След Ковид, локдаун и транспортна стачка за този випуск ДЗИ ще са като закачка - 12 клас - 2024/2025

• 40 191
  • 751
  •   2
Отговори
# 660
  • софия
Честит празник на буквите АБВ!
Пожелавам (си) да общуваме с грамотни хора с критично мислене и функционално разбиране на съдържанието!

Снощи беше нашето неофициално изпращане. Мисля, че се получи доста приятно и дори и на мрън ѝ хареса, защото на никой не му стигна времето заедно. Винаги е несигурно кой как ще се чувства, когато събереш хора от различни поколения. Имахме прекрасна гледка, хубаво време, любими приятели и близки. Вярвам, че за всички ще остане хубав спомен. Радвам се, че организирахме неангажираща среща.

# 661
И нашето събиране беше снощи. Много приятно, разговори, разходка покрай морето. Сякаш товар ми падна от "плещите". Остана същинския бал, който е на 27.05, КСК и... край на училището и начало на нов етап от живота на децата ни.
Честит 24 май!

# 662
Отвратителна гадост е това време. Страшно неприятно за абитуриентите, особено за момичетата.
Те все пак са млади, но аз го усещам толкова студено, че все едно всеки момент ще завали сняг. Всичко ме боли, старост -нерадост...
Видях много красиви снимки на децата. Да са живи и здрави, да имат много слънце в живота!

# 663
Отвратително време. За момичетата е още по - неприятно. С дългите рокли. Толкова време за избиране, трепети и пари и накрая не могат да се поразходят и пофръцкат с роклите. Роклята на дъщеря ми е дълга и се влачи пода. А навън кал и локви. Ще изчисти тротоарите с роклята.
Както и да е, най-важото е, че матурите минаха, беше ми много притеснено.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 11:30 от Tina*

# 664
  • София
Наистина много неприятно време. Винаги по баловете вали, но сега е и студено.

# 665
Отвратително време. За момичетата е още по - неприятно. С дългите рокли. Толкова време за избиране, трепети и пари и накрая не могат да се поразходят и пофръцкат с роклите. Роклята на дъщеря ми е дълга и се влачи пода. А навън кал и локви. Ще изчисти тротоарите с роклята.
Както и да е, най-важото е, че матурите минаха, беше ми много притеснено.
И на моето момиче е дълга роклята, но я поръчахме с държач за ръката.

# 666
  • София
Факт. Няма нито един 24-ти май без дъжд, но сега си е направо зима. Много е студено.

Все пак весело и щастливо изкарване на всички, поне ще им върви по вода на младежите.

# 667
  • у дома
На нас явно много ще ни върви,защото е днес,а при нас вали от вчера на обяд,снощи беше порой направо...

# 668
На този набор си му върви, от апокалипсис на апокалипсис Hug
Все по-силни и по-уверени напред!

# 669
  • София
Много, много хубаво са изкарали вчера, въпреки дъжд, студ и всичко. 😊
Голяма еуфория е било.
А, и имаме много снимки с намокрена в долната част рокля, въпреки, че двата часа, в които се снимахме, не валя. 😁
Та взимайте по едно палто и голям чадър за всеки и весело изкарване! ❤️

# 670
Весело изкарване на всички!
За 27-ми постоянно ми се сменя прогнозата, но поне е момче, баща му ще прави снимките и при първа възможност ще ги строя за снимки:).
На този набор за софиянчета им тръгна още със записването за ясла и детска градина:). Точно за втора вселенска група въведоха за пръв път системата за кандидатстване, като 2008г беше пръв по време пръв по право.
2009 вече за първа група в градините беше променено с точките.

# 671
Дъжд, студ, каквото-такова Grinning

Бисе, за утре гледам прогнозата по часове. Към 14-15 часа дават дъжда да спре в Плевен Joy

# 672
  • София
Вчера мина бала - имаше едни промеждутъци, в които даже не валеше. Но си беше студено. Роклята в долната част е кална. Доволна е от купона.

Днес времето  е още по-зле. Утре следобед май няма да вали.

# 673
Дъжд, студ, каквото-такова Grinning

Бисе, за утре гледам прогнозата по часове. Към 14-15 часа дават дъжда да спре в Плевен Joy
Руми, аз вчера и днес съм  като Минчо Празников, през две минути следя прогнозата🙂
А ти разбра ли, че пред Общината утре и протест ще има редом с абитуриентите?

# 674
Ееее, не, какво искат сега. Кой за какво се бори.

Поне ще има някой да ни види роклите 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт