Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 121 875
  • 2 236
  •   1
Отговори
# 210
  • ПАЗАРДЖИК
Много се радвам за Ани и за Славко. Дано промяната е дългосрочна. Познах и за двамата, че са победителите.

Радвам се, че коментирахме и съпреживявахме емоции тук заедно.

# 211
Аниииии😎😎😎

# 212
  • Сливен
Правилно ли разбирам от снимката - 300грама разлика има между Вили и Ани, и ако Вили беше свалила още 100-200 грама, тя щеше да спечели?🤔

# 213
  • София
Ее, браво, браво, точно така ми се искаше да се получи, много съм доволна и от двамата победители!

# 214
Браво на Ани и браво на всички участници! Ани знаеше още в момента, в който Нанси каза колко трябва да е свалила, за да бие Тодор. Тодор също искрено ѝ се зарадва. Нямаше фалш, нямаше завист.

Това беше най-позитивното предаване, което съм гледала. Беше истинско удоволствие. Също беше удоволствие да го коментирам в тази тема, защото в голямата си част следваше позитивния наратив на предаването. А това е по-голяма рядкост и от такова предаване.

# 215
  • София
сикрет, гледат се процентите, не грамовете..

# 216
  • София
Сикрет, не са 300 грама, гледат %. Така че разликата е 3%, което е над 4 кг.

# 217
  • София
Наистина много позитивно предаване, за мен лично беше много успешно. Хубаво е, че има записване за следващ сезон!

# 218
Даваха ли ги преди и след?

# 219
  • Сливен
Офф, да.. Забравих 😅 Благодаря пак, че ми казахте... 🫶

# 220
И двете, и Ани и Вили са ми супер позитивни!
Радвам се за тях!, и за Тошко също.
Реално аз се съревновавам с тошето, само не знам колко е висок

# 221
Ееее, браво на Ани.
Исках Вили, но и това ме устройва.
Бравоооо.
И аз така. Много исках Вили да спечели, но искрено се радвам на Ани! Честито на упоритото момиче!

# 222
  • София
Радвам се за Ани, дано промени изцяло живота си. Заслужава да е уверена и смела. Още преди две седмици писах, че човек като нея има повече нужда от парите от Тодор, за да промени не само теглото си, но и работата и средата си. Хубав финал беше, хареса ми.

# 223
Радвам се, че Ани победи. За Славко също. И двамата от сините. Браво на Ванко.

Някой помни ли колко кг бяха участниците на последния кантар, да проверим колко са свалили сами? Тодор мисля много малко е свалил, чак ми е странно. Аз очаквах да живее на краставици 3 седмици.

# 224
  • София
И аз се радвам за Ани, макар да подкрепях Вили. Вили тази вечер изглеждаше унила, а не жизнена като друг път. Имаше нездрав вид за мен, може и да ми се е сторило...

Общи условия

Активация на акаунт