🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 748
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 90
Скрит текст:
Роси си е много добре. Без корекции. Има индивидуалност, има си и лице - истинско.

Изумяватт ме коментарите че била грозно защото носът й бил еди какъв си. Повече ви харесват кълцаните носове ли, при които всички лица изглегдат еднакво .
Скрит текст:
На мен защото не. Втръснало ми е да гледам едни и същи физиономии, разкроени и кълцани, и да се опитвам да разпозная кой стои зад поредната универсална маска. Много е тъжно да нямаш индивидуалност, много.
Аман от прояви на ниско самочувствие и комплекси болни, които се прехвърлят и на другите, които хал хабер си нямат от нечие чужди комплекси, а и не ги интересуват Sunglasses
Според теб значи естествени носове, които не стоят като камби отпред, не съществуват, така ли?

И изобщо всички естествени носове ли са набиващо се на очи големи, че да има нужда да се кълцат?

Учудваш ме.

# 91
  • България

На една по-дребна и нежна жена с по-светъл цвят кожа и светла коса костюмчето ще седи много добре, но не и на Косара. Фотошопът на лицето яко е играл, не мож я позна.
Направила се е на красавица, а я видяхме каква е.

# 92
Като никога попаднах на "Преди обед" с Косара. Как да го преразкажа...!? За мен е пълно със спойлери .

# 93
Сериозно ли се е появила така в ефир.. ужас. Изпуснала съм го, някой ще преразкаже ли дали е казала нещо интересно?
Не  внимавах  достаъчно, ще си го върна да прослушам, но едното беше, за целувката, че била изненадана, но сега това вече няма значение и другото, че с Ана Мария били много близки. Пикантериите след малко...

# 94
Косара се е облякла на братята на  Дацето дето харесвали бели коли с бяла тапицерия🥤💊🥤

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 12:05 от Labubu8

# 95
  • България
В спойлерната тема.

# 96
В Би ТВ имат добри гримьори, признавам.  Да вземат вместо Наум някоя от техните да пратят догодина, че да не гледаме плашила.

# 97
За мен Косара е красива и екзотична, особено в лице.

По принцип харесвам по-отворени и по-кръгли очи от нейните, но в случая точно тази им форма със светлия цвят ѝ придават екзотичност.

# 98
С 1/2 ухо ги слушах към края. Всички се подмазваха на примадоната в студиото, а тя упрекна Васил, че не бил опознал повечето момичета. Rolling Eyes Пак не е доволна.
В предположенията какво ще направи Мартин, Косара пак започна да говори за него, все едно е Бог. Според нея щял да си удържи на думата, т.е. да даде пръстен, защото бил мъж на място, държал си на думата и бля бля. Как не се умориха да го възхвалявят не знам.

# 99
Росица не е хубава, само ако стандартът е инстаграм филтрирани снимки и холивудски красавици. Не виждам проблем във външния ѝ вид.

Има поне два начина да гледаме към случилото се с Роси. Единият е като свалка в дискотека и този тип мазни мъже, които канят едното момиче и като му откаже, веднага канят приятелката ѝ, която стои до нея. Отврат! Другият е, че шоуто е ускорена, сгъстена версия на случки и в живота и с ръка сърцето мислите ли, че мъжът до вас не е отрязван от някоя друга, преди да бъдете заедно? Васил влезе в шоуто късно и отношенията му с Косара, Адриана и Росица бяха в толкова начален етап,  че няма особена драма, която и да е от тях да пробва по правилата на предаването дали нещо може да се получи. Косара няма интерес, Адриана вече чува сватбена камбани, а Росица излезе най-после на вечеря с целувки. Чудо голямо не е станало.

# 100
  • Варна
Обаче е изчистила акцента лисицата.
Чете тя и още как.

# 101
На Косето жуката ще цунка носът и скоро скоро...да не беше ги надувала тия джукаци, щеше да е по-добре.

Телесила, ние не обсъждаме всички носове на Вселената, а обсъждаме и говорим за носа на Росица. Няма какво да се изненадваш, има хора, които все още харесват естествените дадености на човек, не прекроените.

# 102
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Васко ми е интересно как от мижав интерес( да не кажа по-силна дума) към Роси се извъртя на 360 градуса(😁по тяхному) и не се отлепи от тази мома. Хайде да е било от алкохола, да е било от сухият режим, но.. пак ми е непонятно.. Ако един човек не те привлича и тези фактори няма да помогнат. Определено е загадка за мен снощната му... палавост.
Не е загадка, Косара изпиваше всичко в нейна посока. Тя има визия, а мъжете първо харесват с очите.
Адриана пък със старание и натискане изпъкна.
Но ето, че дойде мигът на Роси. Само малко да понамали тази готовност да угоди, да се хареса и всичко ще е наред.
Без да е красавица, има голям потенциал, не е типичната кифла с корекции и претенции.

Роси не е красива ?

Ти напрау ма застрела с гаубицата. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ами не е красавица - уши, нос. Просто е миличка и сладка, с грим е хубава, но не е спираща дъха.
И остра брадичка Smiling Imp

Спирам дотук, че днес съм решила да съм мила и добра Innocent

И един мармот ..... Wink

Впрочем, като се замисля, няма начин да харесваш мъже и Роси едновременно.

Та, простено ви е. Trollface

За мен Косара е красива и екзотична, особено в лице.

По принцип харесвам по-отворени и по-кръгли очи от нейните, но в случая точно тази им форма със светлия цвят ѝ придават екзотичност.
Добавям:

Впрочем, като се замисля, няма начин да харесваш мъже, Косара и Роси едновременно. Wink

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 12:12 от Al_Bundy

# 103
Отишли на другия край на света, в хотела има няколко ресторанта с по- нетипична за Европа храна и ти избираш… френския такъв! Колко е предсказуема Даца! На МарЧин май хич не му допадна идеята, но повече не му се спореше.
Изкефи ме как ѝ бяха турнали стола по средата на коридора- за синхроните. А ресторантът и като ядоха стридите, и на закуска- празен! Само във вино бара имаше хора.

# 104
Сериозно ли се е появила така в ефир.. ужас. Изпуснала съм го, някой ще преразкаже ли дали е казала нещо интересно?
Извинявай, ама какво ѝ е на вида? Може да е всякаква, ама грозна и зле изглеждаща с дрехи, не е!

Това, което обяснява нещата беше, че каза, че на онзи етап е смятала, че с Мартин не може да има нищо. Водещата учтиво не я попита, а на този етап може ли, ами разни други ненужни неща говориха... Косара се държи като сърдита на всички.

Общи условия

Активация на акаунт