Юлски бебчета 2025г

• 18 302
  • 226
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,

Имали ли дами от Ямбол ? Къде избрахте да раждане- град, лекар?

# 76
Здравейте,

Имали ли дами от Ямбол ? Къде избрахте да раждане- град, лекар?

Здравейте аз ще бъда във ева Сливен за 2ри път със секцио при д-р Джихад Али

# 77
А има ли дами, които ще раждат при Георги Амалиев?

# 78
Аз съм при него

# 79
Здравейте, притеснявате ли се за раждането? Моите притеснения започнаха, дали ще разбера, че раждам, кога да тръгна към болницата и такива въпроси? 😬

# 80
Здравейте, притеснявате ли се за раждането? Моите притеснения започнаха, дали ще разбера, че раждам, кога да тръгна към болницата и такива въпроси? 😬

Зависи как ще раждате нормално или секцио

# 81

Зависи как ще раждате нормално или секцио
[/quote
Естествено

# 82
Да ви попитам, оправяли ли сте багаж за болницата или кога мислите да го оправяте?

# 83
Аз чакам да ми пристигне помпата за кърма и ще си приготвя куфарчето.
Притеснявам се, трето секцио ще ми е, страх ме е от възстановяването

# 84
Аз чакам да ми пристигне помпата за кърма и ще си приготвя куфарчето.
Притеснявам се, трето секцио ще ми е, страх ме е от възстановяването
И аз също мисля че ще е същотото както бяха и предишните за кога ви секциото моето 20ти ама е във неделя се пада и ще е сигурно на 21ви

# 85

Привет! Започни да се информираш чрез видеа, книги, така и страха от непознатото малко поне би изчезнал. Бих ти препоръчала да изгледаш ето това видео, което е насочено към естественото раждане. Сподели после мнение, ако го изгледаш Simple Smile)

# 86
Мами, как да си изчистя копницата за изписване, дадоха ни я от една кака и се чудя как да я почистя ?

# 87
Мами, как да си изчистя копницата за изписване, дадоха ни я от една кака и се чудя как да я почистя ?

Не се ли сваля плата? И на нас ни дадоха и аз свалих всичко, после обаче едва възстанових коланите, та трябва много да се внимава. Другия вариант е директно в банята с душа и бебешки прах, времето е топло, ще изсъхне бързо. Не знам, аз поне изпрах ааабсолютно всичко, така и така съм почнала от рано викам си давай всичко да е чисто.

# 88
Да ви попитам, оправяли ли сте багаж за болницата или кога мислите да го оправяте?

Да оправих го но мисля че е доста рано но да стой във шкафа защото избързахме и със покупките да пазарим всичко апък и е жегите вече и не смятаме да ходим много много напред назад

# 89
Аз съм при него

Кога Ви е терминът? Решихте ли как ще раждате?

Общи условия

Активация на акаунт