести от Видит тук, заради него Simple Smile

# 101
Не може всички да са еднакви Simple Smile При нас каката след първоначалния шок миналата година  сега не мога да ѝ видя очите. Има няколко приятелчета от класа, но основната ѝ компания са от другите класове и от старото училище и постоянно е някъде с някого. Но тя е много лъчезарна и отстоява себе си, намира положителното във всеки и всичко, което много ѝ помага вкл. и на лагери, на които няма нито една позната физиономия се сприятелява и поддържа след това приятелствата.
Малката  е различна. Тя е някак по-затворена и се ѝ влияе от другите, като че ли иска да се хареса, особено на по-популярните. В старото училище имаше една приятелка, в новото пак е близка само с едно момиче. На нея по-трудно ѝ се получава общуването или по-скоро поддържането на приятелства. На лагери със съвсем  непознати деца и възрастни си изкарва супер, но след това не поддържа запознанствата, които е направила там.
По-важното е да се чувстват добре в класовете си дори и да нямат в тях толкова близък човек, но поне да не се чувстват изолирани, защото иначе ще е голяма мъка да избутат до 12. клас.

# 102
  • ВАРНА
В момента съм съсредоточен върху това, че нашата е поканила две съученички да спят вкъщи довечера. Още сега се потя при тази мисъл.
След подписани 10 декларации на девойки за дискотека с участието на Криско миналото лято  + четири броя пренощували вкъщи след това, нищо не може да ме изплаши към днешна дата  Simple Smile

Дъщеря ми е особена във взаимоотношенията си с момичета. Има няколко много близки приятелки, които помежду си не се познават. Големи и шумни момичешки групи, лиготии и кифли не са нейното. Предпочита общуване и приятелства с момчета.

Айла, прегръдки. Важното е детето да се чувства добре.

# 103
А родителите подписват декларации, че децата ще спят у вас ли?

# 104
  • ВАРНА
А родителите подписват декларации, че децата ще спят у вас ли?
А, то и това остава  Simple Smile
Декларациите бяха, за да влязат в дискотеката.

Общи условия

Активация на акаунт