Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 119 205
  • 2 214
  •   1
Отговори
# 2 175
Това предаване осмисли живота на доста хора, така че - не съм съгласна, че е гадно.
Здравословно, нездравословно - пак е по-добре от това, което ги е очаквало с тези килограми. В реалния живот за всички тях това, което им се случи, помощта и контролът, които получиха са невъзможни.
Всичко останало /за запазване на резултатите/ зависи от воля и приоритет.

Между другото, преди седмица видях Поли и изглеждаше доста добре и доста по-слаба, от колкото беше на финала.

По-назад в темата някой написа, че засега не се очертава нов сезон.
Реално е гадно предаване според мене - да се състезават кой повече кг/% ще свали - за толкова кратко време - нито е здравословно, нито резултатите са трайни - ние виждаме реално какво се случва с трима или четирима от всички участници - за тях знаем, че продължават в същия дух и се поддържат... е, и Виолета. Trollface

Какво ли става с другите?

# 2 176
Не съм съгласна, много хора успяват и сами да се справят, без да влизат в риалити.

Castiella, и аз такива неща си мисля за Виолета😏 - но - нейна работа, щом има необходимост да обяснява как е напълно здрава, въпреки че наистина с просто око се виждат характерните признаци на метаболитен синдром, който често върви в комплект с ПКЯ...
Но, да, диагнози нямаме право да поставяме.
Не мога да се съглася за косата - нейната изглежда гъста и здрава, въпреки перхидрола (не че не съм го споделяла, но изглежда много зле с изрусената коса и плътните тъмни вежди, а и прическата е ужасно лельовска, но това са глупости, разбира се😄)

# 2 177
  • Бургас
Според мен не трябва да ги съдим толкова остро. Всеки води своята битка. Нейната е за дете. Опитва се да се съхрани психически според мен с всичките тези клипчета из социалните мрежи. Никой не е в нейните обувки и не е редно да я "обвиняваме" за липсата на успешен финал в целта й. Явно много фактори влияят и ако досега се е лутала в търсенето на причини и специалист, сега може би подхваща пътя с правилните хора и изчиства стари грешки. Дано й се случи да гушне детенце.

# 2 178
Е аз въобще не я осъждам, че за момента не постига желаните резултати, защото знам колко е трудно, аз съм човек също пристрастен съм сладкото. Но пък тя измисля феноменални глупости, за до оправдае неуспеха си. Мисля, че сама себе си се опитва да убеди. Това не и прави услуга. Няма лошо да опитваш, да се проваляш, да опитваш пак, ама не говори такива глупости.

# 2 179
А-а, не знам кой обвинява Виолета в нещо, само моля никой да не ми слага думи в устата, защото аз на тази болезнена (за много хора) тема Не говоря.
И изобщо - да обсъждаме дали детето ѝ е приоритет, или други приоритети си има - НЯМАМЕ право.
Тя Самата на никого не дължи обяснения - за Нищо. Защо го прави - нейна работа.

Но ръси глупости, несъмнено - като това за имунния срив от многото спорт, като че знае изобщо какво в спорт, камо ли па много.

# 2 180
  • Пловдив
Да я укоряваш за многото килограми и за многото глупости са две большие разницы, да.

А глупостите не виждам как могат да се оправдаят било с трудностите при отслабването, с приоритета да забременее, или с каквото и да било. Никаква пряка връзка няма.

# 2 181
Аз май... останах с впечатление, че според tedincence някой тук я вини за неуспехите с инвитрото... 😏

# 2 182
  • Пловдив
Ами тя да си каже какво има предвид. Аз tedincence я разбирам в смисъл, че я обвиняваме за липсата на успешен финал в отслабването и че тя чрез всичките щуротии в клиповете се опитва да се съхрани психически след неуспеха в опитите за дете.
Има си хас някой да я обвинява за самото неуспешно инвитро, това не е концерт по желание.
Даже и за килата не е основният упрек.

# 2 183
Да, и аз мисля, че основно бисерите ѝ коментираме тук, и то (предимно) незлобливо. 🙂
Аз искам да вярвам, че наистина няма здравословни проблеми момичето - както твърди, но - съмнявам се. 😒
Но за Това - не я съдя!, чудя ѝ се защо дава обяснения изобщо...
Някои хора по СМ иззлобяват в коментари и става... некрасиво.

Ето такива коментари имам предвид:

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 19:50 от Ензим

# 2 184
Не мисля, че някой тук я съди или не ѝ желае сбъдване на мечтата! Да, чешем си езиците на неин гръб, защото самата тя ни дава мегдан за това. Но също така сме осъзнати хора и знаем колко е трудно това, през което минава.

# 2 185
Нещата са прости. Има хора си ги усложняват. Защото няма истинско желание.
Когато искаш истински нещо, ти правиш нещата за да достигнеш желанието. Нали и казали, че за да има успешно инвитро, трябва да отслабне и това отдавна.
 Прави се с кеф. Отслабва се с кеф, яде се с кеф, спортува се с кеф.
На нея само кафетата колко и бяха и то със захар?
Трябваше в предаването уж  да се шокира колко храна е яла.
Познавам жена, която имаше много кила и искаше деца. 140 кг. И имаше проблем със забременяването. То и не само това и имаше.
Казаха и да отслабне.
Преобърна света в четене на книги, проучване на режима и намери своето си. Сега някакви излишни 10 кг има. Вика, че ще си ги свали рано или късно. Не е като да има 80 кг за сваляне.
Но отслабна и си забременя.

# 2 186
  • Бургас
Нямах в предвид обвинения, свързани с инвитрото, в никакъв случай, а по-скоро чешенето на езиците спрямо липсата й на воля , липса на истинско желание и т.н. Аз честно  казано си мисля, че тя воля и инат има, но проблемът й е по-скоро здравословен, хормонален и т.н. И съчетано с обясненията, които дава, малко олеква. Това дава повод да се водят излишни дебати по нейн адрес. Някой да не си помисли, че я познавам - не, просто се поставям на нейно място. 2 сериозни битки води - една с кг и една за дете, иска се силна психика и характер да се удържи на всички фронтове - социални мрежи, клиенти, форуми, самите процедури и т.н.

# 2 187
Това предаване осмисли живота на доста хора, така че - не съм съгласна, че е гадно.

Как става ясно, че това предаване е осмислило живота на много хора?
Повечето от моите познати и обкръжението ми само бяха чували или изобщо не разбираха за какво предаване става на въпрос, рейтинга му е слаб, няма гледаемост, преместиха го, като цяло няма да просъществува заради липса на популярност и т.н.
За да си преосмислиш живота не ти трябва предаване, а воля и отваряне на очите...

Замислих се къде има информация за ефекта от това предаване, някаква статистика, нещо да се е случило значимо, генерално, не говоря за единични примери...
Присъствам в доста фитнес групи, повечето западни, нашенските са само 3, ама и те стигат, та аз основно надъхване виждам от личен характер и помощ от страна на ментори и треньори... как за толкова години никой, ама абсолютно никой не каза - ей, гледах едно реалити и се впечатлих и си промених живота. Дори копче не се е обелило на тема ТВ предавания, още по малко Живот на кантар...

# 2 188
Осмислило е... вероятно животеца на някои от участниците - изявавят се като звезди по СМ - "фръц-пръц - ще ставам модна икона, аз па ще ставам експерт по хранене - фук-фук.". Trollface

# 2 189
Нямах в предвид обвинения, свързани с инвитрото, в никакъв случай, а по-скоро чешенето на езиците спрямо липсата й на воля , липса на истинско желание и т.н. Аз честно  казано си мисля, че тя воля и инат има, но проблемът й е по-скоро здравословен, хормонален и т.н. И съчетано с обясненията, които дава, малко олеква. Това дава повод да се водят излишни дебати по нейн адрес. Някой да не си помисли, че я познавам - не, просто се поставям на нейно място. 2 сериозни битки води - една с кг и една за дете, иска се силна психика и характер да се удържи на всички фронтове - социални мрежи, клиенти, форуми, самите процедури и т.н.

Няма постоянство. Започва и зарязва. Всичко. Диети, спорт, подкасти, микро идеи в бизнеса. Всичко. Хаос и разпиляване.

Общи условия

Активация на акаунт