Частни училища – информативно-дискусионна тема – 68

• 19 799
  • 277
  •   1
Отговори
# 15
казаха че ще се местят, макар че никой да не вярва, че ще се случи толкова скоро

# 16
Дали има някой в темата с преки впечатления от гимназия Увекинд или Дружба? Ще ми е от голяма помощ  да разбера какви профили се учат, атмосфера, възможности, всичко.

# 17
Сигурно ли е, че не е започнал строежа? Все пак първата копка беше февруари и да не е започнал ми се струва странно.
Ако не се преместят там 26/27 за ПУК в Архимед ще има отново 1 паралелка прием.

# 18
Здравейте,
търся мнения за ЧСУ “Нов век” с.Кирилово- гимназиален етап.

# 19
  • в страната на чудесата
Е къде ще учат 26/27 ако не се преместят?

# 20
  • София
Строежът върви, понеже работя в района и го гледам всеки ден до къде са, още не са на първи етаж, но вървят с добри темпове според мен. 2026 е абсолютно постижим срок за пускане.

Сигурно ли е, че не е започнал строежа? Все пак първата копка беше февруари и да не е започнал ми се струва странно.
Ако не се преместят там 26/27 за ПУК в Архимед ще има отново 1 паралелка прием.

# 21
А къде точно е сградата? Може ли да дадете локация на картата?

# 22
Пише, че е парцел 5 на София Тех парк, отдалечен е от Цариградско. Дали ще е удобно да се придвижват пеш до бъдещата метростанция?

# 23
Аз го гледах на картата, на метри ще е от метростанцията. Дано стане метрото, обаче, защото в момента трябва в кръговото да взимат рейса или на Цариградско..

# 24
  • София
А къде точно е сградата? Може ли да дадете локация на картата?

би трябвало да е тук:
https://maps.app.goo.gl/qLzKDZt26smy9re36

# 25
Хъм, аз мислех, че е там, където пише insait.

# 26
  • София
Строи се сградата, близо до Арена Армеец е, но на територията на Тех Парк, на минута от сграда Джон Атанасов.

# 27
  • София
Преминаването през целият ТехПарк е напълно безопасно. Дори да са в другият край няма да е проблем децата да се придвижат да бъдещата метростанция през самият Парк.

# 28
а спрямо спирката на Цариградско шосе, колко навътре идва? Питам не дали е безопасно, ами зимата като е студено, колко време ще се ходи.

# 29
Според мен не повече от няколко минути.
Къде точно ще се намира новата сграда? Намерих схема на парка.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт