1 юни с Lacalut: Усмивки без кариеси за 100 години напред!

• 5 147
  • 248
  •   1
Отговори
# 30
1.Мием зъбките от появата на първото зъбче. По този начин лесно изградихме навика и сега нямаме проблем с това.
2. Сменяме периодично марката и вида на пастата за зъби.
3. За наша радост не са ни необходими трикове, тъй като детето е свикнало с този важен навик още от няколко месечна възраст.

# 31
  • на последния етаж
1. От появата на първите зъби
2. Да.
3. Нямам трикове.

# 32
Мием зъбките на децата от 2 годишна възраст.
Когато бяха мънички ползвахме бебешка паста за зъби без флуорид, но вече са по-големи и купувам детска с флуорид.
Не ни се налага да ползваме трикове, но полезни и интересно за децата ни е да ползват пясъчен часовник за измерване на времетомза миене на зъбите.

# 33
•   Откога миете зъбките на детето си? - от 2 годишни.
•   Използвате ли паста с флуорид? - ползваме различни видове пасти за зъби.
•   Какви трикове прилагате, за да направите миенето забавно? - опитваме се да се забавляваме, а откакто имат и автоматични четки за зъби, проблемът с миенето се реши окончателно.

# 34
Може би откакто стана на 2.
Ползвам да,все още периодично сменяме пастата.
Чак трикове май,не сме ползвали като беше времето,а пък вече е достатъчно голям да разбира.

# 35
  • Велико Търново
Мием зъбките от първите 4-5, като първите дни беше без паста.
Използваме паста за зъби за деца до 3 годиини.
Не правя нищо необичайно за миенето, вече се опива да ги мие сама и да плюе пастата.

# 36
•   Откога миете зъбките на детето си? - От първите две зъбчета.
•   Използвате ли паста с флуорид? - Не, все още.
•   Какви трикове прилагате, за да направите миенето забавно? - Мием си зъбите заедно.

# 37
Откога миете зъбките на детето си? - от първото зъбче когато се появи
 Използвате ли паста с флуорид? - не докато не се научи да я  плюе
Какви трикове прилагате, за да направите миенето забавно? -  взех чекта която се слага на пръста силиконова голяма забава пада с нея

# 38
Мием зъбките, още при израстването им. Пастата за зъби съдържа 1000 ppm флуорид – точно колкото препоръчват специалистите. Още от бебе моето дете знае, че миенето на зъбки е много важно и забавно, така че не сме имали проблем Simple Smile

# 39
  • Пловдив
Откога миете зъбките на детето си?
От първото избило зъбче мием.
Използвате ли паста с флуорид?
Мием с паста за зъби с флуор и калции.
Какви трикове прилагате, за да направите миенето забавно?
В началото пусках песнички и пеех.

# 40
  • Варна
Откога миете зъбките на детето си?-
Откакто има зъбки.

Използвате ли паста с флуорид?
 Да,разбира се, също и с приятен вкус.
Какви трикове прилагате, за да направите миенето забавно?
 Когато бе малък - с личен пример, танци, звуци и физиономийки. Сега е тийн, няма нужда да напомням.

# 41
1. Мием от появата на първото зъбче.
2. Все още не сме използвали паста с флуорид.
3.  Триковете, които използвам, са по-шарени и забавни четки, вкусни пасти , и го правим под формата на игра.

# 42
- Откога миете зъбките на детето си?
- откакто стана на годинка горе-долу. Тогава започна да разбира и да ме имитира с миенето на зъбите
•   Използвате ли паста с флуорид?
- сменям ги, използвам детски пасти, в интерес на истината не съм се зачитала в съдържанието
•   Какви трикове прилагате, за да направите миенето забавно?
- не съм прилагала трикове, когато стана на около годинка вече стъпваше, идваше с мен и виждаше как аз мия зъби. Така започна и детето ми. Сега знае, че когато станем, отиваме заедно да мием лице и зъби

# 43
•   Откога миете зъбките на детето си? От както навърши 1 година
•   Използвате ли паста с флуорид? Не
•   Какви трикове прилагате, за да направите миенето забавно? Давам сама да ги мие и заедно с баща й и братята й показваме как да го прави .

# 44
•   Откога миете зъбките на детето си? - от както му излезе първото зъбче.
•   Използвате ли паста с флуорид? - не
•   Какви трикове прилагате, за да направите миенето забавно? -Имаме си предизвикателство. Всеки мие зъбите си сам, в срок от 2 мин, като пускаме таймер, и всеки бърза да ги измие по-хубаво. След това проверяваме дали всеки е успял да свърши предизвикателството.

Общи условия

Активация на акаунт