Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 93 996
  • 1 810
  •   1
Отговори
# 1 725
Оф, тя и гравитацията не прощава Grinning

# 1 726
На мен въпросът ми беше забелязал ли е някой някаква тенденция към такова отпускане с годините при хора, които не са свалили десетки кила и да речем, видимо поддържат някаква форма. Не как се тренира, не друго. Ясно, че е различно при всички, ясно, че зависи от много работи, не това питам. Ясно, че можеш и на 80 да подобриш положението.
То не беше и силно отпускане, де, но си беше вдигнала ръката настрани и така ми се видя. Може и до ъгъл на гледане да е донякъде.
Не е важно, просто споделено впечатление.
Другото го знаем или има откъде да го научим. Wink

Да, увисва задната част на ръката над лакътя с възрастта. Преди години гледах в някакъв сериала, май "Сексът и градът", че една от героините се оплакваше, че и се тресяло,, сега и аз усещам, че не е стегнато като преди. Аз никога не съм спортувала сериозно, ръцете ми са били слаби и без много плът, и сега не са много дебели, но тази част си е поувиснала и се люлее, като я перна другата ръка.

Анна има голяма промяна, но не са само килограмите, сега явно някой я съветва, защото беше ужасно кичозна и без усет за облекло, прическа и пр.

# 1 727
Ами, слабата мускулатура при повечето жени е причина да се люлее точно там ръката.
Откакто се заех сериозно със силови, без да искам - забелязвам, че голяма част от жените (във всички възрасти) са отпуснати и никога не са спортували... Не че при мъжете положението не е почти същото, де.
Спортуващите си личат отдалеч.
И не говоря за нацепени, те са по-скоро рядкост, казвам, че си личи кой спортува. 🙂
Спортуващите не се и сгърбват в напреднала възраст... И без да си вманиачен, можеш да си стегнат и подвижен цял живот. Ако не те мързи. 🙂

# 1 728
Каквото и да правиш след определена възраст има сбръчкване и провисване, но не към 50, а към 70 обикновено, по мои наблюдения над физически активни хора.

# 1 729
Гледах малко от документалния филм в Нетфликс. Американското шоу (като типично американско шоу) е искало да изцеди тези хора докрай заради рейтинг. Грозна история

# 1 730
Има, Динчо, разбира се, но е сравнително по-малко, обаче сгърбването и подобни "екстри" на възрастта са много по-редки и в по-късен етап при физически активните - а за мен това е по-важното. 👌🙂🍀

# 1 731
  • Пловдив
За Анна - може да я съветват, но може и да е открила възможността да изглежда добре и със семпло-елегантни дрехи с новата фигура, ако преди е търсела в харбаличките и украшенията повече женственост. Или поприкриване на излишното. Знам ли.

# 1 732
  • София
Гледах малко от документалния филм в Нетфликс. Американското шоу (като типично американско шоу) е искало да изцеди тези хора докрай заради рейтинг. Грозна история

Да, според мен нашите тук внимателно са чели и са се образовали за грешките там и са направили предаването много по-безопасно от това в Америка.
Включително там са се молели участниците да им осигурят някаква подкрепа след излизане и са ги отсвирили.

# 1 733

Да, според мен нашите тук внимателно са чели и са се образовали за грешките там и са направили предаването много по-безопасно от това в Америка.
Включително там са се молели участниците да им осигурят някаква подкрепа след излизане и са ги отсвирили.

Някои твърдят, че са приемали по 800 kcal на ден при супер интензивна физическа активност. След това метаболизмът им съвсем е станал на нищо.

# 1 734
Ако се интересувате от кожата има едно момче Джон, в ютюб obese to beast, който е свалил 90-100кг преди 10г в момента още си е с кожата като е казал че не възнамерява да я маха, а тренира страшно много, сега е на 33г. Приятелка му на снимката също е свалила много кг 50 май.

# 1 735
Е, щом не му пречи. На мен би ми пречило. То и това са си няколко кила.
Приятелката му изглежда супер. А и тя е свалила 50 кг.

# 1 736
Такава кожа е предпоставка за гъбични инфекции, при потене, къпане и т.н. се задържа влажно мястото. Така че не е само естетичен казус.

# 1 737
Такава кожа е предпоставка за гъбични инфекции, при потене, къпане и т.н. се задържа влажно мястото. Така че не е само естетичен казус.

Честно като му гледах снимки от началото тъкмо като е отслабнал кожата дори беше още повече, може би защото с годините е качил доста мускулна маса и е се е позапълнила, но не е имал проблеми с такива неща, не е казвал. Преди години беше правил консултация с лекар и му казаха че неговия застраховател оценя тази кожа като козметичен дефект сега и не вижда потенциални проблеми и няма да покрие премахването ако се реши да го направи.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 15:07 от Hroksi

# 1 738
Да, бе, прави се на интересен, ще му писне някой ден.
Аз може и да не съм права (кюфтетата без лук - Не ги одобрявам), но да се нацепиш така, значи ти пука доста как изглеждаш - и тия висящи неща да ти харесват, тц. Но, както казах, това е от моята гледна точка, аз не бих понесла подобно нещо - още повече - ако съм се трудила толкова много за подобна визия. Щото даже и с помощни в-ва - пак е много труд това.
А, да, и той на цял свят ще обяснява дали му правят проблеми висящите кожи.
Колкото имат проблеми всички жени (и мъже) с големи и висящи цици, кореми и други неща. Не съм питала, не ми и влиза в работата, де.

# 1 739
Аз мислех първо, че е заради парите за операцията, че не иска да дава.. но пък изкарва доста пари. А и цялата му кариера се гради на това да говори за как е отслабнал тя може би е и за демонстрация. Но си е с тази кожа от 2014 та до сега са 11г. не вярвам сега да се сети. Аз също след голямо отслабване 65кг имах много кожа и я махнах, бях си 3г с нея, но не ми е правила проблем здравословен гъбички или подобни по-скоро беше психологически и на самочувствието.

И странично сетих се той в канала си имаше интервю с един негов приятел Кейси Кинг който е участвал в продукция на TLC, която се казва family by the ton. Този Кейси разказа за продукцията и зад сцените че още преди участието ти трябва да попълниш въпросник където имало примерно “кое е най -унизителното нещо което ти се е случвало” и при него било че е бил толкова огромен че не можел да се къпе в банята и трябвало да се къпе на двора, а това е било преди няколко години и той бил отслабнал някакви кг 30-40 и вече можел да влиза в банята да се къпе по времето на снимките, но продукцията му казали че трябва да се къпе навън за да го заснемат и да се прави че трябва да се къпе навън 😂. Но той наистина този човек е бил страшно огромен и е била необходима операцията и от това предаване я спонсорирали, както и другите продукции на тлс често правят за участниците и общо взето така си правят предаванията като използват най-трудните моменти които хората са споделили за шок за зрителя

Общи условия

Активация на акаунт