Юлски бебчета 2025г

• 18 190
  • 226
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, отново! При мен в 37 седмица шийката си беше без промяна, вече съм 39+1 и в други ден съм отново на преглед да видим дали има някаква промяна. Стискайте палци, защото вече сме готови да посрещнем малката принцеса 🌸

# 181
Аз бях с термин 06.07..родих с планово секцио на 19.06..така че,имаме госпожица,вече на 23 дни.Blush

# 182
Използвате ли някакво приложение за следене на контракции?

# 183
Аз все още не съм го използвала по същество, но ще използвам тази опция в приложението Feia бременност.

Има ли вече родили мами? Може ли да споделите как е минало при вас? Аз съм в очакване все още.

# 184
Здравейте, има ли тук някоя мама която ще ражда в майчин дом следващите дни?

# 185
Аз все още не съм го използвала по същество, но ще използвам тази опция в приложението Feia бременност.

Има ли вече родили мами? Може ли да споделите как е минало при вас? Аз съм в очакване все още.

Платената версия ли използвате?
Аз съм с безплатната и не съм очарована, а за “Брояч на контракции” ми иска платена, излиза 3-дневен безплатен, но предпочитам от сега да заложа на друго приложение, а не като дойде момента и да стартирам безплатната опция и да забравя да я спра.
Иначе за проследяване на бременност използвам Pregnancy+ и съм много доволна. Затова търся препоръка за подобно приложение за следене на контракции, което да е безплатно.

# 186
Да , платената ползвам.

Платената версия ли използвате?
Аз съм с безплатната и не съм очарована, а за “Брояч на контракции” ми иска платена, излиза 3-дневен безплатен, но предпочитам от сега да заложа на друго приложение, а не като дойде момента и да стартирам безплатната опция и да забравя да я спра.
Иначе за проследяване на бременност използвам Pregnancy+ и съм много доволна. Затова търся препоръка за подобно приложение за следене на контракции, което да е безплатно.

# 187
Честито!! Да ви е жива и здрава госпожицата Two Hearts
Ти как си? Как мина раждането? Свикнахте ли вече с новия член на семейството Simple Smile

Аз бях с термин 06.07..родих с планово секцио на 19.06..така че,имаме госпожица,вече на 23 дни.Blush

# 188
Здравейте, има ли тук някоя мама която ще ражда в майчин дом следващите дни?

Аз там не бих отишла, но ако това ще те успокои, там има и много добри специалисти. През годините съм попадала на мнения и в двете крайности, но много зависи и при кого си. При кого ще раждаш?

# 189
Бебчетата ви хълцат ли? Гледах, че е нормално последните седмици да хълцат още повече и да усещаме, но днес нашето цял следобед хълца и спира. Случвало ли ви се е по - често през деня или вечерта и на вас?

# 190
Бебчетата ви хълцат ли? Гледах, че е нормално последните седмици да хълцат още повече и да усещаме, но днес нашето цял следобед хълца и спира. Случвало ли ви се е по - често през деня или вечерта и на вас?
Моето е на 24 дни,много често хълца,давам мляко бързо да пие,без да поема въздух и веднага след това давам бибата и минава.

# 191
Да, нашето също хълца доста.

[/b]

# 192
Добавям, че питан по време на бременността, но е хубаво да се знае, че и после хълцането продължава Simple Smile

# 193
Мами, правите ли нещо за да стимулирате раждането? Аз ям фурми, пия чай от малинови листа и всеки ден гледам да ходя пеша и да изкачвам стълби. Засега обаче имам само леки болки в кръста и понякога нерегулярни слаби контракции. Според док раждането е близо, но все още чакаме.

# 194
Честито!! Да ви е жива и здрава госпожицата Two Hearts
Ти как си? Как мина раждането? Свикнахте ли вече с новия член на семейството Simple Smile

Благодаря!Вече добре,бях с планово секцио,за съжаление с усложнения,първата вечер изкарах в интензивно,благодаря на Бог и лекарите всичко завърши добре,с бебчето всичко беше наред.Само да кажа,проблемът не беше в лекаря,моя организъм създаде проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт