🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 778
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Срещата на Роси и Васил на мен ми се видя много истинска, направо се изненадах колко приятно беше всичко и си личеше, че се чувстват добре един с друг, отпуснати, искрени. Васко беше щастлив, Роси още повече.
До момента симпатизирах на Ади /и още й симпатизирам/, но с Роси толкова естествено се получи, че започнах да се чудя дали пък тя не е правилния избор за него. Аз намирам Роси за хубава, по-скоро много чаровна е тя, малко само фигурата й не е много фина, но като цяло има нежно, миловидно, приятно излъчване. Освен това не е глупава, просто й липсва опит, не само с противоположния пол, изобщо в живота може би. Според мен Васко разбра всичко това, но късно /както се изрази самия той в един синхрон/, сигурно вече е взел решение за избора си и сега малко се пообърка. С Васил имат общи интереси те - Роси е със спортен хъс, отдават й се нещата, които и той харесва. Чак ме е яд, че не я забеляза по-рано. Аз, ако бях на нейно място, досега 15 пъти да бях напуснала, усещайки, че не съм план А, но ето, тя остана и може да е било за добро и с причина /както каза Васил/.
Даниела и Мартин не са ми интересни вече.
На фона на срещите на Виктор - толкова сухарски и скучни, направо измъчени, снощният епизод беше изключително свежарски и приятен.
Ще видим как ще е тази вечер с Ади.

# 106
Ако поиска, винаги може да си "направи" носа Росица
За разлика от обезобразените волдемори, които в анфас първо те посрещат с две отворени ноздри (понеже в Бг и наоколо не правят добре носовете)
Но за какво и е, има миловидно лице.
При сърцевидните брадички остаряването най-трудно се забелязва, казват хирурзите. Там увисването почти не личи

# 107
Скрит текст:
Сериозно ли се е появила така в ефир.. ужас. Изпуснала съм го, някой ще преразкаже ли дали е казала нещо интересно?
Извинявай, ама какво ѝ е на вида? Може да е всякаква, ама грозна и зле изглеждаща с дрехи, не е!

Това, което обяснява нещата беше, че каза, че на онзи етап е смятала, че с Мартин не може да има нищо. Водещата учтиво не я попита, а на този етап може ли, ами разни други ненужни неща говориха... Косара се държи като сърдита на всички.

Джуките, барната в бледо лилаво синтетично костюмче и най-вече обувките – нелепа е!

# 108
  • София
Хубава е Косара, но просто е кифляк страшен, това е. Не може да избяга от себе си, каквото и да направи.

# 109
КоЗара изглежда като добре запазена поне 45- годишна жена.

# 110
Браво, че се постарала да оправи говора!

# 111
  • Варна
Направи ми силно впечатление, иначе си е със вирнатия нос до тавана, най-красивата, най-добрата и така нататък.

# 112
То всички се разхождаха с ансамбълчета от Шийн, та сега искате скъп костюм.

# 113
Скрит текст:
Кажи честно, позна състава на материята на костюма през телевизора ли?! 😆 Цвета е лично предпочитание и всъщност е бонбонено розово. За обувките... нямам какво да кажа, необяснимо ми е на тях пък какво не им е наред. 🤷
Хах, а ти не можеш ли да определиш по гънките на материята, че е  боклук?
Хах, не, не мога! И ти не можеш, ма се правѝ колкото си искаш.
И какво, само коприна ли трябва да се носи, за да покажеш, че си хай?

Има лен, памук, кройки и комбинации по-подходящи за млади жени.

# 114
Не бих препоръчала на Росица да си оперира носа или каквото и да е. Естествена, макар и с доста широк нос, и ... и ... Innocent със сигурност е по-симпатична отколкото с неестествена черти, които очевидно са преправяни.

Между другото, невинаги резултати от пластичните операции са толкова лоши и забележими - пример, новата на Григор Димитров, която с предишния си нос е била направо грозновата, а новият ѝ се е получил много хармонично Wink

# 115
Довечера Ойстърови какво ще правят? Т.е., за какво ще се карат?

# 116
Много добре се получи срещата на Роси и Васил, припомни ми хубавите неща в това предаване и защо го гледам. Категорично най-добрата среща и определено доооста закъсняла. Роси отначало ме дразнеше с нейните постоянни "ок" "добре" и т.н., но в крайна сметка бе сексапилна, без да е вулгарна, беше в прекрасно настроение, много сладка и й беше толкова хубаво, че чак забрави как на другия ден може да изберат друга. Просто се наслади на сегашния момент и не искаше той да приключи. А това бе и причината да иска да бъдат в една стая с ергенина, без да е задължително да са по-интимни, отколкото вече бяха... просто да си продължат вечерта. Васята обаче знаеше, че стигне ли се дотам, няма да успее да се спре и беше прав, че на този етап е твърде рано за това.

Колкото до Мартин и Даниела, на нейна страна съм по отношение на кафето. Толкова ли не можеше да се спре някъде по пътя и й се вземе едно. И е много права тя, че както си научиш мъжа, така и ще си го търпиш. Обаче срещата им беше... смехотворна и особено тя, която се държеше все едно всеки ден й се случва да дегустира вина на различни екзотични дестинации. Ееееех. Превзета и неискрена е, уви. А на Мартин май са му паднали "розовите очила" и осъзнава колко трудно ще я изтърпи и колко не е готов да промени живота си заради когото и да било. Нищо чудно и вече да са били интимни и когато хормоните не му мътят главата да е започнал да мисли по-трезво.

# 117
Възможно е наистина Васил да е женен с дете. Косара много пъти повтаря, че не е  бил искрен.

# 118
Цветът на костюмчето е ок, добре й стои, кройката в рамената е малко кофти- овърсайз с подлънки  ..meeh Unamused, но Косара много държи да е по последна мода, така че разбирам защо този тип и цвят е избрала. Обувките можеше малко да контрастират, а не да се сливат така, но все пак има разлика кое как стои на живо и на камера. Гримът й е много хубав. Не съм я слушала какво говори, но мога да си представя. Grinning

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 13:00 от BobbyDyl

# 119
Косара не толерирала това, което видяла - целувка заради бас.
Васил е много виновен.
Но кой го тласна или по-скоро принуди ктм ситуацията заради мъжка солидарност, не отчита момента.
Когато говори за Мартин Косара рязко забравя позата и се връща към автентичността си - мекото произношение. Но наистина можела да говори и на книжовен български.

Това пате е влюбено на куче в Мартин./по новия правоговор/

Неразделни били с АннаМария...До евентуалната валидация на едната от двете.

Общи условия

Активация на акаунт