⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 32 905
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Не знам дали тук е мястото да питам, търся за догодина място за абитуриентски следобед, нещо не толкова формално, тип къща с двор и кетъринг. Можете ли да препоръчате място? Знам няколко къщи, но са ориентирани повече към детски рождени дни. Или заведение с градина?

# 601
Вижте Infinity Varna Sky, според мен е много подходящо за такъв повод.

# 602
Скоро бяхме там. Има отделена зала  за детски рожденни дни и голяма зала със стъклен полилей. Както и пред тях пространство с трева и място за снимки/арка. Ако има и друг повод не е проблем да сте заедно, могат да се отделят. 
Вижте Infinity Varna Sky, според мен е много подходящо за такъв повод.

# 603
Здравейте, момя да ми препоръчате свестен педиатър, скоро ще се местим във Варна и ще са ми полезни насоки.
Благодаря предварително 😊

# 604
Не знам дали тук е мястото да питам, търся за догодина място за абитуриентски следобед, нещо не толкова формално, тип къща с двор и кетъринг. Можете ли да препоръчате място? Знам няколко къщи, но са ориентирани повече към детски рождени дни. Или заведение с градина?
Happy house в Левски.

# 605
  • Варна
хотел Дукеса, отдават помещение и градина, украса и кетъринг трябва отделно да се поръча.

Допълвам
тук сме празнували РД през май, но пак е помещение и градина.
И двете може да се ползват и за преспиване, ако има нужда.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 15:30 от k_savova

# 606
  • Варна
Магазин за дамски ръчни часовници, където да консултират прифесионално и да скъсяват на място верижка, ако се наложи?

# 607
Не знам дали тук е правилното място да попитам, но като купувам билет за градския през TicketVarna за Златни пясъци кой билет се избира? Има 60 и 90мин.
Ще ми трябва от летището до Зл. пясъци.
А от центъра до Зл. пясъци какъв билет трябва?

# 608
  • Deutschland/HE
За 60минути би трябвало да стигнеш от Летището до Златните. Няма чак такива големи задръствания в града.

# 609
Всъщност не е точно така или е на кантар, защото според разписанието на 409 за всеки произволен курс от летище до Златни отнема м/у 57 мин и 65 мин според крайната спирка. Зависи от часа и трафика, но много рядко вървят точно или подранили. За това разстояние често се натрупва закъснение 1-2-5 мин в идеааалния случай, в неидеалния и 10-15 мин ми се е случвало, а и често има контрольори. Ако иска да е изряден човек в случая или взема 60мин и при нужда купува втори билет или директно 90мин. Или кара замалко гратис на риск. Преценява си.
https://tasrud-varna.com/%d0%b0%d0%b2%d1%82%d0%be%d0%b1%d1%83%d1 … 8f-%e2%84%96-409/

Също тези билети важат само за  Градски транспорт, НЕ важат за автобусите на Ченсфилд 55 (имат надписи/стикери, кондуктори продават за тях), двата се редуват.

# 610
  • Варна
Магазин за дамски ръчни часовници, където да консултират прифесионално и да скъсяват на място верижка, ако се наложи?

Juliany на Княз Борис.
Скъсяват на място, сменят батерии, внимателни, търпеливи и учтиви.

# 611
  • Под Слънцето
Не може да бъде! Все някой някъде трябва да го прави. Утре отивам на разузнаване, че 4ти доктор днес невролог, ме прати  натам. Преди това УНГ-2,  невролози- 2ма... Не съм била за тях. То не бяха рентгени на синуси , на дробове.. на гръден кош. Хм. Винаги да създавам прецеденти .. ми писна ми да не могат да разберат какво ми е.
Искай от невролог направление за ЯМР или скенер на глава. Вече задължително искам направление за образни. Никой не може да ме убеди, че с няколко почуквания и знаят какво ми има. Щом те пращат на лицеви челюстен, най вероятно е нещо в главата.

Права беше. Сюрпризираха ме с цена за преглед 100 лв за няма и 2мин -почукване с огледалце по зъб и натискане с пръст на бузата. Много са си повярвали.

# 612
Не може да бъде! Все някой някъде трябва да го прави. Утре отивам на разузнаване, че 4ти доктор днес невролог, ме прати  натам. Преди това УНГ-2,  невролози- 2ма... Не съм била за тях. То не бяха рентгени на синуси , на дробове.. на гръден кош. Хм. Винаги да създавам прецеденти .. ми писна ми да не могат да разберат какво ми е.
Искай от невролог направление за ЯМР или скенер на глава. Вече задължително искам направление за образни. Никой не може да ме убеди, че с няколко почуквания и знаят какво ми има. Щом те пращат на лицеви челюстен, най вероятно е нещо в главата.

Права беше. Сюрпризираха ме с цена за преглед 100 лв за няма и 2мин -почукване с огледалце по зъб и натискане с пръст на бузата. Много са си повярвали.
Интересно:) А може би вие отидете да учите над 10 години, да специализирате, а и не 100, а 300 вземете😉Когато ги заплащате за маникюр и фризьор, няма проблем, нали? Много грозно изказване😉

# 613
  • Под Слънцето
Ани2010, не ги намирам парите на улицата, но по-важното е  ,че нито на вратата , нито в кабинета има ценоразпис, по който да се ориентира пациента и да реши да влиза ли или не. За това колко саркастично можеш да коментираш?

# 614
Здравейте!

Извинете ме, че питам тук, но ако някой може да ми съдейства ще съм благодарна!
Отдел "Пенсии" на НОИ - Варна къде се помещава? В Гугъл ми дава адрес ул. Охрид 20, но дали е така? Необходимо ми е да подам заявление за промяна на начина за получаване на пенсията на майка ми.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт