Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 93 887
  • 1 810
  •   1
Отговори
# 1 800
Ани е свалила 14 кг след предаването https://www.facebook.com/share/1BUaV11VZn/?mibextid=wwXIfr

# 1 801
Мариана мисля че работи в системата на НАП или на Митниците, те сега лятото имат много командировки по морето да правят проверки

# 1 802
  • Някъде там
Въпреки че се изживява като ифлуенсър и се лигави доста, Ани се справя с отслабването. Браво. Мисля, че прекалено дълго е била затворена в себе си и сега просто не може да се контролира и затова прекалява.
Хората сме различни, не само като тела и външен вид, но и като поведение и емоции, но затова и света е толкова пъстър..

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 18:28 от daviz

# 1 803
Браво, все така и да не се отпуска.
Успява, защото е млада.
И по-добре сега, че ако беше тръгнала да го прави в късни години, по трудничко е.

# 1 804
  • Някъде там
Браво, все така и да не се отпуска.
Успява, защото е млада.
И по-добре сега, че ако беше тръгнала да го прави в късни години, по трудничко е.
Да младостта  е предимството  тук, обаче тя беше млада и преди предаването, а нямаше и помен от енергията на младостта.От снимките се вижда.
Скрит текст:
В предаването пък имаше и други млади, които бързо бързо се отказаха.
Да това й пожелавам да не се отпуска и отказва никога вече.

Масово се покриха, а ми е любопитно какво се случва с тях.
Ще е интересно преди старта на сезон 2 да ги снимат, но си мисля, че някои няма да се съгласят.

# 1 805
Тези които не спират с лентите като Ани ще се съгласят, другите не.

# 1 806
  • Някъде там
Най се радвам на Вили. Heart

Дери пък е качила Симеон.

# 1 807
# 1 808
# 1 809
Видях майката на Марто в едно заведение в Кюстендил. Вероятно работи там и беше излязла да пуши. На живо изглежда много свежа, не толкова пълна, колкото изглеждаше в предаването. Или камерата наистина качва килограми, или жената се е повталила, но изглежда много добре. Аз доста се зачудих от къде ми е позната тая жена, но после се сетих коя е.

# 1 810
  • Sofia
В понеделник Ани ще бъде в Преди обед при Венета.
Нещо ми се чу,че и за новата любов ще говори.

Общи условия

Активация на акаунт