🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 648
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Имаше една кола с оператор, нали даваха и кадри отвън на мерцедеса. Нямам представа доколко реално е опасно да спират някъде там. Но и двамата си бяха типични - Даниела все чака да ѝ се дава нещо, ако ще и вода да е; Ами не си родена в кралски дворец, знаеш къде стои водата и кафето "вкъщи", обслужи се, като ти е толкоз важно!
Той пък приложи любимия ми номер - Даниела нацупена и заради това и той се разсърдва, да видим кой ще е отгоре!

Въобще, нито той я иска и възнамерява да предлага, нито тя си представя реално "за цял живот". Хареса ми предположението, че даже нарочно го изнервя, за да не ѝ предлага пръстен.

# 61
Васил го каза най-точно - кой каква изкарва от теб. За първи път чух смислен, нормален разговор и го видях щастлив.
Мисля, че лъжата му ще ги прецака, а реално след тази среща не би трябвало повече да се комментират избори и първи и втори варианти.
Даниела каза, че Мартин бързо се ядосвал по повод стоте приказки, които изприказва за кафето.

# 62
В доста държави се пита за отстъпка, когато купуваш нещо

# 63
  • София
Васко ми е интересно как от мижав интерес( да не кажа по-силна дума) към Роси се извъртя на 360 градуса(😁по тяхному) и не се отлепи от тази мома. Хайде да е било от алкохола, да е било от сухият режим, но.. пак ми е непонятно.. Ако един човек не те привлича и тези фактори няма да помогнат. Определено е загадка за мен снощната му... палавост.
Не е загадка, Косара изпиваше всичко в нейна посока. Тя има визия, а мъжете първо харесват с очите.
Адриана пък със старание и натискане изпъкна.
Но ето, че дойде мигът на Роси. Само малко да понамали тази готовност да угоди, да се хареса и всичко ще е наред. Без да е красавица, има голям потенциал, не е типичната кифла с корекции и претенции.

# 64
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Васко ми е интересно как от мижав интерес( да не кажа по-силна дума) към Роси се извъртя на 360 градуса(😁по тяхному) и не се отлепи от тази мома. Хайде да е било от алкохола, да е било от сухият режим, но.. пак ми е непонятно.. Ако един човек не те привлича и тези фактори няма да помогнат. Определено е загадка за мен снощната му... палавост.
Не е загадка, Косара изпиваше всичко в нейна посока. Тя има визия, а мъжете първо харесват с очите.
Но ето, че дойде мигът на Роси. Само малко да понамали тази готовност да угоди, да се хареса и всичко ще е наред.
Без да е красавица, има голям потенциал, не е типичната кифла с корекции и претенции.

Роси не е красива ?

Ти напрау ма застрела с гаубицата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 65
След, като изтекоха снимки на Мартин и Косара в нощен клуб и, след като сте го разнищили, може ли някоя добра душа, ако знае,  да ми драсне на ЛС и да каже дали са двойка след предаването или не?

# 66
На мен снощи Роси не ми хареса - тази бяла рокля и стоеше ужасно на иначе хубавата фигура, държа се доста предизвикателно, даже на синхрона съжали, че не спят в една стая - това от една жена ми е неуместно държание. Тя е нещо като антипод на Даниела, която пък е извънредно изискваща. Нито една от двете крайности не ми харесват. Роси ще разбере че е била вариант Б и ще се отдръпне. Но пък ако това не и пречии пак е навита, нямам коментар.

# 67
Ни знааме дали е с Бугиньътъ😂

След, като изтекоха снимки на Мартин и Косара в нощен клуб и, след като сте го разнищили, може ли някоя добра душа, ако знае,  да ми драсне на ЛС и да каже дали са двойка след предаването или не?

# 68
Роси е хубава, коя беше типичната красавица в сезонa?
Една, с която не можеш да си кажеш две думи, защото толкова може. Надувки и преструвки, без никакво чувство за хумор и възможност да направи едно прекарване леко и приятно. То пък вярно трябва и нещо да предлагаш, освен празни претенции панаири на непознат мъж за нищо.
Една жена може пак да има самочувствие, да е атрактивна, но без всички превземки, изискванията може да си ги има.
Не мисля, че такъв типаж може да задържи интерес

# 69
Аз не мисля, че Косара и Мартин са заедно, на нея й е много важно как ще изглежда пред обществото, а връзка с 20 години по-възрастен коцкар не мисля че й се вписва в плана. По-скоро ги виждам като приятели с екстри ,ще се употребят взаимно докато им е кеф и после всеки от къде е

# 70
Относно вчерашният епизод, тази среща вече съм я гледала с Адриана. И синхроните, също съм ги чувала. Васко, горкият - пълна липса на въображение, както и в повечето мъже, де. Останалото, дето искал и жените да се борят за него, ок, приема се! В такъв формат са. Обаче изплагиатстваният от майката на Косара  лаф, че трябвало да вадят нещо си от него, си е колкото да освежи репертоара и е просто фраза Smiley

Откакто вчера Ферай разказа за мълчанието на тройна...тройна среща, готова съм да опростя на жените, поне 50 % от безмислиците, които са изприказвали. Запълвали са тишината.

# 71
Скрит текст:
Но ето, че дойде мигът на Роси. Само малко да понамали тази готовност да угоди, да се хареса и всичко ще е наред.
Без да е красавица, има голям потенциал, не е типичната кифла с корекции и претенции.

Роси не е красива ?

И за мен не е красива и има даже някои открояващи се грозни черти в лице и фигура.

Обаче ще попитам ММ за неговото мнение, въпреки че неговата оценка за външността се влияе доста от характера на обсъжданата дама. Ако е мила и нежна и излъчва доброта, по-скоро ще ѝ завиши точките за красота. Ако е гадна и самовлюбена и излъчва доминантност, ще ѝ ги смъкне надолу.

Моите оценки по- се базират единствено на външността. Може би защото подсъзнателно не пресмятам някоя, като е готина, но кучка, дали би ми пуснала Sweat Smile

# 72
Защо пък да е неуместно държанието на Роси? Ако беше в началото като Клаудия още при запознаването да тръгва да бара надолу - да, но тук вече сме на финал, има някакви отношения. Жените също правим секс и имаме нужди. Харесват се, не е като тотално да не се познават, тя си мисли, че той има интерес към нея - какво лошо има? Вярно, че са в предаване, ама в крайна сметка, нали уж двойка трябва да излезе и това е замисълът.

# 73
  • София
Скрит текст:

Роси не е красива ?

Ами не е красавица - уши, нос. Просто е миличка и сладка, с грим е хубава, но не е спираща дъха.

# 74
Росито по американската го действа, аз те харесвам, ти ме харесваш ай да си лягаме. Няма дърпане, няма цупене и сърдене и други балкански номера😂

Общи условия

Активация на акаунт