Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 93 932
  • 1 810
  •   1
Отговори
# 1 755
Нормално е след тренировка и изпънат за снимка, човек да изглежда по-стегнат, отколкото като се е отпуснал в кафене. Изправен е, не стърчи корем, добре изглежда.

# 1 756
Щях това да кажа и аз, според мен такива хора които никога до сега не са тренирали, някои за първи  път влизащи във фитнес, за да се научат трайно как правилно да тренират, първоначално трябва да тренират с индивидуален треньор и то не месец, два, а поне година.
Поне това е моето виждане за нещата.

Дери се е омъжила. Много хубава булка е била.
https://www.instagram.com/p/DNkarHitHkL

На обикновената снимка на Виолета и Тодор той не ми изглежда чак толкова стегнат като на тази на Рори.
Понякога и снимките много лъжат обаче. Ако е на живо е друго.

Ехаа, прелестни младоженци и прекрасна сватба..HeartHeartHeart

# 1 757
Не е нужно да имаш треньор до себе си всеки ден за да научиш как се изпълнява един елементарен клек.
Още в предаването е трябвало да я научат.
Близко до акъла е, че един дебел няма да е много наясно с техники на изпълнения на упражнения.
И гирите ги гледам, че не ги правят добре.

# 1 758
Ани... си подскача с едни бебешки гирички, размахва ръцете - сякаш без никаква мисъл какво прави.
Клековете ги прави със събрани крака и май навътре ѝ отиват коленете, много нестабилно изглежда. Но без тежести - това не е чак толкова опасно, обаче и резултатите са слаби.
Аз друго не разбирам - да ходиш на фитнес и да си играйкаш с някакви мини гирички... А си в зала, пълна с машини...
Начи, с машини - пак трябва треньор, задължително, независимо какво правиш. Обаче за по-малко от година може да направиш чудеса, и то както се е стопила, младо момиче е, ще стане друг човек.
А те какво правят с Вили - знаят си Ванко - и толкова.
Фитнес треньор им трябва, да почнат истински тренировки - затова и по-назад писах, че едно най-възрастните участници - Марияна и Тошко - слагат в малкия си джоб всички други. 😍💪🏋️😍😍😍👌

# 1 759
И защо ходи в залата като си има уж само тоз Ванко и джитка на неговите клипове.
Да си в зала и да размахваш гирички?
Че това вкъщи си го мога.
В залата отиваш на машините.
Много кифлеят двете.
Много лентички, клипчета.
Ани и реклами прави вече на козметика.
Уважавам Тошко за това. Никъде не се е снимал, не пуска тъпи ленти, действа си по задачите.

# 1 760
Ванко беше казал, че Вили тренира с негов приятел. Не знам какви са тези треньори, но да не научиш участниците на правилна техника на изпълнение на елементарни упражнения... С неправилни клекове така си бях окепазила кръста, че със страх кляках години наред.
Отскоро ходя в зала, то и зала не е съвсем, на групова тренировка по METCON в Сила. Понеже съм най-неопитната, треньорката и всички са много мили и помагащи ми. Вместо Анна да се чекне, що не се запише на нещо групово, хем че е правилното натоварване, хем ще следи треньор какво и как изпълнява🤷♀.
Ванко не го харесвам от когато им кряска.
Дери е прекрасна🥰!

# 1 761
Три месеца прекара Ани в предаването.
Би трябвало да е разбрала как се прави клек.
Гирите ги размята като палки.
Въобще Ани с тези изпълнения на упражнеиня прави антиреклама на Ванко Joy
Три месеца там не я научил клек как се прави и гира как се вдига.
Явно не става за учител.
Той и не обяснява кое как се прави. Мисли, че всеки това инфо си го има в главата.
Ама покажи бре.

# 1 762
Ма, има достатъчно видео из мрежата, напълно безплатно.
Едни клекове ако не осъзнаваш как се правят, какво остава за по-сложни упражнения, в които трябва да мислиш много внимателно какво правиш.
Ако изпълняваш правилно упражнението - усещаш натоварването в правилните мускули.
Аз си имам треньори, не мога да се оплача, има и къде да тренирам, но като въвеждам нови упражнения - те колкото и да ми показват, ако не го направя сама, да разбера точно как се прави движението, да усетя натоварването там, където трябва да бъде, няма кой да ми помогне - вместо мене не може да го направи треньорът, но може да ме поправя на място - да  ме бута, повдига, натиска, изправя - ако трябва - докато си изградя техника. После вече идва и натоварването с истински тежести.
Иначе травмите са неизбежни, за жалост. Нали, уточнявам, че говоря за тежести и сериозни тренировки, не гири по 3-4 кг.
Но и с малки тежести се постигат някакви резултати, обаче в пъти по-бавно (много пъти) и с много повече тренировки и повторения.

# 1 763
Дори и да не осъзнаваш. Нормално е.
Ванко не я ли гледа как се излага из фейсбук?
Не се ли замисля - абе тая жена три месеца я обучавах, нищо не прави, излага ме.

# 1 764
Това, че има достатъчно видеа и информация в мрежата, нищо не означава. Всички "новости", които чуваха и виждаха за пръв път в предаването повечето участници, са неща, за които отдавна има информация в мрежата. Дори и да ги има, аз също не се интересувам особено, то и за плетенето на брюкселски дантели има информация, но не всеки се интересува и търси подобна информация.

Иначе, мое мнение, ама ако ще гледаш ^ Интернет как се изпълняват правилно упражнения, е добре да се упражняваш пред голямо огледало.

# 1 765
Абсолютно съм съгласна за огледалото, имаме две стени с огромни огледала, което ми беше страшно полезно за някои неща.
Но, имам и кой да ме учи, което е много по-важно.
А човек, който се снима как тренира, допусках, че се интересува от спорт - Вече. 🙂🫣🙂 Има доста добри обяснения, показват точно как се изпълняват упражненията - че даже и схематично.
С тичкането и подскачането на Ванко - ще са си все такива меки Ани и Вили. Язък, млади, силни и здрави момичета, ако осъзнаят, че силовите не само стягат, а и горят в пъти повече калории/мазнини от аеробиката, ще се преобразят за нула време.

# 1 766
Това, че има достатъчно видеа и информация в мрежата, нищо не означава. Всички "новости", които чуваха и виждаха за пръв път в предаването повечето участници, са неща, за които отдавна има информация в мрежата. Дори и да ги има, аз също не се интересувам особено, то и за плетенето на брюкселски дантели има информация, но не всеки се интересува и търси подобна информация.

Иначе, мое мнение, ама ако ще гледаш ^ Интернет как се изпълняват правилно упражнения, е добре да се упражняваш пред голямо огледало.

И аз не бих се интересувала от дантели, щото не ме вълнува. Иначе сигурно има клипове.
Ама след като правя клекове, отдавна съм проучила как се прави клек. И не само клек, но и всичките вариации на клека.
 Както и други неща.
Предвид че влязоха в предаването ядящи тонове боклуци и с много килограми не съм и предполагала, че ще имат интерес как се прави клек преди да влязат в предаването.
Но след като вече са влезли, тренирани, отслабнали, след това вече месеци наред да се снимаш с неправилна техника е смехотворно.
А това и показва нивото на треньора и.
Щото ако видя някой да прави упражнеиня с гири като нея или клек, ще си кажа, че таз с треньор не е общувала никога.

# 1 767
# 1 768
Ха, и Марто бил там.
Браво на тия.
Отдавна съм била на Мусала. Като дете.

# 1 769
Здравейте,
Не съм писала отдавна, но защото нямам време. Имам 2 малки бубчовци и на тях отдават свободното си време. Вече съм - 40 и продължавам напред. Имам кожа около ръцете само, но и липедем на дясна ръка над лакътя. Изследванията са ми супер, но нямам много време за тренировки. Работа, 2 деца и спортовете им... Разчитам по-скоро на ходене от 5 км дневно, но от нищото ми се явиха паник атака и едвам излизам... Работя с психоаналитик, но той те знае много.
Радвам си на всички  участници и на Марияна и Вили! Стискам палци на В Пефтичева

Общи условия

Активация на акаунт