Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 119 228
  • 2 214
  •   1
Отговори
# 2 160
Да, най-вероятно пак не е доразбрала.
То и за мускулите така Joy

Или пък не казва всичко, което и е казал лекаря.
Просто си прави поредното клипче. Да привлече лайкове, гледания, последователи. За това живее.

# 2 161
  • Сливен
Ами пак ще споделя - аз също имах проблеми с кг, преди инвиро. Ами стегнах се колкото мога и за 5 месеца, свалих 15 кг. Хората са го казали "Има ли желание - има и начин".

# 2 162
Как мислите, дали обществото ни се е ориентирало към по-здравословен начин на живот, съдейки публикациите в социалните мрежи, или просто алгоритъмът ми показва това, от което се интересувам по принцип...
Защото аз се интересувам от повече от 3 години и това си гледам, но едва от месец-два насам виждам някакво лавинообразно "здравословно движение" в интернет, основно разбира се за пари Simple Smile

# 2 163
Показва ти това, което се интересуваш.
Също така моя позната  колекционира 50 режима и гледа също такива видеа не я е направило по-слаба.

# 2 164
Сега ми излезе пак пефтичева във връзка с това видео което беше качено, сега теоретизира че може би нямала имунитет защото правила много тежки тренировки от 2020г. Не винаги правилното решение било да се храниш по режим и да тренираш, много странно мислене, може би и затова е в този омагьосан кръг и не може да стане под 85кг

# 2 165
Ох, не могааааа...Joy
Тая жена е тежък случай.

# 2 166
С глас се смея Grinning Grinning Grinning

# 2 167
Аз определено не съм от най-праведните, или критикуващите, но тази жена е full of bulshit. Grinning

# 2 168
Мъчно ми е за нея.
Твърди, че е напълно здрава (дано е така!🙏), откъде ще има толкова нисък имунитет.
Дано няма някакви сериозни заболявания. 😒🙏
Ясно, че не е от активни тежки тренировки, тя не е от трениращите, каквото и да говори, не е. (имунен срив е възможен при тежки тренировки без необходимите почивка и възстановяване - но, сигурна съм, Виолета не тренира така - щеше да ѝ личи за тези години - нали уж от 5 г. тренира).
Не е и на някакъв строг режим и/или дефицит.
Дано е здрава - да се пребори и успее този път. 🙏

# 2 169
Има ли някаква информация дали следва нов сезон и кога?

# 2 170
По-назад в темата някой написа, че засега не се очертава нов сезон.
Реално е гадно предаване според мене - да се състезават кой повече кг/% ще свали - за толкова кратко време - нито е здравословно, нито резултатите са трайни - ние виждаме реално какво се случва с трима или четирима от всички участници - за тях знаем, че продължават в същия дух и се поддържат... е, и Виолета. Trollface

Какво ли става с другите?

# 2 171
Самият факт, че постоянно се оправдава и то пред хора, които грам не ги е еня за нея е достатъчно смешен. Оправдания, оправдания, оправдания, а копнееш за дете ?

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 15:38 от LieToMe

# 2 172
  • Пловдив
И аз.
Ако не е някаква предизвикателна самоирония...
То е възможно да тренираш много и да си дебел(а) - ако и ядеш много, но нейните тежки тренировки са като 50-те и процента мускули
Иначе жалко за неуспеха със забременяването дотук.

# 2 173
Скрит текст:
И аз.
Ако не е някаква предизвикателна самоирония...
То е възможно да тренираш много и да си дебел(а) - ако и ядеш много, но нейните тежки тренировки са като 50-те и процента мускули

Може, разбира се, но - по мои наблюдения, познавам такива хора и от двата пола - доста далече е Виолета от начина, по който изглеждат трениращите, па макар и мазни хора. 🙂🙃🙂

# 2 174
Стана ми тъпо, че се изсмях. Беше първосигнално и искам да се извиня. Не се смях с лошо, просто не може да твърдиш, че нямаш имунитет от тежките тренировки. Нейните тренировки не са тежки, иначе нямаше тя да е тежка.

Спортът е здраве. Особено за хора с наднормено тегло. Тренировките с тежести регулират хормоните, регулират инсулина и още много ползи. И най-важното, повишават имунитета. От тях може да си причиниш физическа контузия, но не и нисък имунитет, стига да го правиш правилно, разбира се.

Но отстраняването на корема, ето това е сериозна причина за нисък имунитет. Не случайно на руски „корем“ е „живот“. (Или стомах май беше, но хванахте идеята.) Първи визуален симптом за това – косата.

Да имаш свръх тегло е основна причина за нисък имунитет.

И да – болна е. Няма дебел човек, който да е здрав. Може да не си го признава, но това е истината. Дори само натрупването на излишна мазнина само по себе си е предпоставка за възпаления.

Вероятно има ИР, проблеми с ЩХ, вероятна поликистоза. Разбира се, не съм лекар и не слагам диагноза. Просто тези неща си имат визуално проявление и то е налице. Както когато някой е кривоглед или има гърбица. Така и тук се вижда с просто око – гушката, големия корем, натрупване на мазнини отзад във врата като гърбичка. Невъзможността за нощен сън, постоянната умора, която тя не признава, защото тушира с десетки кафета, които допълнително сриват системата и кортизола хвърчи нагоре. От там и е вечно горещо и постоянно се снимаше, че ходи боса. Всъщност да ти е горещо, може да е и признак на високо кръвно, което пък пак може да има връзка с килограмите. Постоянният глад за сладко и въглехидрати. И още, и още…

Пак казвам – не слагам диагноза, това са само наблюдения от екрана.

Ще предположа и че лекарите казват, че всичко е наред, защото гледат референтни стойности, а не оптимални. Което е основен проблем на всеки, който търси читав ендокринолог. Затова и има толкова много групи за самолечение.

Или лъже за думите на лекарите. Или чува от тях само това, което иска.

Умна е, но или не иска да се образова или просто и харесва да играе тази роля. Което поставя под въпрос всъщност колко точно иска дете и колко това е външен натиск. Съжалявам, знам, че темата е болна и не е моя работа да го коментирам. Знам, че е тежко за всеки, преминаващ през това. Но просто това е, което се вижда от поведението ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт