Не мога да я забравя, много ми липсва...

• 3 609
  • 44
  •   1
Отговори
# 15
Акъла не ми го побира как след толкова много време заедно, тя продължи напред със съвсем непознат за нея човек, познават се от две седмици и са се виждали 3-4 пъти, а вече той нощува при нея в апартамента й, а мен обвиняваше че съм продължил напред...
Не спирам да мисля за нея, преди нея имах кратки връзки за по месец два и не съм изпитвал такива чувства като сега, не минава ден в който да не мисля за нея, как е, какво прави, как се чувства, а нейното последно съобщение към мен беше че ще ме накара да усетя най големия ми страх и болка и цял живот да ми липсва че си е тръгнала, постигна го...
Сърце не ми дава да изхвърля нещо което тя ми е подарила, постоянно се връщам назад и чета стари чатове, гледам снимките ни и се скъсвам от плач, всеки ден проверявам дали ме е отблокирала някъде и се опитвам да й се обадя, но без успех...
А приятеля ми, който ми заби нож в гърба докато се опитваше да ме утеши, казваше ми колко риби има в морето и такива неща, а в същото време й е писал...
Преди два дни чух от приятели, как е коментирала и колко много се радва и е щастлива че съм в това състояние и че не й пука за мен...
За мен всичко беше специално, аз и бях първата сериозна връзка и пръв във всяко едно отношение, а тя изтри тези 3 години с едно щракване на пръстите.. 🫤

# 16
Милото момче, толкова много ме е било яд, че често добри момчета след като са били опарени много се затварят и спират да са така романтични.
Това, което описваш, ако е вярно, тя е много жесток човек...какво значи, че се радва, че си в това състояние!?
Не заслужаваш това, ще срещнеш друга жена, всъщност е съвсем нормално да го преживяваш, има почувствителни хора, които не ядат и не спят да, аз съм така, когато страдам.
Намери начин мозъкът ти да се върне към спомен, когато просто не мислиш нищо, за да може да спиш, сънят ще ти помогне и за възстановяване плюс през деня се заеми с работа много, по възможност в офис сред хора, и спорт ! Промени нещо в навиците си, ще мине време и ще се оправиш . Много ти съчувствам и се разстроих от прочетеното.

# 17
Един съвет от леля ти Наивница - следващият път като си във връзка, не ходи да лайкваш снимки на други жени и да им четкаш самочувствието. Нямаш работа там! На никоя жена не ѝ е приятно гаджето ѝ да лайква разчепатени снимки. Никога. Зяпай ако толкова те влече, но не лайквай като някакъв олигавен глупак.

Не се самоубивай, ще си съсипеш семейството и приятелите, на нея ще ѝ накривиш шапката.

И последно - работи с тази лабилност, а не я поощрявай в себе си.

# 18
За да прекрати тя  3 годишна връзка, явно сте имали доста проблеми и на нея й е прикипяло достатъчно, търпяла е и тя,  та чак  да иска да ти се върне всичко и да тръгне с приятеля ти .
За друг път да знаеш, цени това, което имаш, докато е твое, грижи се за него и го цени.
И най- търпеливите жени имат своя праг на поносимост.

# 19
За да прекрати тя  3 годишна връзка, явно сте имали доста проблеми и на нея й е прикипяло достатъчно, търпяла е и тя,  та чак  да иска да ти се върне всичко и да тръгне с приятеля ти .
За друг път да знаеш, цени това, което имаш, докато е твое, грижи се за него и го цени.
И най- търпеливите жени имат своя праг на поносимост.

И аз мисля, че има неща които или ни се спестяват тук или авторът явно не е разчитал "знаците".
Три години е била с него - едва ли от днес за утре е почнала да не го понася.

# 20
  • Пловдив
Съвет?! .............. Нищо повече не можеш да направиш ....върни се на работа , сега си в период , в който трябва да даваш поне минималното от теб за да се задържиш на повърхността. Остави тя какво прави , всичко това са демонстрации за да покаже и докаже на хората ,че проблема не е в нея..........план по стъпки:

1.Страдаш
2.Страдаш
3.Страдаш
4.Страдаш/ Започваш да се интересуваш от някакви нови неща
5.Страдаш
6.Страдаш ама по малко
7.Страдаш още по малко
8.Горе долу започваш да проглеждаш/Ама пак си страдаш
9.Страдаш
10.Страдаш
11.Вече всичко е в твоите ръце

След година някъде ще си съвсем нов........но след това е прекрасно ............трябва да го избуташ.Успех момче .....пътят не е лесен. Въпросите в главата са хиляди , отговорите безумни , Монолозите ще бъдат част от теб дълго време ..........но изцелението не се случва за една нощ.

