Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 93 944
  • 1 810
  •   1
Отговори
# 1 740
За да не ги маха тия кожи е с причина.
Полза. Печели от това, от снимки, лайкове, последователи и т.н.
Няма как толкова зор да се нацепиш от спорт и да оставиш тази висяща кожа.
Има си причини.

# 1 741
  • На Изток от Рая

Поли, за тези, които се чудеха какво става с нея и Тодор, който е в страхотна форма

# 1 742
  • София
Невероятни са, гледах им клипчета от този спортен лагер с Рори и наистина са страхотни!

# 1 743
Тодор е качил доста мускулна маса, супер е!

# 1 744
Супер е Тодор, браво на него.

Мисля, че повечето от участниците поеха по пътя към по- здравото си АЗ. Дано да е трайно.
Единствено Виолета тича в обратната посока, дано при нея е за кратко. Не ми се вярва, но да видим, може пък да ни изненада пирятно и тя.

# 1 745
Формата на Тодор се постига с изчистване, само в залата не става.
Тодор и Марияна слагат в малкия си джоб всички останали от предаването, нищо че са от най-възрастните, просто явно са най-дисциплинирани в храната и тренировките (и не само дисциплина - а дали спортуваш адекватно). Без изчистване, колкото и мускули да сложиш, не са такива резултатите.

# 1 746
Понеже не мога да редактирам предишния, моля за извинение, пускам нов пост - моята любима Марияна какво прави! 😍🏋️😍
https://www.facebook.com/share/r/1LPoD2cRyL/

Хич не обичам това... риалити клише🤭🫣, ама ми иде да извикам с възторг: "Машинааа!" 😍😍😍

# 1 747
  • София
Виолета е споделила, че е в инвитро процедури от два месеца, даже вече имат едно ембрионче. Стискам ѝ палци да успеят и да не ѝ е много дълга борбата. Правилно е спряла тренировки и режими, даже има едни теории, в които доста вярвам свързани с холестерола и вдигането му по време на процедури.

# 1 748
https://www.facebook.com/reel/2777973809059370

Нещо от Ванко.
Абсолютно съм съгласна с него.
 То това си го дъвчим от началото на темата де.

# 1 749
# 1 750
Попадна ми клип на Анна как тренира във фитнеса и ми направи впечатление, че техниката ѝ за клековете не е добра. На вас правило ли ви е впечатление?

# 1 751
Не съм обърнала внимание. Не са я научили тогава.

# 1 752
  • София
Аз пък гледах клипчета, че с Вили и Мартин са качили Мусала, много добре изглеждаха!
Иначе това с техниката на изпълнение явно си е проблем като тренираш без треньор до теб.

# 1 753
Попадна ми клип на Анна как тренира във фитнеса и ми направи впечатление, че техниката ѝ за клековете не е добра. На вас правило ли ви е впечатление?

Тя още в предаването не го долюбваше фитнеса и без треньор основно бягаше криво-ляво навън. Напълно е възможно да не ги изпълнява правилно, сещанщм се, че Симеон нещо разказваше в този смисъл, че е имало подобни неправилни изпълнения и травми, защото треньорите са свикнали с по-опитни участници, които си знаят нещата, не са били на всяка тренировка с тях, пътували са ежедневно, имало е и случаи с непреценено натоварване за участници в тяхното състояние.

# 1 754
  • Някъде там
Щях това да кажа и аз, според мен такива хора които никога до сега не са тренирали, някои за първи  път влизащи във фитнес, за да се научат трайно как правилно да тренират, първоначално трябва да тренират с индивидуален треньор и то не месец, два, а поне година.
Поне това е моето виждане за нещата.

Дери се е омъжила. Много хубава булка е била.
https://www.instagram.com/p/DNkarHitHkL

На обикновената снимка на Виолета и Тодор той не ми изглежда чак толкова стегнат като на тази на Рори.
Понякога и снимките много лъжат обаче. Ако е на живо е друго.

Общи условия

Активация на акаунт