Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 97 952
  • 1 902
  •   1
Отговори
# 1 845
На тях проблемът не им ли е, че не изпълняват правилно упражненията? Иначе си имат достатъчно собствено тегло, за да се озорят повече при упражнения със собствено тегло, отколкото със стандартни тежести.

# 1 846
Ее, за никакъв фитнес не говоря. 🤣 Тренирам в къщи с клипчета за общ тонус, йога по същия начин. Работя по 12 часа на ден и наистина не ми се ходи и на фитнес. Аз не държа изобщо на това да съм фитнес разбирач, споделям си от моя живот в тема за разговори.

# 1 847
Накъде се премести темата от едно изпъкнало коремче на една снимка Grinning

Ензимъ, аз нямам проблем с мненията ти, но от тях наистина си личи, че си новобранец във фитнеса и съдиш главно по себе си.

Плоско коремче не се постига с фитнес тренировки само ще отбележа и това не го твърдя от личен опит.

Между другото, кофтито на прекаленото затлъстяване е не само че е вредно, а че ако се отслабне по-късно, порасналата кожа не се прибира от само себе си, а трябва операция. Това съм го гледала по едни други риалита.

# 1 848
Да се върнем към темата, че нещо къдЕ спортния се е подхлъзнала.

Какво прави любимата на всички Пефтичева? Издаде ли си книгата?

# 1 849
Видях я наскоро аз, дебелее какво да прави. На поне наистина се надявам да имат успех с ин витро процедурите.

# 1 850
Виолета не ме е дразнила толкова, докато гледах шоуто, колкото след това. 😤🤯
Все се опитвам да търся положителното у всеки...
Но ме вбесяват хора, които живеят във вечни оправдания - за какво ли не.
За какво?! Верно, че е пълно с хейтъри, които се чувстват длъжни да я уведомят колко е надебеляла (какво ли пък удоволствие им доставя да ѝ го казват, б*си хората има... 🤷), а тя пуска постове с обяснения, че понеже е на стимулации, затова е за*бала всичко - режими, тренировки...
Бе, прави си стимулациите, какво се оправдаваш - само язък за усилията да отслабне, за операцията, ако стане пак на Ненка... 😭🥹🥹
Дано успее да има дете, пожелавам ѝ го от сърце! 🙏🙏🙏

# 1 851
Жалко, че тази тема от толкова позитивна се превърна в змиярник.

Да свалиш толкова много килограми и пак да се намери някоя доброжелателка да ти каже , че корема ти е изпъкнал. Абсолютно ненужни, злобни коментари. Техника нямат 90% от посетителите на фитнес, тя се добива с много учене и добри треньори. Та те тренират от няма и година, за каква техника можем да говорим въобще?

Надявам се никой от участниците да не чете тук. Аз освен едно голямо браво на всички, нищо друго не мога да кажа.

# 1 852
  • Наблизо
Много съм съгласна,Ибсена.

Браво на всички бивши участници и дано си запазят резултатите.Голям подвиг направиха.

# 1 853
честно казано, за мен е важно и че са щастливи , намерили са се отново. нека си танцуват, усмихват, колкото могат толкова, не е въпрос на всяка цена.
Потребителката с изпъкналото дупе на 50+, защо не се изявява в тема за фитнес, ами винаги обръща/разваля добрия тон тук, със себеизтъкване:  "аз колко съм веща, всички останали сте дъно".

# 1 854
Има една много хубава немска поговорка - Der Ton macht die Musik. Та... важно е как точно казваш нещо, за да се приеме добре.

# 1 855
Който иска да се хвали, да качва снимки, че и аз мога да се изкарам Ел Макферсън. Иначе да, на мен не ми харесва Анна как изглежда, как се държи и какъв характер показа. Участник е в предаването, не е забранено човек да си каже мнението, ако и да не е положително. Коремът беше голям и изпъкнал, доста повече, отколкото на предишните показани снимки.

# 1 856
Много е трудно, до невъзможно, когато човек дълги години е живял по начин, който му е докарал тялото до това положение, да започне да живее по друг, коренно различен начин.
Особено, ако това му коства усилия, дискомфорт и липсва оправдан стимул...
Спорта е начин на живот и нужда, без да съществува външен стимул Simple Smile

Нямам си на идея бившите участници от кой тип характер хора са, но за сега успешно дават пример и подготвят почвата за новия сезон.

Дано да задържат максимално положението и да успеят да си създадат някакъв навик за спорт, не толкова да го правят, защото трябва да публикуват нещо и да покажат, че са успели, а за самите себе си... защото ако едното е задължение за медийна изява и страх от разочарование, нещо, което е невъзможно да се поддържа дълго време, другото е като дишането... не го мислиш и ти е приятно да го правиш, но спреш ли го - ... ясно е какво става Simple Smile
Липсата е като ограничаването на кислорода... ако някой ми отнеме трениворките, все едно ми спира въздуха Simple Smile

# 1 857
На мен Пефтичева ми беше много неприятен образ в предаването, но започва да ме дразни отношението към нея.
Права, крива, нейна си работа ще отслабва ли, ще дебелее ли, че да й се държи сметка по социалките що качила, пък тя да се оправдава.
Животът си е неин, тялото - също, в крайна сметка както си прецени, така да си го живее и да си го поддържа.

# 1 858
И аз не разбирам отношението към Пефтичева. Не вдявам как ще се навреш в профила на някого - явно чувствайки се длъжен да му кажеш колко е дебел, какъв провал е и пр.
И тя се оправдава, милата...

Иначе Много е весело тук - не е самохвалство да изтъкнеш, че имаш плосък корем и никога не си бил дебел - сравнявайки се с участник, който е бил 130 кг, но е самохвалство да споделиш, че с фитнес може да видиш резултати още след втория месец?
Да споделиш, че Само си си мислил, че  тренираш преди - точно както, за жалост, Ани (и май и Вили) си губят времето в момента... със скок-подскок.
Ани няма как да тренира с треньор - няма треньор, който да не ѝ покаже основни упражнения за горна и долна част.  
Добре, бе, не виждат ли Марияна какво прави, как изглежда?
Тя ми е вдъхновение!
Прилича на момиченце в тялото.

Много кофти реагират хората, като чуят, че няма друг начин и само със силови става.
Ми, няма. Стегнатите спортисти и танцьори са стегнати, защото са спорували цял живот - и то сериозно.
Нито един от многобройните ми близки и познати, които ходят с години на народни танци и разни групови тренировки, не се е стегнал и отслабнал от тези забавни иначе (предполагам) дейности. Нито един.
П.П. Неприятно е да ти слагат думи в устата, защото не те разбират. Никъде не съм написала, че някой си бил дъно, както е написала някаква потребителка.
Просто казвам кое работи ПРИ МЕН и че споровете са излишни.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 12:12 от Ензимъ

# 1 859
Ще се намеся и аз. Моят случай подобен на участниците, аз свалих 65+ кг. Участниците които все още имат кг за сваляне, най-важното е да ги свалят по начин който могат да продължат да поддържат, ако на Анна и Вили не им харесва да вдигат тежко във фитнеса, какъв би бил смисъла да го правят, като не им е приятно и ще е временно. Щом им харесва и понася “скок-подскок” нека го правят-гори калории и може би е нещо което ще могат да правят за дълго време напред. Мисля че някои хора тук наистина не знаят какво е да си толкова дебел и колко много старание и промяна се изисква за да стигнеш до това положение в което са Анна и Вили. За себе си често забелязвам познати които са сваляли по 10кг дори и 20кг да държат лекции да дават разни експертни съвети, които са неприложими за хора по 120-130кг защото просто не могат и да си представят колко различно функционира тялото на човек с толкова наднормено тегло, най-малкото мастната тъкан се “държи” като орган и заради нея се секретират много повече от хормоните инсулин, грелин и много малко лептин. Много е различно, дори чувството на глад сега като съм на нормални кг е много по-различно отколкото като бях много кг.

Общи условия

Активация на акаунт