Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 121 949
  • 2 236
  •   1
Отговори
# 255
Ани се върна в Пловдив при техните. Каза, че няма да се върне на старата ѝ работа. Дали ще се върне в Зарата изобщо, не е ясно. Аз залагам, че ще си остане в Пловдив.

# 256
  • Пловдив
И аз така разбрах - че няма да се връща в СЗ.

# 257
  • Благоевград
Ани не беше ли учила нещо свързано с ветеринарна медицина или бъркам? Ако е така, с тези пари би могла да отвори кабинет в Пловдив, смятам, че предаването й даде известност и бързо ще натрупа клиенти. Мартин имаше стимул за състезанието, но след него не е ясно какво ще се случи. Ако и двамата се отделят от майките, заживеят заедно, влюбени са, успехът им е сигурен, защото се вижда, че се подкрепят. Там има любов.
Когато всички се втурнаха да я прегръщат, Мартин не се отдръпна, той стоеше до нея и я гледаше ❤️

# 258
Това съм го пропуснала, но е все тая къде ще живее. В предаването придоби увереност и може би е решила да си търси по-стабилна работа с повече възможности в родния си град. Така или иначе Пловдив е много по-развит град от Стара Загора и още в началото са чудех защо човек живеещ там ,отива в Стара Загора.

# 259
  • София
Ако наистина се харесват, няма как два различни града и то в България, да са пречка да се съберат. Те не са дървета, винаги могат да се преместят, дори в трети град, където и на двамата да е удобно да следват целите си. Воля, смелост и желание трябва. За съжаление обаче и в двамата тези качества леко куцат, дано с предаването да са сложили начало на изграждането им. Аз за това писах, че на Ани й е пО нужна наградата от на Тодор, тя има нужда от работа с терапевт, за да поработи върху самоувереността си и да не си върне килограмите обратно. Каквото и да си говорим, все още е лесно манипулиреума и връщането в старата й среда, може би ще я разклати. Мартин пък е доста инфантилен и пасивно агресивен със сръдните си за доста дребни на пръв поглед неща - нещо, което доста дразни в един мъж. Но това е моето мнение на база видяното по телевизията. Дано ме опровергаят. Пиша го с най-добри чувства и към двамата.

Въпреки интригите от време навреме в предаването, за мен това е едно от най-смислените и позитивни неща излъчвани по телевизиите ни и се надявам да продължат с още сезони. Всички участници са пример, че има нужда от такива предавания, много им се радвам на резултатите.

В момента Ани е в Тази неделя. Сега ми изглежда леко по-пълна от на финала. Дали е от камерата и грима?

# 260
  • София
Аз не мисля, че Ани ще си върне килограмите. При нея ясно се видя, че нещата щракнаха в главата й - това, че се махна от средата, в която е дебеляла го показва. Майка й също се видя, че е силно на нейна страна и много ще й помага. Според мен ще продължи да сваля, просто с бавни (нормални) темпове вече, тялото има нужда да си свикне с килограмите.
Аз лично с Мартин не ги виждам, не видях и това, за което пишете, но ако се харесват, само се надявам да не я заврат при свекървата!
За Тодор и аз от снощи си мисля, че им е оставил наградата. Наистина той няма вече за сваляне, но чак толкова малко да е свалил след излизането, точно той? Не знам,  помислих си го и аз, честно казано.
Абе, чудно предаване беше, още ги мисля героите Wink

# 261
Ани не беше ли учила нещо свързано с ветеринарна медицина или бъркам? Ако е така, с тези пари би могла да отвори кабинет в Пловдив, смятам, че предаването й даде известност и бързо ще натрупа клиенти. Мартин имаше стимул за състезанието, но след него не е ясно какво ще се случи. Ако и двамата се отделят от майките, заживеят заедно, влюбени са, успехът им е сигурен, защото се вижда, че се подкрепят. Там има любов.
Когато всички се втурнаха да я прегръщат, Мартин не се отдръпна, той стоеше до нея и я гледаше ❤️

Тя не е завършила и май няма планове да завършва. Кемпер ще си купува.

Хич не вярвам Тодор да им е оставил наградата. Той си е човек с хъс за победа, просто няма за сваляне, стигнал е плато и за тия свалени 3 кила доста зор си е дал. Той е в положение да си стои на същото ниво, че даже и да качва, ако е на същите калории. Аз прогнозирах, че така ще стане при него.

# 262
  • Пловдив
Тодор вече ще работи за мускул след като е стопил мазнините.
Те съответни също започват да тежат и въпреки същото число на кантара визията е друга.

Ани си е в Пловдив и имала планове да отвори Арт Галерия или нещо подобно с нейна приятелка, както и да пътува повече, като начало в България.

# 263
  • Пловдив
Не звучи сериозно това с арт галерията, но нека опита.

# 264
  • София
Ауу, дано не си загуби парите в галерия Ани, много глупава идея!

# 265
Славко свали 32%.На мен пък ми направи впечатление,че майка и на Ани я нямаше на финала,дано не са скарани пак.

# 266
Ауу, дано не си загуби парите в галерия Ани, много глупава идея!

Ей сега в предаването каза, че иска да си купува кемпер и да обикаля. То за арт галерия  тия 40 и няколко хиляди само за наем на помещение за година може да не ѝ стигнат.

# 267
Ани колко кг е свалила навън?

# 268
  • Благоевград
Арт галерия? Сериозно ли? 🤐
Виж за кемпера е добра идея, има една инфлуенсърка с фирма за кемпери, бяха направили бус на кемпер и го продадоха, съответно с новия собственик са сключили договор за отдаване под наем, та хем има кемпер, хем пари ще му носи. Дано някой й даде качествен съвет на Ани как да завърти парите.

# 269
  • София
Някой обърна ли внимание на сваления процент от Слави, интересно ако беше останал вместо Мартин, дали имаше шанс да спечели?
Ако беше на мястото на Мартин, щеше да е четвърти. Тодор и Вили с много малко преди него, Ани със значителна разлика. Ани е свалила 35%, а Славко 32%.

Ани колко кг е свалила навън?
11 кг в свалила навън. Няколко човека казаха, че са я виждали редовно да тича на Гребната.

Общи условия

Активация на акаунт