След Ковид, локдаун и транспортна стачка за този випуск ДЗИ ще са като закачка - 12 клас - 2024/2025

• 40 270
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Успешно представяне на децата днес! ❤️😊

# 511
  • София
Успех на децата днес! И весели балове на днешните абитуриенти!

Сани, честит рожден ден!

Моята е на 3 бала на приятели днес. Аз ѝ мърморя, че ще е уморена за нейния бал утре.
От утре чадъри ще са необходими за съжаление.

# 512
  • у дома...
Успех на децата, вярвам, че ще се справят блестящо!

Честит рожден ден, Сани!

# 513
Успех на децата, дано успеят да дадат максимума!
Днес уж трябва да ни е по-спокойно, все пак предмета сами са си го избрали (в неговия случай е любимата математика), но аз пак съм си притеснена, защото пък му трябва висока оценка Simple Smile

Сани, да си жива и здрава и ти, и любимите ти хора!

# 514
Еййй зачерквам значи Харвард от списъка, ц ц ц
Честит рожден ден, Само! Много здраве и радост!
Аз днес имам абсолвентка, а утре абитуриент Simple Smile в 13 часа мисля да започват празненствата Simple Smile стига учене

# 515
  • София
Това с Харвард е недопустима простотия за мен. Излезе ми тази сутрин като коментар на една жена, която следвам.
Ти вече да си там, да учиш и да ти прекратят визата, да не можеш да го завършиш...

# 516
  • София
ЧРД, Сани! ❤️😊

# 517
Честит празник, Сани - здраве и много щастливи години! Flowers Four Leaf Clover

# 518
  • Отвъд алеята зад шкафа
Това с Харвард е недопустима простотия за мен. Излезе ми тази сутрин като коментар на една жена, която следвам.
Ти вече да си там, да учиш и да ти прекратят визата, да не можеш да го завършиш...

Тоест хваща и заварените положения, така ли? Защо само Харвард?

# 519
Да, настоящите чуждестранни студенти трябва да си търсят друг университет.
Аз го написах, защото си мисля, че имаме наборчета , приети там.

# 520
  • София
Защото ДТ си се заяжда с Харвард тенденциозно.

# 521
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много неприятно, ако наистина им прекратят визите на чуждестранните студенти.

# 522
  • София
Някой пита назад каква е логиката да се явяваш на верификация по предмет, който не ти е от профила. В нашия случай, в ТУЕС учат достатъчно математика, имат и допълнителни часове даже, но профилът им не се води математика. Така че, не е да не са подготвени, но нямат право да изберат математика по профил, а само ООП.

# 523
  • София
Е, това е абсурдно просто! Да налагаш рестрикции, засягащи със задна дата заварено положение, да третираш различно група хора по конкретен признак /в случая конкретен университет/, противоречи на всички основни правни принципи и е типично за диктаторските режими на държави от третия свят, а не на правовите държави.

# 524
Дават им възможност да се прехвълрлят в други университети ... не че е готина опция за повечето заварено положение....  И този еднокнижен ще трябва да си го изтърпят и отгледат.

Общи условия

Активация на акаунт