Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 119 198
  • 2 214
  •   1
Отговори
# 2 205
  • На морето!
Нямах в предвид обвинения, свързани с инвитрото, в никакъв случай, а по-скоро чешенето на езиците спрямо липсата й на воля , липса на истинско желание и т.н. Аз честно  казано си мисля, че тя воля и инат има, но проблемът й е по-скоро здравословен, хормонален и т.н. И съчетано с обясненията, които дава, малко олеква. Това дава повод да се водят излишни дебати по нейн адрес. Някой да не си помисли, че я познавам - не, просто се поставям на нейно място. 2 сериозни битки води - една с кг и една за дете, иска се силна психика и характер да се удържи на всички фронтове - социални мрежи, клиенти, форуми, самите процедури и т.н.

Няма постоянство. Започва и зарязва. Всичко. Диети, спорт, подкасти, микро идеи в бизнеса. Всичко. Хаос и разпиляване.

По отношение на бизнеса не мисля, че е разпиляна. Разполага с най-голямото студио в Бургас. Винаги има много красиви и нестандартни декори. Вложила е много пари в техника, оборудване, реквизити, съответно цените й са високи. Доколкото наблюдавам в момента е оставила екип да снима в студиото - най-вероятно обучен, а тя също снима сватби, събития. Да, прави някакви подкасти в youtube, къде епизодични, къде в серия, има си канал, но работи усилено. Даже си мисля, че е на етап името й да продава и тя го използва активно.
Работата като фотограф на Виолета е същата като отслабването и всичко останало- много приказки и съмнителен резултат.
Твърдиш, че не я познаваш, но звучиш като нейна близка, която повтаря мантрите й.
Студиото, в което снима е старото студио на Калоян Спасов (е, той е добър фотограф). Декорите са от Тему, наблъскани до задушаване. Твърди, че тази година са снимали 2500 човека, това твърдение е толкова вярно, колкото и 50% мускули.
Точно непостоянна е в бизнеса си. Преди време правеше някакви видеа за алтернативна църква някаква, телевизия за тийнейджъри християни щеше да прави, модна линия беше пуснала, заведение в студентски град направи, опита в София да направи фотографско студио, но София не е Бургас и много бързо изчезна от картинката.
Изобщо-въздух под налягане е Вили, единственото постоянно при нея е желанието й да е на екран и да е популярна.

Относно инвитро процедурите- дано информацията, която споделя и полезна за хората, които минават по същия път и дано скоро се похвалят с успех. Пожелавам й от сърце да сбъдне мечтата си за дете, на нея и на всички мечтаещи!

# 2 206
  • Наблизо
Предаването беше полезно и с това,че показа и хора,които не са слаби или кльощави.По бг телевизията се показват само супер слаби хора и ако някой надебелее и трябва да го дават по телевизията,му слагат филтри директно.
Това си беше голяма крачка напред видимостта.

# 2 207
Rapariga, не знам дали момичето, което коментираш, звучи като нейна близка, но ти звучиш като нейна нереализирана конкуренция или като близка на някой такъв. Какво като държи студио, което е било на някой друг преди? Нали тя го държи сега и му плаща разходите. Явно успява, както и успява да се задържи на пазара. Пък Тему, пък не знам си какво. Изобщо хейт-ът във вашите среди е много особен. И рядко идва от някой по-добре реализиран.

# 2 208
И на мен хейтът по Виолета П. ми е повече. Беше ми най-неприятният персонаж в предаването, но извън него ми е абсолютно безразлична. Ще отслабва ли, няма ли, ще прави ли инвитро или не... за нея си е. Пък бизнесът й не виждам какво място има в темата. Обяснява се по СМ, което е глупаво, но поне не раздава съвети на килограм за ядене, пиене и режими и не се прави на капацитет.

# 2 209
а кога започна заснемането на предаването, излъчиха го в средата на февруари, но по-рано ли започна да се снима?

# 2 210
Някъде по това време, мисля, започнаха да снимат.

# 2 211
  • Бургас
Rapariga, даже не съм й била и клиентка, защото цените й не ме устройват.
Не защитавам никого. Влязох в темата с цел да се оплача, че ме блокираха от страницата на другото Вили, която въпреки това уважавам заради резултатите, които постигна.
Разсъждавам си от чисто човешка гледна точка и може би сте прави, че ако не си пуска видеа с безмислени обяснения, няма да се набива толкова на очи и да е в устите на хората.

# 2 212
  • София
Здравейте! Знае ли някой ще има ли нов сезон? Никъе нищо не пише.

# 2 213
Сигурно няма да има.
Ако имаше, щеше да има бол реклами.

# 2 214

Общи условия

Активация на акаунт