Тодор направо е друг, никога не бих си помислила, че е бил така надут, както беше в началото. Наистина сякаш надут с помпа. А сега - друг човек. Елегантен, строен, с този костюм просто идеален. Бузките малко спихнали, но това да му е кусурът.
Много е важно обаче да имаш стройни крака. Така е и при Мариана. Двамата изглеждат стройни.
При останалите, с едрите бедра, нещата не изглеждат точно така. Структура, какво да се прави. Типична по-скоро за жени, но и при Славко, и при Сюнай нещата са така, такива фигури стоят тромаво.
Вили Христова беше много зле гримирана и може би от там видът ѝ беше странен. А и не мисля, че роклята беше подбрана уместно. Такива сатенирани платове описват много добре всички несъвършенства по тялото, всяка извивка и целулит се виждат, все едно са без дрехи.
Роклята на Ани ѝ стоеше много добре и наистина права коса доста ѝ отива .
Наистина позитивно предаване.
Много харесвам Ванко, не съм го гледала преди това, но ги надъхваше, а и как ги прегръщаше, а те потни..., аз съм гнуслива и ме впечатляваха тези прегръдки.
Нанси, хммм, интонационно не става за водеща, все едно е глътнала бастун, дървена една такава. Иначе е симпатична доста, но водеща - не.