Юлски бебчета 2025г

• 18 291
  • 226
  •   1
Отговори
# 90
Аз страшно много искам нормално, но бебето е седалище и май ще е секцио .. иначе термина ми е за 16юли
Аз съм при него
А има ли дами, които ще раждат при Георги Амалиев?

Кога Ви е терминът? Решихте ли как ще раждате?

# 91
Аз ще съм на 18ти юли операцията

# 92
Здравейте, притеснявате ли се за раждането? Моите притеснения започнаха, дали ще разбера, че раждам, кога да тръгна към болницата и такива въпроси? 😬

Аз съм по същия начин. Имам 2 часа път до болницата и съм в тиха паника дали ще успея да стигна навреме 🥲 Термина ми е 4 юли...

# 93
Във коя седмица ми казаха който е със секцио

# 94
Здравейте. От няколко дни доста често имам Бракстън Хикс. Не са точно болезнени, а по-скоро ги усещам като пристягане на корема, подобно на преди цикъл. В 33 г.с. съм. При вас кога се появиха ?

# 95
  • Бургас
Здравейте, мен от 31 си ме започнаха подготвителните контракции.Най-често ми провят впечатление, че са сутрин и късно вечер. Но може би трябва по оптимално да пия магнезия си до няма големи паузи.То с толкова хапчета все ми е трудно кога кое да пия нали някои не трябва да се застъпват.
Аз да попитам в тези жеги последно време хич нямам апетит и видимо съм посвалила кг.Дали по някакъв начин това би навредило на бебето?

# 96
За апетита и аз съм така даже някой път не съм гладна но на сила ям защото примерно днес много малко съм яла ,но аз и съм на диета заради гестационен диабет ,но доктора като го попитах каза ,че няма място за притеснение бебето си взима каквото трябва
Здравейте, мен от 31 си ме започнаха подготвителните контракции.Най-често ми провят впечатление, че са сутрин и късно вечер. Но може би трябва по оптимално да пия магнезия си до няма големи паузи.То с толкова хапчета все ми е трудно кога кое да пия нали някои не трябва да се застъпват.
Аз да попитам в тези жеги последно време хич нямам апетит и видимо съм посвалила кг.Дали по някакъв начин това би навредило на бебето?

# 97
Колко ви тежат бебчетата? Ние сме малко над 2 кг в 33 г.с.

# 98
Колко ви тежат бебчетата? Ние сме малко над 2 кг в 33 г.с.

В петък съм на преглед. На 2-ри беше 2кг. Имай предвид обаче, че измерванията не са непременно точни. В деня на раждането измериха малкия ми син 4кг, а той се роди 4.600

# 99
  • Бургас
В 31 седмица бях на трета морфология и тогава го измериха 1,900 като каза, че е +/- 15% от това тегло дава разлика самия апарат.

# 100
Здравейте. От няколко дни доста често имам Бракстън Хикс. Не са точно болезнени, а по-скоро ги усещам като пристягане на корема, подобно на преди цикъл. В 33 г.с. съм. При вас кога се появиха ?

Аз безболезнени пристягания имах най-вече вечер, като се уморя, от 28ма седмица, бях на конски дози магнезий заради тях. От около седмица вече твърдо мога да кажа, че имам подготвителни контракции, като при мен са леко болезнени, наболява ме кръста като преди цикъл, болката е вълнообразна, идва и си отива, засякоха ги и на тоновете. В 37ма седмица съм.
Не съм сигурна вече тези предишните пристягания контракции ли са били, защото бяха различни, факт е че бяха много дискомфортни и минаваха с магнезия, но пък не бяха болезнени, като тези.

# 101
Момичета, мислили ли сте за подаръци за гинеколозите ви?

# 102
Момичета, мислили ли сте за подаръци за гинеколозите ви?

Мисля ваучер за преживяване, тя е млада, да си избере. Ноо ще го организирам след раждането, тъй като не ми харесва предварително да правя такива неща. Живи и здрави ще и го дам на първия преглед след раждането.

# 103
Кога ви казаха да спирате аспирина/акарда ? (Тези които го приемат)

# 104
Кога ви казаха да спирате аспирина/акарда ? (Тези които го приемат)
. В 36 г.с

Общи условия

Активация на акаунт