# 21
Преди два дни чух от приятели, как е коментирала и колко много се радва и е щастлива че съм в това състояние и че не й пука за мен...
Да, това е странно, както и дамите преди мен отчетоха.
Нещо ти е набрала, но паметта ти услужливо го отхвърля или оправдава.
С нещо си се провинил - и е редно да кажеш какво е нейното мнение по въпроса, а не твоите представи за нещата. Тя със сигурност има конкретен отговор защо вече не е с теб.

А относно отговорите тук - не приемай съвети от мъже, които нямат пари и не ги харесват жените - такива винаги ще ти казват, че трябва да си гаден, да се държиш хладно и прочее глупости. Хубава жена не се "лови" на дребнавост, беднотия и лошо отношение. Само защото с една не е провървяло, не значи и ти да се превръщаш в голтак и мрънкало. Остани си пич, все ще се намери точната мацка.

# 22
На нея не й пука за теб, а защо на теб да ти пука за нея? Нима не виждаш колко тя е зла и високомерна?

Изгори тези неща, които ти е подарила, ритуално, но на безопасно място, да не стане пък пожар сега. Тя не е скъп за теб човек, а враг, защото те е наранила, така че няма нужда да превръщаш някакви предмети в светиня, след като тя така се е подиграла с теб.

А приятеляят ти явно също не е стока - подмолен предател. Това е голям удар, трудно се преглъща такова нещо. Случвало ми се е нещо подобно, наистина не чак такова като в твоя случай и те разбирам.

# 23
Авторе - за депресията поговори с твоята приятелка - психоложка. Но още по-добре -с доверени роднини, приятели, близки. Ше получиш подкрепа само от хора, с които с имате взаимно доверие.

Иначе - спорт, и почивка, връщай се на работа, каквато и да е. Трябва да си в социална среда.

За жените - ще перефразирам една стара приказка - от 6 млн българи, 3 млн са жени. Като махнеш 2 млн по различни причини, остава 1 млн. Все ще намериш нова приятелка, Звучиш като да си още млад. не се отчайвай, животът е пред теб.

Гледай да стъпиш на краката си. жените харесат повече уверените мъже.

# 24
Бившата ти се държи доста кофти, ако след 3-годишна връзка без причина разнася колко се радва, че страдаш. Това не е достойно, трябва да го използваш да притъпи болката ти - в раздялата виждаш човек що за стока е.

Минало е много малко време, че да я забравиш, няма как да стане за един месец. Ще минат два-три месеца, половин година, вече няма да се сещаш всеки ден за нея и отново ще усещаш удоволствията в живота.
Мисля, че вместо да се вглъбяваш в "как може" и "защо така прави тя" по-полезно за теб е да си извадиш няколко извода и да ги ползваш в следващата си връзка - ще имаш такава, обещавам!:
- Няма идеални хора и всеки е способен на всичко при определени обстоятелства.
- Ако след 3 години вместо да се събирате, вие се отдалечавате, връзката е обречена. Вместо да заживявате заедно, ти се връщаш в родния си град, вместо да обсъждате брак и деца, вие се ревнувате за лайкове. Не е задължително някой да е виновен - просто явно не сте били един за друг. Преди раздяла винаги има кардинални различия, които хората просто игнорират, защото няма решение. Ти може би си очаквал, че тя ще се върне в родния ви град, а тя няма такова намерение?
- Не отричам приятелство между мъж и жена, но да ползваш "приятелка за психолог" не звучи много правдиво. Имаш си гадже, имаш си мъже приятели - ползвай тях. Всяка жена би ревнувала от това, че си емоционално близък с "приятелка". Може и твоята бивша сега да ползва приятеля ти като "психолог". Не е приятно, нали?

# 25
  • София
Имаш много изразена клинична картина и ситуацията въобще не е за подценяване.
Разкажи на близките си какво се случва с теб, още тази вечер.

# 26
Аз бих те посъветвала да спреш да се самоизмъчваш. Колкото и странно да ти звучи със сигурност щом не са се случили нещата между вас те чака нещо още по красиво.   Бих добавила,че щом мястото до теб се освобождава,значи нещо по-хубаво ще дойде.  Винаги,когато ни се случва нещо тежко е за урок. Извлечи си поуките и вдигни високо глава. Ти заслужаваш щастие и то ще дойде при теб. Пожелавам ти по-бързо да намериш вътрешния мир и да осъзнаеш,че нещо по добро те чака!!!!

