Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 121 921
  • 2 236
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Пефтичева е свалила много малко за претенциите и логореята си.

Тя тепърва ще качва с хормоните, които ще приема за ин витро. Нейната цел не е да поддържа ниски килограми за дълго време, а да ги поддържа колкото е необходимо, за да има успешно ин винтро.

първо, от хормони за инвитро не се качват килограми.

второ, няма такова нещо като "необходими килограми за успешно инвитро".

# 241
  • Някъде там
Видяхте ли Мартин и Ани как си бяха вплели пръстите по едно време, докато бяха прави? С приятел не се държиш по този начин за ръка.
Мартин беше прегърнал Вили и там си личеше, че е чисто и искрено приятелство, но с Ани има нещо, убедена съм ❤️❤️❤️
Много рядко ме лъже, шестото чувство мен. Казах аз още при подаръка, че започва да се заражда нещо и продължи във видимото за повече хора, днес.

Честито на Ани, радвам се за това приятно момиче.
Сигурна съм, че ако си дадът шанс, тя ще го облагороди Мартин и ще са много приятна двойка и съм сигурна, че покрай нея и той ще отслабне още. Стискам им палци, много са сладки заедно.

# 242
Честито на Ани и дано промени живота си. Много ми хареса тази вечер с променена коса,много отслабнала и с хубава рокля.
От друга страна Вили и Нанси бяха потрес.
Тодор и той изглежда добре и щях да се радвам да спечели,но Ани има по-голяма нужда от парите и затова съм доволна.
 Със сигурност има нещо между нея и Мартин,отдавна го забелязвам.Няма лошо и двамата са добрички,макар и инфатилни.

# 243
Хубав финал на прекрасно предаване! Честито на Ани, заслужена награда при правилния човек. Това момиче само се оправя, няма семейство, не живее при мама, много е тъпкано в живота си. Смятам , че добре ще ѝ се отразят тези пари на живота и на самочивствието. Надявам се да няма лоши хора около нея, които да се възползват от това.

Тодор направо съзнателно ги е оставил да го победят. Той няма какво да сваля вече, но ако беше фастнал малко, 100% щеше да спечели. Евала му правя, че е оставил път на младите. Той си има прекрасно семейство, ще се оправи и без парите. А промяната му е феноменална. Вили също заслужаваше да спечели, малко не ѝ достигна. Предполагам бая е гладувала преди финала.

От отпадналите Поли 100% е фаствала, Славко също. Марияна по-скоро много е транирала. Симеон , Йорданка, Рая много, много добре изглеждат. Симеон го мернах в Тикток да рекламира фитнесите Пулс, и там прекрасно изглежда. Предполагам много от тях са използвали и помощни химически средства. За участниците сега идва най-трудното. Като нямат мотивацията с предаването да ги задържат тези килограми. Много от тях са свалили прекалено много за толкова кратно време, много трябва да внимават с йо-йо и недостиг на витамини и минерали. 

Едва в този епизод осъзнах кое е несимпатичното в Нанси, освен тъпите реплики отвреме на време. Прекалила е с ботокса, няма нито една човешка мимика, само като се смее се сбръчва носът. За снимки е добре, но ако си по ТВ или в тетър, това отнема автентичността, няма изразност лицето.

# 244
Видяхте ли Мартин и Ани как си бяха вплели пръстите по едно време, докато бяха прави? С приятел не се държиш по този начин за ръка.
Мартин беше прегърнал Вили и там си личеше, че е чисто и искрено приятелство, но с Ани има нещо, убедена съм ❤️❤️❤️
Много рядко ме лъже, шестото чувство мен. Казах аз още при подаръка, че започва да се заражда нещо и продължи във видимото за повече хора, днес.

Честито на Ани, радвам се за това приятно момиче.
Сигурна съм, че ако си дадът шанс, тя ще го облагороди Мартин и ще са много приятна двойка и съм сигурна, че покрай нея и той ще отслабне още. Стискам им палци, много са сладки заедно.
Хах, ако това, което повечето виждаме, че се случва между Анна и Мартин наистина е така, то Живот на кантар ще се окаже по-успешен сватовник от всички любовни риалити формати (Ергенът, Фермер търси жена, Женени от пръв поглед...), от които досега има, по спомен, само една успешно реализирана сериозна връзка с брак и деца.

# 245
За Ани и Мартин си го помислих доста отдавна, не е там само приятелски както го изкарваха. Сега след предаването ще е супер ако се съберат, ще си дават един на друг стимул и подкрепа защото и двамата са лабилни,та би им било лесно заедно да си спазват режим и тренировки. Според мен и двамата са добряци с големи сърца и при евентуална връзка ги виждам в дългосрочна такава.

# 246
Много трудно ще им се получи на Ани и Мартин. Тя в Пловдив, той в Кюстендил. И двамата безработни. И двамата живеят при мама, и двамата са бая инфантилни. Въпреки че Ани все пак е живяла сама и се е справяла.

Както и да се развият отношенията помежду им, надявам се известността им сега да им помогне да си стъпят на краката.

# 247
Е как ще живее Ани при мама,момичето се е преместило в друг град,намерило квартира и работа. Вярно не е престижна работа ,но конкретното заведение в което работи е едно от най-вървежните в града и Ани със сигурност си изкарва за наем и сметки само от бакшиши.
Относно това ,че са от различни градове съм убедена,че Мартин би отишъл при нея, ако тя пожелае да са заедно.

# 248
Да, написах, че се  е справяла сама преди.
В момента обаче е при техните.

# 249
  • някъде другаде

Хах, ако това, което повечето виждаме, че се случва между Анна и Мартин наистина е така, то Живот на кантар ще се окаже по-успешен сватовник от всички любовни риалити формати (Ергенът, Фермер търси жена, Женени от пръв поглед...), от които досега има, по спомен, само една успешно реализирана сериозна връзка с брак и деца.
[/quote]
То и Ванко се запозна с Ганка в Сървайвър.
Честити на Ани , от началото си харесвам нея и Вили. Честито и на Славко.
Всички изглеждаха много добре и много отслабнали.

# 250
  • Пловдив
И аз това си помислих, че от любовните една трайна връзка (не ги гледам и не знам, но сигурно), а от нелюбовните с Ванко ще станат поне две, ако са прави тук за Мартин и Анна. Wink

# 251
Е как ще живее Ани при мама,момичето се е преместило в друг град,намерило квартира и работа. Вярно не е престижна работа ,но конкретното заведение в което работи е едно от най-вървежните в града и Ани със сигурност си изкарва за наем и сметки само от бакшиши.
Относно това ,че са от различни градове съм убедена,че Мартин би отишъл при нея, ако тя пожелае да са заедно.

Майка ѝ вика, че не слизала от колата (Стара Загора не е град, задължителен за кола), тук пишат, че имала нужда от пари за здравословна храна...

Мартин как ще ходи при нея, нали трябва да тренира, на състезание да се явява.

# 252
Някой обърна ли внимание на сваления процент от Слави, интересно ако беше останал вместо Мартин, дали имаше шанс да спечели?

# 253
В Стара Загора също има клубове по борба, зали за тренировки и отбори ходещи по състезания. Ако решат да са заедно ще намерят начин,хора отиват на другия край на света ,тука в една малка България няма какво да ги мислим.
Относно колата и Ани е нормално да е нямала желание да ходи пеш - ако си на работа до 1-2ч посред нощ и другата сутрин си от 9-10 на работа. Не е било проблем  в липсата на движение,сервитьорките достатъчно километри навъртат за една смяна,заради храненето си е станала тези килограми.

# 254
  • у дома
Аз разбрах,че Ани няма намерение да се връща в Стара Загора,но може и да не съм разбрала де...

Общи условия

Активация на акаунт