Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 121 954
  • 2 236
  •   2
Отговори
# 270
Не мисля, че Тодор е отстъпил наградата, видите ли добрият самарянин той, или който и да е друг  щеще да го направи. Откъде накъде. И аз не бих отсъпила. Вие? Колкото и пари да имаш, заслужил ли си наградата, твоя си е. А и той си има спортен хъс, да не кажа злоба Simple Smile
Тодор направо е друг, никога не бих си помислила, че е бил така надут, както беше в началото. Наистина сякаш надут с помпа. А сега -  друг човек. Елегантен, строен, с този костюм просто идеален. Бузките малко спихнали,   но това да му е кусурът.
Много е важно обаче да имаш стройни крака. Така е и при Мариана. Двамата изглеждат стройни.
При останалите, с едрите бедра, нещата не изглеждат точно така. Структура, какво да се прави. Типична по-скоро за жени, но и при Славко, и при Сюнай нещата са така, такива фигури стоят тромаво.
Вили Христова беше много зле гримирана и може би от там видът ѝ беше странен. А и не мисля, че роклята беше подбрана уместно. Такива сатенирани платове описват много добре всички несъвършенства по тялото, всяка извивка и целулит се виждат, все едно са без дрехи.
Роклята на Ани ѝ стоеше много добре и наистина права коса доста ѝ отива .
Наистина позитивно предаване.
Много харесвам Ванко, не съм го гледала преди това, но ги надъхваше, а и как ги прегръщаше, а те потни..., аз съм гнуслива и ме впечатляваха тези прегръдки.
Нанси, хммм, интонационно не става за водеща, все едно е глътнала бастун, дървена една такава. Иначе е симпатична доста, но водеща - не.

# 271
  • Благоевград
Гледах сега Ани, каза Бар Галерия, сигурно е от този тип с рисуване и вино. Това все още се търси, дано има успех.

# 272
  • София
Точно влязох да напиша и аз, че чух бар галерия, което по бива Simple Smile

# 273

Едва в този епизод осъзнах кое е несимпатичното в Нанси, освен тъпите реплики отвреме на време. Прекалила е с ботокса, няма нито една човешка мимика, само като се смее се сбръчва носът. За снимки е добре, но ако си по ТВ или в тетър, това отнема автентичността, няма изразност лицето.

Ядосах се на Ванко като я похвали.
Била спойка, не знам си какво, без нея не можело.
Голяма досада беше Нанси и тази рокля беше потресаващо грозна.

Милица Гладнишка трябва да е водеща Grinning

# 274
  • София
Нанси ми хареса на финала, даже тайничко си пожелах и аз влизайки в такава рокля, да ми стои добре. 😉
Тези големи акценти, които бяхо и на роклята на Вили, са подходящи за много слаби и фини жени, защото дават допълнителен обем. При Нанси ми хареса, при Вили материята в комбинация с обемите по-скоро създаваше обратен ефект. От участничките Марияна най-много ми хареса с рокля, а Дани беше много елегантна с гащеризона.

# 275
  • София
И аз страшно харесах ролята на Нанси, а и самата нея като водеща си я харесвам.

# 276
Кое му беше хубавото на грамаданската проскубана панделка? Grinning

# 277
  • София
Ми в моите очи не беше грамаданска, нито проскубана Simple Smile Такова боднато цвете стои много добре на слаб строен човек с рокля по тялото. Гледала съм и други подобни рокли, харесват ми.

# 278
  • София
Кое му беше хубавото на грамаданската проскубана панделка? Grinning
Въпрос на вкус. На мен много ми хареса визията на Нанси.
Допълвам се, роклята на Дерйа също беше много "моя". Ако някой знае от къде е, моля, да сподели.

# 279
И на мен ми хареса Нанси. На Вили не и бяха толкова проблем обемните мотиви според мен, ами че платът беше безпощаден, всичко й описваше по краката.

# 280
Поздравления за Ани, голяма изненада беше за мен! Дано наистина това е началото на нов живот за нея.
Мислех си, реално за Вили Хр или Тодор би било по-добре да бяха отпаднали предишната седмица, да вземат поощрителната награда. Можеха да наградят второ и трето място с поощрителни награди, би било хубаво следващия сезон да помислят за това.
Вероятно ще имат проблеми с излишна кожа, ще имат нужда от операция например.

Пп. Роклите на Дерйа, Рори и Анита бяха много стилни и красиви.

# 281
За кожата си е до човек.
Много фактори са намесени.
Важно е на колко са години, какво спортуват, колко вода пият, колко години са имали излишни килограми.
Има жени корема им се разваля след 1 бременност и трудно си оправят и корем и кила, а познавам жени след раждане са плоски и стрии нямат.
Но това да им е проблема.
За да се оперират, трябва да свалят още доста за да се махне кожата.
А и като се махне това ще значи още свалени кила, защото и кожата си тежи.

Обаче Мария най-малко беше свалила. Само 9 кг. Тя навън нищо не е правила и се е върнала към старите навици.
Абе щом все пак не е напълняла, значи може би пази нещо.

# 282
Аз пък се радвам, че Славко отпадна и спечели. Много се изгавриха с него от предаването. Нападнаха го заради Йорданка, в следващия един цял епизод повтаряха по 4-5 пъти всяка реплика от скандала - преди рекламите, след тях и още няколко пъти. Чак се чудех това колко пъти ще го гледам, много беше тенденциозно, и за капак - специален регламент, че да отпадне. Чувстваше се нападнат от всякъде, те игрите бяха така замислени, че да дадат шанс на различни силни страни на участниците, а като рипнаха тия женки да печелят точки, подкокоросани от Тодор, който също нямаше шанс в конкретната игра, която беше за сила, го принудиха да се защитава и да реагира зле, огорчен от несправедливостта. Накрая пак Вили си имала точки, ама защо Славко не ги бил изчакал двете с Анна да минат напред... Има си някаква социална неадекватност Славко, за разлика от майсторите в социалната игра Певтичева и Тодор, и много зле му въздействаха всички тия нападки и интриги.

# 283
Славко сам се би, това сме го разнищвали тук дадълго и нашироко.
Има много ниско самочувствие и много държеше да изглежда добре в очите на хората, подтискаше всичко негативно в себе си. Накрая не издържа и си беше откровенно злобен. Предаването не му е виновно за това, което каза/направи. Всичко хубаво му желая де, не е лош човек и работи над целите си!

Тодор точно обратното, в началото го раздаваше тежкарски, дразнеше, накрая сякаш стана друг човек- смирен и щастлив. За мен се отказа да се бори за наградата. В предаването по 3-4кг. сваляше стабилно на седмица, сега за 2 седмици 4. Ако му беше важна победата щеше да фастне и накрая. Искрено се зарадва и за Ани.

# 284
Ibsena , на Тодор смятам, че му беше важна наградата. Той затова си правеше своеволия и фастваше.
Искаше да сваля кила. Неслучайно и избягваше силови, защото беше заблуден и смяташе, че се качвало от тях.
А и не знаем дали е правил или не фастове. Може да е правил, но пак да не е свалил колкото му се иска.
Също като се е прибрал някак си може би го е нямало този състезателен хъс. Или се е надявал, че другите няма да свалят.
Но се зарадва за Ани.

Общи условия

Активация на акаунт