# 27
Истината е че преди да я срещна и до толкова да я обикна и да се влюбя толкова много съм имал и друг живот, други хора, приятели, връзки и занимавки, преди нея претърпях нещо доста долно, накратко "рожден ден на приятел, вила, парти, аз със приятелка от няколко месеца, тя се напива и си ляга с друго момче, докато аз говоря по телефона извън вилата и всичко приключи".
След това доста се промених, станах съвсем друг човек, докато не срещнах нея, но за съжаление тя срещна това ново мое лице, което не се доверяваше на никой, излизах с други момичета, но Никакви чувства...
След като срещнах нея и се влюбих страшно много започнах леко стъпка по стъпка да показвам чувствата си, които преди това бях затворил в себе си, в началото веднъж се случи да се скараме и аз писах на друга, но до там, никога за тези 3 години не съм си позволил да изляза с друга или да направя нещо с друга, тя разбра, казаха й и вината си беше лично и единствено моя, говорихме и се сдобрихме и продължихме, 2024 преди бала й започна да обръща внимание на друг човек, да си пишат и говорят ( защото за съжаление в днешно време всичко е свързано със социални мрежи) обясни ми да не се притеснявам и че се познават от деца, успокоих се и продължих, но това не спираше, той ходеше с нея на фитнес, показваше й колата си и дори й беше дал да я кара без мое знание, аз разбрах от страничен човек, защото тя не ми сподели това, за съжаление се ядосах и отново под влиянието на алкохол и думите на приятелите ми че нещо се случва и крие от мен писах на друго момиче, но само чат и общи неща например за колата която си е купила и какво мисли да учи в университета и се стигна до седмична раздяла но с поддържане на контакти... След 2 дни тя ми обясни че отива на разходка до друг град с роднини понеже имат работа за вършене там и толкоз, пожелах й да се забавлява и да си изкара страхотно, цял ден ми пишеше и ми обясняваше къде е и къде са роднините й и че е сама и се разхожда, да но не, по случайност са я видели хваната за ръка в центъра на града с момчето от фитнеса и че той я е завел там, тоест е нямало никакви роднини...
Приех го, обърнах се към алкохола и до действие което ме спряха да направя на терасата в апартамента ми...
След три четири дни поговорихме, поплакахме си, обясни ми че е сгрешила и че се е запознала с момчето във фитнеса а не го познава от дете, отново се сдобрихме и продължихме напред, но на бала й колкото и да не беше редно проверих в телефона й докато тя беше на фотосесия и беше продължила да контактува с него, ядосах се, но не провалих бала й понеже за всеки това е веднъж и е специално, но цялата вечер тя ме гледа, прегръща ме, усмихва се и е радостна а за мен това беше най тежката вечер която съм изпитвал, но не го показвах, на следващия ден изяснихме нещата и сърце не ми даде да я напусна, защото я обичам повече от всичко и всички, но от там нататък нищо не беше същото, започна да прави проблеми че имам други момичета в профилите ми, директно изчистих всички профили, след това започна да търси случайни снимки на момичета и като видеше че съм харесал снимка започваха проблемите, а всеки човек е харесвал снимки преди да е във връзка, но тя не го разбираше, обяснявах й че тези харесвания са от преди нея но без резултат... Започна постоянно да повтаря че ме мрази, че късаме и други обиди които няма да спомена и на следващия ден все едно нищо е нямало, помолих я да направи същото за мен, да спре да приема други момчета и да харесва снимки защото не ми е приятно а тя ми отговори "Няма, ти го заслужаваш"... И това приех, не съм малък, разликата в годините ни с нея е 7 години, като се върнах в родния ми град, не съм очаквал и тя да се върне и никога не съм го и поискал, обещах й че всеки ден като почивам ще ходя при нея, това и правех, но всичко тръгна назад... Започна се с разговора ми с момичето което имам за сестра и нямам никакви чувства към нея, родния ми град е малък и за съжаление много долен, всеки с всеки се познава и говорят всякакви неща за да има филми и драми, започнаха да й звънят и да й пишат че се занимавам с други момичета и се интересувам от други, а нямаше нищо вярно, но тя не повярва на мен, а на тях, а аз нямах шанс да го докажа... И ето на... Стигна се до тук че всеки ден плача, не спя защото знам че отново ще я сънувам и ще се събудя със сълзи в очите...
Всичко ми напомня за нея, тя продължи, но аз не мога дори да си го помисля, погледна ли нагоре виждам дъното...

# 28
Ох пич, страшно токсично! Страшно!
Все едно сте на по 15!
На твое място бих палила свещ в църквата, че съм се отървала.
Луда работа.

# 29
И двамата не сте достатъчно зрели за сериозна връзка, сега ви е времето да се забавлявате, да трупате опит, да се развивате, да срещате нови хора...
Навремето родих твърде рано, на 21. Естествено, тази връзка не оцеля, а аз се чувствах като ограбена.
Защо ти са сериозни отношения на този етап?
Защо стоиш в твоя загубен град?
Защо си се вкопчил в това момиче, точно в нея?
Очевидно и двамата сте се ограничавали взаимно, това няма как да оцелее в дългосрочен план.
Детински истории.

Общи условия

Активация на акаунт