Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 94 024
  • 1 810
  •   1
Отговори
# 1 785
Защо да не е? Моята треньорка чат-пат го включва в пакет от серии.

Вредно е за кръст и особено за гръбнак.
Всеки сам си преценява.
Както и твоята треньорка си решава дали да го прави или не. Или дали да го дава. На мен това не ми е критерий кой какво дава.
Ако го правиш и ти действа и си ок, ами супер, прави го.
Примерно има и едно друго за хора с такива проблеми е противопоказно.
Планински катерач. Страхотно е, уникат. И Ванко го дава в програмите си. Мен това не ме интересува. Може за дни да те извае и стопи. Правила съм го експеримента 3 пъти.
Мъка ми е, че не мога да го правя Confused
Като съм го вкарвала след няколко тренировки съм на легло и после месец и нещо едвам тренирам.
Онзи ден на Вики тренировка направих, ми включила е катерача. Пропускам, то е ясно.
Всеки си гледа интереса и се съобразява със себе си.
Имаше едно видео на един световно известен фитнес треньор.
Обясняваше много добре всяко коремно упражнение, минуси, плюсове и дали има смисъл от това упражнение.

# 1 786
Правилното изпълнение винаги е важно, също е много по-добре да правите бавно упражненията с концентриране отколлкото да бързате. По добре да направиш 10 хубави чисти лицеви опори до долу с хубаво разтягане, отколкото 20 бързи с непълна амплитуда.
Руският туист никога не ми е бил любим и от много години не го правя, има други по-приятни упражнения, например странична хиперекстензия

# 1 787
А Марианка с какво се занимаваше? Гледам постоянно по почивки, хотели, басейни.

# 1 788
Аз лично не знам.
Не съм се интересувала.
Ама страшни крака е направила, страшни Kissing Heart

# 1 789
Май каза, че е управител или зам-управител в супермаркет. Не знам защо останах с впечатление, че е Фантастико. Може и фа бъркам.

# 1 790
Лято е, почива си Марияна. 😍
Като има възможност човек, трябва да пътува и да се наслаждава на живота.
Много ме кефи тя, за пръв път го казвам, нали. 🤭😍

# 1 791
# 1 792
О, голяма лигнЯ са вече тия двамата...
Чудят се как да задържат вниманието върху себе си още малко.
А мислех, че Ани е някак по-различна, по-извисена, така ми се е струвало - преди да почнат кифленските прояви, явно е тъпичка и тя - почти като него - да се взимат младите тогаз, лика-прилика са си.

# 1 793
Харесах ти само първите 2 изречения.
Нищо извисено няма в Анна, лигава и мека е и с този провлачен говор. Не ми беше симпатична като персонаж, сега също не ми е, но искрено се радвам, че се взе в ръце и променя живота си.
Марто ми е като голямо бебе, той ми е сладък и с тези трапчинки... Heart

# 1 794
  • Пловдив
И двамата са инфантилни. Ако наистина станат гаджета, дано им се получи и дано поузреят.
Марто като мъж според мен не е привлекателен дори като по-слаб, чисто физически говоря, но вкусовете са различни.

# 1 795
Лято, аз така я усещах преди, в предаването - една нежна и ранима душа, може би е била плаха и потисната, оттам това усещане. ☺️ Но и шантавият стил на обличане ми сочеше, че не е само за отвличане на вниманието от фигурата, а показва и една ексцентричност, характерна за интересни и - обикновено - доста интелигентни хора. ☺️
На мен Мартин също не ми харесва - чисто физически, за другото - ясно - не блести с интелектуални дадености.
Но и Ани е далеч от красавица, макар това да е много субективно усещане - красотата е в очите на гледащия.

# 1 796
Абсолютно никакви заявки за интелигентност, извисеност и образованост не е давала Анна. Образованите бяха Йорданка, Тодор, Симеон, Виолета и може би Марияна и Поли до някаква степен. Между другото, майка ѝ звучеше по-интелигентно от нея, от малкото, което даваха, та имам някакви предположения за следването ѝ и защо младото момиче на 30 години работи като сервитьорка. Баш са си тамън с Марто.

# 1 797
На мен и двамата не ми харесваха в предаването. Шаренкото на Ана го отдавам на инфантилност, като малките момиченца, които се кичат с какво ли не цветничко.
Интелигентна никога не ми е изглеждала, по-скоро простовата.

# 1 798
Да, оказаха се един за друг.
Ани се оказа просто по-прикрита.
И в инфантилност и в глупост.
Но и никога не ми е била любимка в предаването.

# 1 799
А, любимка не ми е била Ани и на мене, просто съм се заблудила, че има нещо по-така в нея... По-така - спрямо Мартин - имам предвид, той е хептен простоват...
Нещо ги караха от формàта да се правят на влюбени. 🤭 (тия номера на риалититата, с които си въобразяват, че ще поддържат интереса на зрителя, ги знаем отдавна, от първия ББ още Trollface )
След финала започна почти веднага с лигавщините и разбрах, че нещо съм се объркàла... 🤭(не съм я следвала, появяваше ми се из ТТ)

Общи условия

Активация на акаунт