Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 93 948
  • 1 810
  •   1
Отговори
# 1 770
И аз видях това клипче на Ана, където маха безразборно с ръце. И клековете й бяха оле-мале.
Едно забързано, високо темпо, все на кардио се впускат.
И Вили няма добра техника. Едни напади я гледах да прави преди време, никак не беше добре.

Хубаво, качват върхове, но имат нужда да я приберат и стегнат тая плът, а без тежести няма да стане.
Дори с ластици на първо време да почнат, бавно, контролирано, да го оформят тоя мускул.

# 1 771
Не съм компетентна по фитнес въпроси, но ме изненадват вашите коментари колко неправилно спортуват нашите онлайн герои Simple Smile Колкото и да са били без никакви знания преди предаването, все пак някои останаха цели 3 месеца там под постоянен надзор на специалисти. Как е възможно да не усвоят базови неща Rolling Eyes Преди години, когато отидох за първи път на фитнес в една доста очукана и непретенциозна зала, треньорът ми показа основни неща и стоя до мен, докато ги направя както трябва - и това без да има някакви ангажименти, бях си платила карта само за фитнеса. А Ванко им стоя на главите толкова време и да не успее да ги научи - не знам за кого говори по-лошо това - за треньора или за спортуващите...

# 1 772
Не е виновен треньорът - според мен, просто - май те не мислят точно какво правят, правят го, защото трябва - но не Както трябва. Хаотични движения, некоординирани, неравни...
Едни подскоци виждам аз, едни размахани ръце - като вентилатор. 🤭 Едни кривещи се във всички посоки крака, никаква техника.
То се набива на очи.
Не знам, дано се коригират.

Ани... май пак нещо се бъзика:

https://www.facebook.com/share/r/173bdMYMMy/

"Тъй като отговаряш на повечето от изискванията ми, предлагам ти да станем гаджета за 24 часа."

🤭😎🤭

# 1 773
Достатъчно е да не си връщат килограмите, да поддържат някаква активност, пък ако ще и да не им е оформен с ластиците и тежести мускулът. Да изкачат Мусала си е огромно подобрение. Жена на 30 едвам ходеше от затлъстяване, беше на хапчета за контингента на Трета възраст и все гледаше да се измъкне от участие в състезанията в предаването, та трябваше 50-годишните участници да се състезават.

# 1 774
Те затова някои от 50-годишните изглеждат супер вече, а 30-годишните, въпреки че много им се иска, ама много - кифлеят яко, ама още са далече от готини мацки, много далече.
Не го казвам с лошо, просто влагат напразни усилия в едни безсмислени тренировки, които не водят доникъде.

Три пъти седмично, и то по-кратки тренировки, ама - истински - за по малко от година могат да станат наистина хубави млади жени.

# 1 775
За мен треньорите носят отговорността да ги научат на елементарна техника.
За мен лично ако съм треньор и някой след 3 месеца при мен кляка по този начин, направо ще се засрамя.

# 1 776
Според мен Ани е толкова щастлива и ентусиазирана, че вече се движи свободно, че прави тренировките с прекален хъс. Което при нея води до много бързи движения, които няма как да са чисти технично при липса на предишна двигателна култура.

# 1 777
Според мен видеото е на бърза скорост, което не оправдава лошата техника, а само скоростта. Никой ли не им е писал, на Вили и Анна, че техниката им на изпълнение е грешна?

# 1 778
Каква козметика рекламирала Анна? Да не е за коса?

# 1 779
Слънцезащита беше.

# 1 780
Бе, ще стана досадна - ма, да си кажа - не правете като Ани, ако не искате травми.
Не е важно да направиш просто някаква си там гимнастика, по-важно е да се запазиш здрав, усъвършенствайки първо упражненията - т.е. - качеството е важно, а не да отметнеш, че си се движил. Да има някаква физическа активност, просто някаква - обикновено дава резултати 0 + травми.
И не се сваля с кардио, максимум 5 % повече, отколкото Без него, само с дефицит. Кардиото може да носи издръжливост, укрепва сърцето, но толкова. За да се свалят кг с кардио, то трябва да е По час на ден. Е, заслужава ли си?! Ставите се хабят от такова прекаляване. И не се усеща веднага, след години.
Ако Ани така хаотично тръгне да работи с по-големи тежести - леле-мале...😵 Дано някой ѝ каже, Ванко спи ли, или толкова го вълнува,... Тя и Вили такава реклама ми правят... 🫣

# 1 781
Бе, ще стана досадна - ма, да си кажа - не правете като Ани, ако не искате травми.
Не е важно да направиш просто някаква си там гимнастика, по-важно е да се запазиш здрав, усъвършенствайки първо упражненията - т.е. - качеството е важно, а не да отметнеш, че си се движил. Да има някаква физическа активност, просто някаква - обикновено дава резултати 0 + травми.
И не се сваля с кардио, максимум 5 % повече, отколкото Без него, само с дефицит. Кардиото може да носи издръжливост, укрепва сърцето, но толкова. За да се свалят кг с кардио, то трябва да е По час на ден. Е, заслужава ли си?! Ставите се хабят от такова прекаляване. И не се усеща веднага, след години.
Ако Ани така хаотично тръгне да работи с по-големи тежести - леле-мале...😵 Дано някой ѝ каже, Ванко спи ли, или толкова го вълнува,... Тя и Вили такава реклама ми правят... 🫣

Едва ли ще тръгне да работи с по-големи тежести, тя се изживява като момиченце, няма да ѝ отиват на натюрела. Кардиото е добре за нея, баш сърцето трябва укрепва и да не се връща към хапчетата за кръвно.

# 1 782
Да, права се, кифлички го раздават с Вили нещо. 😂😂😆Ама и... меките формички не отиват баш на момиченце - някак си. Момиченцата трябва да са нежни и грациозни, а не с висящи месцà... 🫣🤫
Бе, истината е във фитнеса, ама дано се сетят.
Марияна показва реални резултати, то, ясно, де, няма да седне да кифлее и тя, не ѝ е в стила, по-голяма е - най-малко.🤭 😍

# 1 783
Да, много е важно като се правят упражнения да се правят правилно.
Ако имаш треньор, той е длъжен най-малкото още на първия  клек да ти покаже къде грешиш.
С гирите също. На всяко упражнение.
В предаването и планк не са правили като хората.
Гледам Ванко руското извиване препоръчва. Не е хубаво упражнение това. Сега за хора без драми може, ама иначе не е хубаво.

# 1 784
Защо да не е? Моята треньорка чат-пат го включва в пакет от серии.

Общи условия

Активация на акаунт