Априлски бебчета 2025- тема 1

• 22 545
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
Ние сме на Авент. Пробвах с препоръчаните Нук-ве, но млякото и се излива в гърлото и тя се даваше и не малка част излизаше и извън устата и. Залъгалките на Бибс и тези от iHerb са и любими. Така, че действително може да се пробва с едно шише на Bibs. Бяха ме предупредили, че каучуковите биберони не стават за стерилизатора на Авент. Нашите залъгалки не са каучукови и няма проблем.

Joss Stone Предполагам шишетата на Бибс също пускат, като Нук-четата в Токуда?

Зари Ние също имаме платен преглед при кардиолог в Токуда и не е писал такива неща. Писал е, че всичко е наред и няма нужда да се прави нещо. Кой е лекаря, който я в преглеждал ?

# 406
На Нук бибероните са 3 вида - S, M и L, ката S е за вода, а L за гъсти храни. С Авент и но нас не се получи. Сега пие антирефлуксното с Нук M и е добре.

# 407
Нашите са S и сега ги ползваме за вода. За ядене много рядко ги ползвам.

# 408
Не, не са като нук. Пускат доста по-малко, трябва да дръпне, но не са като авент. Кая може да се изморява много от дърпането и да няма сили да изпие всичко. Пробвай един бибс. Аз ползвам стъклени шишета с каучуков биберон и ги стерилизирам. Просто се скапват и трябва да се сменят, но има само резервни и не е драма.

# 409
Благодаря, Joss. Поръчвам направо да ги тестваме.

# 410
Аз като цяло съм доволна от Нук 😊 Всъщност размер S е за вода и за кърма, пуска слабичко. Размер М е за адаптирано мляко, пуска повече, но и АМ е по-гъсто от водата и кърмата. Не се дави, идеално му е. 🤗

# 411
И ние сме на нук, използвам с-ката за АМ и е супер. Изяжда си мляко за 5 до 10 мин. Не се дави, нито се изнервя. Взех едно авент за водата и познайте по-колко вода изпиваше, почти нищо. Онзи ден го пробвах, ами то на 5 дръпвания пуска една капка. Веднага взех едно от ДМ някаква тяхна марка стъклено, ами пие си вода вече общо за деня 20 мил и повече.
Пълнолуние дано и при теб това да е бил проблема и започне да хапва по повече

# 412
Ние решихме пак да я пробваме с авента, защото аз така и не ги пратих, макар че бях обещала, ама много ме завъртя всичкото... При всичката й сила в момента, успя да дръпне 10 мл кърма за 10 мин и след това нищо. Не знам кой успява да суче от това, аз това бебе до зърната си не бих го пуснала AstonishedSmileySmileySmiley

# 413
А с какъв поток биберон сте пробвали на Авент? Ние сме с 3ти поток и ако иска изпива млякото за 10 мин. Но според мен не е в това проблема. Сега пак в пробвах  с Нук-те шишета, ами пак цялата уста и беше в АМ и започна да го плюе. Не знам как е Аптамила, но Хип-а не ми се вижда гъст и с биберон S си се излива доста АМ. Поръчах комплект от 2 шишета на Бибс с 4 биберони с различен поток и ще ги тестваме.

# 414
Оффф,мами...вече не издържам 😵‍💫😵‍💫
Така,моята девойка на вечерното хранене започва,суче 2,3 Мин и започва едно свиване,рев...хем е гладна,хем я боли,хем не може да се наяде...и вече не знам какво да правя.
Това и през деня се случва,но не е толкова фрапиращо,вечер е по зле.
Аз не мога да разбера,как след като се събуди или в сънено състояние успява да пръцка,а по време на ядене явно не може,не и идва на акъла 🤦
Шише не иска,биберон не иска,пози ли не пробвах,легнала,права,все е същото.
Попадало ми е за тих рефлукс,започвам да си мисля вече да не е това казах на педиатъра,не ме отрази, Защото малката беше болна,и вика да от носа щото хърка и така,да ама не е от това...😵‍💫
И имам чувството,че ще свикне с идеята че яденето носи болка и дискомфорт,не знам вече какво да правя 😭😭😭😭

# 415
Да няма някакъв дискомфорт в устата?

# 416
Не бях се замисляла,но мисля не,нищо не съм виждала 🤔 А и педиатъра в четвъртък я гледа, нищо не каза
Да няма някакъв дискомфорт в устата?

# 417
Далинда, във вторник бяхме същите, падаше едно пищене и рев за глад, като започне да яде още по голям рев защото я свива корема и я боли, става параграф 22….днес също имахме такива фази…
Спокойно нищо не помнят 😂 като намалеят коликите си хапват и за изпуснатото… проблема е , че и жегата влияе …и коликите и пръцкането явно им е трудно и болезнено все още и така…освен реване , какво им остава и на тях и на нас 😂

# 418
Нашата реве и яде понякога. Всъщност се случва всеки ден, просто не е на всяко ядене. Обикновено вечер. Отдавам го на коликите.

# 419
При нас също го има понякога - суче и се превива, понякога пуска заради това. Но не е на всяко ядене.

Общи условия

Активация на акаунт