🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 692
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 75
Скрит текст:
Скрит текст:
Васко ми е интересно как от мижав интерес( да не кажа по-силна дума) към Роси се извъртя на 360 градуса(😁по тяхному) и не се отлепи от тази мома. Хайде да е било от алкохола, да е било от сухият режим, но.. пак ми е непонятно.. Ако един човек не те привлича и тези фактори няма да помогнат. Определено е загадка за мен снощната му... палавост.
Не е загадка, Косара изпиваше всичко в нейна посока. Тя има визия, а мъжете първо харесват с очите.
Адриана пък със старание и натискане изпъкна.
Но ето, че дойде мигът на Роси. Само малко да понамали тази готовност да угоди, да се хареса и всичко ще е наред.
Без да е красавица, има голям потенциал, не е типичната кифла с корекции и претенции.

Роси не е красива ?

Ти напрау ма застрела с гаубицата. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ами не е красавица - уши, нос. Просто е миличка и сладка, с грим е хубава, но не е спираща дъха.
И остра брадичка Smiling Imp

Спирам дотук, че днес съм решила да съм мила и добра Innocent

# 76
През цялата среща от Роси се чуваше предимно "Уау" и "Ок". От време на време "Супер". Надявам се да е било от притеснение.

# 77
Според Даниела е циганско да имаш бяла кола с бял кожен салон, страшно компексирана е явно на тема етнос.

Не чух нейната кола каква е и какъв и е салона.
Ако някоя добра душа е чула да ме осведоми, че няма да мога да спя. Wink

BMW X5 2018/19
кафяв е салона

# 78
Аз я намирам за хубава Роси, просто по нестандартен начин. Има някакви черти, които поотделно минават за непривлекателни, но някак си при нея се хармонизират и с правилния грим и прическа си е доста симпатична. А и краката ѝ си ги бива, много мъже това ги впечатлява. Интересно ми е колко е висока.

# 79
Към 1’80 разправяше, че е май

# 80

Тотален кич!

# 81
Прилагам два кадъра на Роси, единият е от нейния личен профил, тоест тя си се харесва, да не кажете, че нарочно подбирам кофти кадри и ъгли.

# 82
Според Даниела е циганско да имаш бяла кола с бял кожен салон, страшно компексирана е явно на тема етнос.

BMW X5 2018/19
кафяв е салона
Къде е нейната за 40 000 ,къде колата на Мартин за над 200К дори не знам колко струва щото не мога и да си мечтаа за такава. Ама  пусто неговата щото е бяла и етноса карат такива,та не й е на нивото Joy

# 83
Oф, трябва в картинен речник до думата Матрона да сложат това... Бива да си с душа на леля, ама чак пък толкова.

# 84
Ахаха това е идеално за мемета Joy Joy

# 85
Слагай ги в скрит текст , ни можИ така да нъ заслепяваш биз прИджупрежджение!!!
Сърцето ми пропусна няколко удара!

Цитат на: LadyCharming

Тотален кич!
[/quote

# 86
Роси си е много добре. Без корекции. Има индивидуалност, има си и лице - истинско.

Изумяватт ме коментарите че била грозно защото носът й бил еди какъв си. Повече ви харесват кълцаните носове ли, при които всички лица изглегдат еднакво .
На мен защото не. Втръснало ми е да гледам едни и същи физиономии, разкроени и кълцани, и да се опитвам да разпозная кой стои зад поредната универсална маска. Много е тъжно да нямаш индивидуалност, много.
Аман от прояви на ниско самочувствие и комплекси болни, които се прехвърлят и на другите, които хал хабер си нямат от нечие чужди комплекси, а и не ги интересуват Sunglasses

# 87

Какво значение има нейната кола?
Не тя се похвали че е най-богатия ерген. Нито да е "собственик на верига заведения". Нито пък с успелите си и богати родители.

# 88
  • София
Сериозно ли се е появила така в ефир.. ужас. Изпуснала съм го, някой ще преразкаже ли дали е казала нещо интересно?

# 89
И Косара има хубава външност, но е постоянно обиждана. Никой не говори,че и Росица се е окръглила в лицето и горната ѝ част е несъразмерна, а Косара та бухта, та дебела и др.

Общи условия

Активация на акаунт