Частни училища – информативно-дискусионна тема – 68

• 35 174
  • 446
  •   1
Отговори
# 435
Може ли да споделите с какъв % се повиши таксата за храна във Вашето училище спрямо миналата година?

# 436
От тази година записахме сина в Увекинд. Обаче - много ми е интересно - какви раници ползвате за децата? В нормална ученическа не успях да събера нещата. Имам една за пътуване, която е малко по-голяма (над 35л е със сигурност, миналогодишната ученическа му е 34л), но и в нея едва ги набутах, а уж и учебните материали трябвало да се събират вътре.
Раница Coolpack.Вече втори  модел купувам и 5 години  не е мръднала. Има различни размери .Много  съм доволна.
Дзен мама, да отговоря  аз.Нямаме храна , съответно не ползваме такава.Общата такса тази година  е повишена с почти 30 %.Аз и очаквах де.Не е лошо и други родители да споделят. Не сме  в столицата.

# 437
  • София
Всеки ден ли носи учебните материали?
При нас всичко се побра(само нещата по физическо и една папка със скинцник и неща за рисване бяха отделно), но те стоят в училище, взимат се само отделни неща в петък за уикенда.

# 438
Децата от ПУК до 4 клас е нормално да си носят раниците само в понеделник към училището и в петък от училището към вкъщи. Ако трябва всеки ден да си носят учебниците към вкъщи това ще е сериозен тормоз за детето.
Вижте от 5 клас нагоре, ще се изненадате, колко натоварени раници носят децата - понякога стигат по 5-6 килограма.

# 439
  • София
В държавното училище раницата на дъщеря ми стигаше 7 кг. При това още от по-малките класове.
Но двата екипа по физическо (с горнище, долнище, тениска и чорапи) плюс обувки за физическо реално заемат почти цялата раница, защото са обемни.
Coolpack раницата въобще не можа да ги събере.

# 440
  • София
Може ли да споделите с какъв % се повиши таксата за храна във Вашето училище спрямо миналата година?
В ТЕ тази година таксата за храната скочи от 2 на 3 хиляди. В ПЧМГ не знам миналата година колко е била, сега е 65 лв на седмица.

# 441
Скъпи майки, търся за сина си( 8. клас) училище, в което методиката на преподаване е подобна на тази във Валдорфското училище. ( тази година при тях няма да има 8. клас).

# 442
  • в страната на чудесата
Как преподават в осми клас?

# 443
  • София
Не знам дали има друго училище с подобна методика.

# 444
Здравейте!

На дните на отворените врати (не пробните присъствени) ходят ли обичайно и децата?

# 445
Задължително.

# 446
Според мен е малко трудно ако става въпрос за деца на 6г да стоят 2 часа на едно място. По големите може

Общи условия

Активация на акаунт